Prag | İstanbul | Madrid | Bansko | Ankara | Sofya | İzmir | Antalya

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 18.12.2012
Beyoğlu Mio Suites'te 2 Kişilik Konaklama
Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama, Kahvaltı ve Spa Kullanımı!
Fırsata Bak »
İndirim
48%
Fiyat
99 TL
İstanbul'un kalbinde, Beyoğlu'nda yer alan Mio Suites çift kişilik konaklama seçenekleri ile sadece size özel anlar için kapılarını açıyor! Mio Suites Yeni işletme anlayışı, modern odaları ve lokasyonu ile eski Pera'nın konaklama da en çok ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
139 TL
Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!    Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Ankara White Tail Hotel'de 2 Kişilik Tatil

Filmlerde gördüğünüz muhteşem dağ evi tatili bugünün Groupon'uyla White Tail Hotel'de sizlerle! Ankara'ya 22 km. uzaklıkta bulunan White Tail Dağ Evi Hotel, dört mevsim boyunca doğanın eşsiz güzelliklerini, şehrin stresinden uzak nefis dağ ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet Stone Hotel'de 2 Kişilik Konaklama Paketleri

Kendimizi hayata ve işlerimize kaptırmış, sürekli bir yerden bir yere koşuştururken, İstanbul'un kendine ilk bakışta aşık eden güzelliğini göz ardı ederiz. Bugünün Groupon'uyla gri binaları bir kenara bırakıp soluğu İstanbul'un asırlardır ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
449 TL
Yılbaşında Pegasus Uçak Bileti Dahil, Vizesiz 3 Gece 4 Günlük Beyrut Turu!

Sıra dışı ve eğlenceli bir tatil arayışındaysanız Beyrut tam size göre bir yer. Gece hayatı, alışveriş imkanları ve otantik mutfağıyla Beyrut son dönemlerde oldukça cazip bir kent olarak dikkatleri çekiyor. Tur Programı 28/29 Aralık ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
İzmir Otel Sesli'de 2 Kişilik Tatil!

Her mevsim bir başka güzel olan Çeşme, başbaşa tatil yapmak isteyen çiftler için romantik bir atmosfer sunuyor! Hayatın karmaşasından uzaklaşın ve Çeşme Otel Sesli'ye doğru yola çıkın!  Otel Sesli'deki odaların tamamı sade mobilyalarla ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
499 TL
Fuat Paşa Yalısı'nda Yılbaşına Özel Krallara Layık Menü ve Eğlence!

Yılbaşında sevdiğinizle, iki yüzyıldır İstanbul tarihinin tanıklığını yapan, dizilere ev sahipliği yapmış muhteşem bir yapıda, krallara layık bir eğlencede buluşmak isterseniz bugünün Groupon'una bir göz atın! Fuat Paşa Yalısı, yılbaşı ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
59 TL
Antalya Seven Stars Exclusive Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Antalya'nın gözde tatil beldesi Lara'da konumlanan Seven Stars Exclusive Hotel sizi konforlu bir konaklama deneyimi ve açık büfe kahvaltıdan oluşan tatil paketi ile buluşturuyor! Haziran 2011'den beri hizmet veren Seven Stars Exclusive ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
99 TL
Bianco Residence Taksim'de 2 Kişilik Tatil!

İstanbul'un kalbinde, Taksim'de yer alan Bianco Residence'ta çift kişilik konaklama paketleriyle ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! Bianco Residence Taksim, bütün ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde dizayn edilmiş 8 adet ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
259 TL
Avrupa'nın Gözde Kayak Merkezlerinden Bankso ya da Pamporovo'da 6 Günlük Tur

Tüm yıl kışın gelmesini beklediyseniz, gözünüz sürekli kayak takımlarınıza takılıyor ve büyük bir özlemle iç çekmenize neden oluyorsa, bugünün Groupon'uyla hayalleriniz gerçek oluyor, Avrupa'nın gözde kayak merkezlerinde kusursuz bir kayak ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
160 TL
Masallar Şehri Prag'ta 2 Kişilik Tatil!

Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, muhteşem mimarisi, insan kemiklerinden kilisesi, şatoları, tarihe tanıklık etmiş yolları, sokakları ve büyüsü ile sizi ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
75 TL
Beyoğlu Cezayir Suites ile Ayrıcalıklı Konaklama

Bugünün Groupon'u sizi şehrin merkezinde evinizin konforunu aratmayacak özel bir dünya ile buluşturuyor. Cezayir Suites, ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşayabilmeniz için size kapılarını açıyor!   Beyoğlu Cezayir Sokak'ta yer alan; ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
119 TL
İzmir Yıldızhan Otel'de Keyfin Doruklarında 2 Kişilik Tatil!

İzmir'in kalbinde yer alan dört yıldızlı Yıldızhan Otel'in ister spasında huzur dolu bir gün geçirin, ister lüks odalarında sevdiğinizle birlikte harika bir tatil! Gündelik stresinizden biraz olsun arınabilir, leziz kahvaltıyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
399 TL
4* Sofia Princess Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

İhtişamlı mimarisi ile ünlü Avrupa başkentlerinden biri olan Sofya'nın, en lüks otellerden biri olan 4* Sofia Princess Hotel'de benzersiz tatil sizi bekliyor! Princess Sofia Hotel, şehrin turistik yerlerine ve ticari bölgelerine yürüme ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Pendik Classes Boutique Hotel'de Yılbaşı da Dahil Çift Kişilik Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'u sizi Pendik Marina'da konumlanan Classes  Boutique Hotel'in eşsiz manzarasında çift kişilik konaklama keyfiyle buluşturuyor! Sunduğu konfor, kalite ve profesyonel hizmetiyle size evinizi aratmayacak olan Classes Hotel, ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
114 TL
Madrid Husa Mirador de Chamartín'de 2 Kişilik Romantik Tatil!

Sevdiğinizle birlikte İspanya'nın başkenti Madrid'in capcanlı sokaklarında romantizm, eğlence ve macera sizi bekliyor! Madrid'in Ciudad Lineal semtindeki şık Husa Mirador de Chamartín, Michelin yıldızlı restoranı ve sezonluk açık yüzme ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
179 TL
4* Ramada İstanbul Old City'de 2 Kişilik Konaklama, SPA ve Pub İndirimi

Bugünün Groupon'uyla Ramada İstanbul Old City'de benzersiz konaklama paketleri sizleri bekliyor! Sade ve şık olarak döşenmiş 15–20 m2lik standart odalarda Ramada İstanbul Old City farkıyla kendinizi evinizdeki gibi rahat ve huzurlu ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye 4. Levent Elegance Residence'ta Çift Kişilik Konfor ve Keyif Dolu Konaklama!

Bütçenize uygun tatil yapmak için Beşiktaş Meydanı'nda çadır kurmaya çalışmak büyük bir risk olabilir. Bu Groupon ile 4. Levent'te yer alan Elegance Residence'ta eşsiz bir tatil sizi bekliyor! Modern, ferah ve çağdaş bir yaklaşımla ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet Tria Hotel'de 2 Kişilik Konaklama Deneyimi!

Bazen koskoca bir şehir diz çöker önünüzde. Tüm güzelliklerini hiç çekinmeden sunar gözlerinizin önüne. Yüzyılların esintisini sunan tarihi zenginlikleri, dilden dile dolaşan güzellikleriyle Sultanahmet'i ya da Marmara'nın masmavi ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Lifeport Bungalovlarda, Doğanın Kucağında Zengin Konaklama Paketi! Yılbaşında da Geçerli!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
39 TL
Ulaşım Dahil, Günübirlik ya da Konaklamalı Kartepe, Kartalkaya ya da Abant Turları

Bugünün Groupon'uyla günübirlik ya da konaklamalı turlardan dilediğiniz birini seçin, keyif ve keşif dolu günlerin tadını çıkarın! Tur Programları Günübirlik Kartepe Turu Hareket ve Kalkış Noktaları İncirli 06.45 (Boyner Önü) Beşiktaş ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap