Visco Yastık 14,90 tl |Mandalin Ağacı |Aksesunar.com'da 150 tl İndirim

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 26.12.2012
Visco Yastık İle Sağlıklı ve Rahat Uyku Keyfi!
Aksesunar.com'da 150 TL'ye Varan İndirimli Alışveriş Keyfi!
Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
13,90 TL
''Yorgun kalkıyorum ve güne yorgun başlıyorum." diyorsanız ya da boyun ağrısı ile tüm gününüz zehir oluyorsa, eski yastığınızı çöpe atın ve bugünün Grouponu ile güzel bir uykunun keyfini çıkarın! İyi bir gün geçirmek için kaliteli ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Okyanusa ruhunu yansıtan ay, seyrine doyum olmayan ışıltılı yakamozu oluşturur. Bugünün Groupon'uyla siz de ruhunuzun renklerini aksesuarlarınıza yansıtarak kendi yakamozunuzu yaratın; birbirinden güzel takılarla tarzınıza ayrıcalık katın! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
43,90 TL
Bakımlı ve Saksılı Mandalin Ağaçlarıyla Doğayı Salonunuza Taşıyın!

Yemyeşil bir doğa için verilen mücadeleye siz de katılın, bu mücadeleye ilk olarak çevrenizde değişiklik yaparak başlayın. Bugünün Groupon'uyla mandalina ağaçları ile bahçenize, salonunuza, ofisinize doğallık, sağlık ve ferahlık katın! ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
36%
Fiyat
64 TL
Panasonic Es-Wu 11 Epilatör ile Haftalarca Pürüzsüz Bir Cilt!

Bugünün Groupon'uyla kişisel bakım merkezlerine istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için yıllarca düzenli olarak ayıracağınız bütçe ile gardırobunuzu yenilebilir, kendinize güzel bir araba satın alabilir ya da tatile çıkabilirsiniz!   ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
69 TL
Müzik Ya Da Film Keyfini Üstün Ses Kalitesi ile Yaşayın!

Eviniz ya da ofisinizde, telefonunuzu yanınızda taşımadan yüksek ses kalitesinin keyfini yaşamak için bu Groupon'u yakalayın! Bluetooth speaker tüm marka ve model bluetooth özellikli cihazlarla eşleşerek size eşsiz bir ses kalitesi ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Sofra Keyfine Zevkli Çizgiler Katın!

Bugünün Groupon'uyla sofra keyfinizi modern çizgilerle buluşturun, salon, oturma odası, mutfak ve birçok alanda kullanabileceğiniz dört kişilik yemek masasıyla lezzetle zevkli alanlarda buluşun! 9 farklı renk seçeneğiyle Nilüfer masa ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Melin Paris Garnet Küpe 100 TL Yerine 49 TL!

Paris'in modern koleksiyonlarından ilham alan Melin Paris birbirinden şık tasarımlarını doğal taşlarla buluşturuyor!  Afrika ve Brezilya ametisti, peridot, citrin, limon ve rose quartz, pembe lavanta akik gibi taşları özenli tasarımlarıyla ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Birbirinden Şık ve Rahat Botlar Bugünün Groupon'unda!

Soğuk kış günlerinde ayaklarınızı sıcak ve kuru tutacak, bir yandan da sağlığınızdan ödün vermenize engel olacak bir bot arıyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  İthal termo tabanlı kış botları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla kapınıza ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
48,90 TL
Tasarım Çantalarla Tarzınızı Belirleyin!

Modaya olan tutkunuzu bir kez daha vurgulayacak, gardırobunuza renk katacak çantalar bugünün Groupon'uyla sizinle! 16 çeşit çanta modelinden dilediğinizi seçerek kendinizi şımartabilir ya da sevdiklerinize orijinal hediyelerle sürpriz ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
34 TL
Unutulmaz Anlarınız İle Duvarlarınızı Süsleyin!

Evinizin duvarlarını mutlu anlarınız ve en sevdiğiniz fotoğraflarınız ile süslemek bu Groupon ile mümkün! Sevgiliniz ile ilk dansınızın, bebeğinizin ilk adımlarının ya da en güzel tatilinizin karelerinden oluşan üç adet 20x20 ya da ... devamını gör.

İndirim
14%
Fiyat
899 TL
Samsung Galaxy S III Mini ile Yepyeni Bir İletişim Deneyimi!

Bugünün Groupon'uyla Samsung GALAXY S III Mini'yi keşfedin! Yepyeni özellikleri, şık tasarımı ve iletişimde konfor sunan donanımıyla Samsung, hayatınıza heyecan katıyor!  Samsung Galaxy S3 Mini Tasarım GALAXY SIII mini, GALAXY SIII'ün ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
38,90 TL
Uzaktan Kumandalı Helikopterler ile Eğlence Kontrolünüzde!

Bugünün Groupon'uyla eğlencenin kaderi ellerinizde! İç ve dış mekanda doyasıya macere ve heyecan sunacak, çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de yeni oyuncağı üç kanallı Subotech helikopterler sizi bekliyor! Gyro özellikli, uzaktan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Prige Kulaklıklar İle Üstün Ses Kalitesi ve Rahatlığın Keyfini Sürün!

İnternette sohbet en büyük keyiflerinizden biri ise bu Groupon ile uzun süreli ve konforlu sohbetler sizi bekliyor! Prige mikrofonlu kulaklıkların rahatlığında, sevdikleriniz ile çevirimiçi sohbet edin, keyfinizce müzik dinleyin ya da ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
21,90 TL
Görünmezlik Filtresinden Mikrofonlu Kulaklığa 13'lü iPhone Seti!

iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 13'lü aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
189 TL
Hareket Sensörlü ve Alarmlı IP Kameralar ile Gözünüz Arkada Kalmasın!

Evde yalnız kaldıklarında kendilerini korumaları için çocuklarınıza dövüş sanatları eğitimi aldırabilir, gün sonunda işletmenizin kapısını kilitlerken bildiğiniz tüm duaları anahtar deliğine okuyabilir ya da bugünün Groupon'unu yakalayarak ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
39,90 TL
Odanıza Yenilik Katın!

Odanızın aydınlatma ihtiyacını karşılamanın yanı sıra, dekoratif olarak da havasını değiştirecek, görüntüsünü yenileyecek bir lambader için bu Groupon'u kaçırmayın! Tavan lambasının aksine mekana daha doğal bir aydınlık sağlayan lambader, ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
18,90 TL
Sağlığınızdan Ödün Vermeden Zayıflayın!

Bugünün Groupon'uyla fincanınızdaki sağlık ve zindelikten vazgeçemeyeceksiniz! Dokuz ayrı bitki karışımından oluşan Semen form çayı ile kısa sürede incelmek, metabolizmanızı hızlandırmak ve vücudunuzdaki toksinleri atmak için bu Groupon'u ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Swarovski Parlaklığında Bir Kalp Taşıyın!

Siyah sıradan bir elbisenin içinde bile baştan çıkarıcı ve büyüleyici görünebilirsiniz. Eğer üzerinizde göz kamaştıran bir Swarovski ışıltısı taşıyorsanız... Bugünün Groupon'u zevkli kadınların tercihi Swarovski parlaklığını sizinle ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49,90 TL
Galata'da Uyuyun, Paris'te Uyanın!

Rahat ve sağlıklı uyku konusundaki yenilikleri, şıklığı ve kaliteyi yatak odanıza taşımak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! "Gümüş" serisi nevresim takımları yaz kış demeden rahat etmenizi sağlıyor ve yatak odanızın havasını ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Dokunmak İçin Eldiveninizi Çıkarmanıza Gerek Yok!

Kışın kendini en çok hissettirdiği bu günlerde eldivensiz dışarı çıkmak neredeyse imkansız. Telefonunuz çaldığında dokunmatik ekrana eldiveninizle dokunmanız da ne yazık ki fayda etmiyor ve elleriniz her telefon çalışında kışın soğuğuna ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Pepsi İçen Groupon'da Kazanıyor!

Pepsi kapaklarının altındaki şifreyi buraya gir, Groupon'dan 5 TL kazan ya da 50 adet 50 TL'lik GrouponPara için çekilişe katıl! Unutma, hediyeler sınırlı sayıda!  GrouponPara'larını biriktir; ister yemeğe çık, ister alışveriş yap! ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap