Avrupa: Yeni Yılı Gökyüzünde Karşılayın | Mood Design'da Özel Yılbaşı

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 21.12.2012
Aktivite: Yeni Yılı Gökyüzünde Karşılayın!
Konaklama: Mood Design Suites'te 2013'ü Karşılayın!
Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
88 TL
Bugünün Groupon'uyla yeni yılı İstanbul'un gökyüzüne en yakın noktasında karşılayın; bütün seneyi güzel geçirin! Qubbe İstanbul'da sabahın ilk ışıklarına dek sınırsız içkili dolu dolu bir eğlence sizi bekliyor! Ülkemizde büyük bir hayran ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Bugünün Groupon'uyla tasarıma başka bir boyut katan Mood Design Suites'te konaklama ve yılbaşı partisi sizleri bekliyor! Yeni yılı muhteşem bir şekilde karşılamak istiyorsanız Groupon'unuza bir göz atın!   Konaklamanız için comfort, deluxe ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
99 TL
Ürün: Yılbaşı Sofanız Lezzet Ağacı'ndan!

Yılbaşı coşkusunu sofranızda da yaşayın diye bugünün Groupon'uyla Lezzet Ağacı'nın profesyonel aşçıları sizin için mutfakta harikalar yaratıyor! Hindi tandırdan hindi dolmasına, mezelerden tatlıya enfes menüler sizinle! Yılbaşının ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
9,90 TL
Zümrüt Kuyumculuk'ta %40 İndirim Sağlayan Groupon!

Değer verdiğiniz o çok özel insanı, ona küçük bir sürpriz yaparak mutlu etmek istiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Zümrüt Kuyumculuk'ta yapacağınız harcamalarda %40 TL indirim sağlayan Groupon'unuz 9,90 TL! Pırlanta, elmas, yakut ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
12 TL
Aktivite: Bab Bowling'de Eğlence!

Eğlence herkes için farklı anlamlar taşır; fakat bowling söz konusu olduğunda herkesin fikri aynıdır. Bugünün Groupon'uyla eğlence sizi bekliyor!  Bab Bowling size sevdiklerinizle muhteşem bir gün sunuyor! 1997 yılından beri hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Titanic Otelleri'nden Sofranıza 5* Hindi Lezzeti!

Yılbaşında sevdiklerinize enfes lezzetler eşliğinde güzel bir sofra hazırlamak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Kartal, Bayrampaşa, Taksim, Şişli ve Bakırköy Titanic Otelleri'nin Executive Şeflerinin leziz mutfağından zengin ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
44 TL
Bakım: Mia Pera Hotel Bagno By Anar Spa'da Rahatlayın!

Sırt ağrılarınızdan, yorgunluğunuzdan arkadaş masajı ile kurtulamaz; hatta belki ağrılı bölgelere zarar bile verebilirsiniz. Oysaki uzmanından keyifli ve rahatlatıcı bir masajın yanı sıra serinleyen havada sıcacık spa keyfi ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
48 TL
Yeme İçme: Rumelikavağı'nda Denize Nazır 2 Kişilik Balık Menüsü!

Rumelikavağı, İstanbul'un tüm güzelliğini gözler önüne seren lokasyonuyla, şehrin en önemli noktalarından biri sayılır. Bugünün Groupon'uyla Rumelikavağı İskele Balık'a gelin, eksiksiz balık sofranıza oturun ve İstanbul'un masalsı ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
78 TL
Eğitim: Dış Ticaret Eğitimiyle Hayatınıza Yön Verin!

Bugünün Groupon'uyla kariyerinizde bir pencere açın! Biz Akademi Business School'dan dış ticaret eğitimi sizinle! Business School Dış Ticaret Uzmanlık Sertifika Programı  Business School Dış Ticaret Uzmanlık Sertifika Programı dünya ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
31,90 TL
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
48 TL
Kurs: 5 Şubede Geçerli Kişisel Makyaj Eğitimi!

Makyaj yaparken renk ve tonlama gibi teknik konularda da bilgi sahibi olmak ve kendi stilinizin yaratıcısı haline gelmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın.   MC AKADEMİ Eğitim Kurumları'nda Mac ve Kryolan ürünleriyle kişisel ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Taksim/Kadıköy Spoken English'te Dil Öğrenin!

Yeni bir dil öğrenmek için yoldan geçen turistleri çevirip ayaküstü onları hapsetmenize gerek yok. Bugünün Groupon'uyla Spoken English'te İngilizce eğitimi alın! Cambridge mezunu eğitimciler tarafından verilecek eğitim 600 saat multimedya, ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
38 TL
Güzellik: Kısa Sürede İncecik Olun!

Ofis içinde bir masadan diğerini ziyaret etmekle kalori yakmaz, aksine arkadaşınızın ikram ettiği çikolata ile daha bile fazlasını alırsınız! Bugünün Groupon'uyla vakti dert etmeyin, kısa sürede incecik olmanın keyfini Nişantaşı Art'ta ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
499 TL
Fuat Paşa Yalısı'nda Yılbaşına Özel Krallara Layık Menü ve Eğlence!

Yılbaşında sevdiğinizle, iki yüzyıldır İstanbul tarihinin tanıklığını yapan, dizilere ev sahipliği yapmış muhteşem bir yapıda, krallara layık bir eğlencede buluşmak isterseniz bugünün Groupon'una bir göz atın! Fuat Paşa Yalısı, yılbaşı ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
19 TL
Güzellik: El ve Ayak Bakımınız Pembe Bakım'dan!

Her zaman ön plandaki ellerinizi ve bütün yükünüzü taşıyan ayaklarınızı şımartmanın vakti geldi! Bugünün Groupon'uyla Pembe Bakım manikür-pedikür ve el-ayak refleksoloji masajı sunuyor!   12. yılını kutlayan, Akatlar'daki konumuyla bakımlı ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
199 TL
Eğitim: İstanbul Lisan Merkezi'nde Dil Öğrenin!

Yeni bir dil öğrenerek kariyerinizde bir adım daha yukarı çıkabilir, maaşınıza zam alabilir ya da yeni insanlarla da tanışabilirsiniz. Bu Groupon'la tüm bu olanaklar, İstanbul Lisan Merkezi ile size geliyor! İstanbul Lisan Merkezi, 1982 ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Aktivite: Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Yılbaşı Gecesi Maslak Sheraton Valentin'e!

Yılbaşında muhteşem bir partiye hazır olun! Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Maslak Sheraton Valentin'de sınırsız yerli-yabancı içki eşliğinde dolu dolu bir eğlence sizinle! Yılbaşında sınırsız eğlenceye ne dersiniz? 2012 yılına "en güzel ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap