Nişantaşı Cento Per Cento'da Yemek Kursu | Kişisel Makyaj Eğitimi 49tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 19.12.2012
Kurs: 5 Şubede Geçerli Kişisel Makyaj Eğitimi!
Yeme/İçme: Gayrettepe Çöplük Restaurant'ta Lezzetli Menü!
Fırsata Bak »
İndirim
89%
Fiyat
48 TL
Makyaj yaparken renk ve tonlama gibi teknik konularda da bilgi sahibi olmak ve kendi stilinizin yaratıcısı haline gelmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın.   MC Akademi'de Mac ve Kryolan ürünleriyle kişisel makyaj eğitimi ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
12,50 TL
Bugünün Groupon'u size, çöp şiş lezzetini İstanbul'da tadabileceğiniz en kaliteli mekanlardan biri olan Çöplük Restaurant'ta menü sunuyor!   Yeni açılan Gayrettepe Çöplük Restaurant'ta çöp şiş, sucuk veya kaşarlı köfte seçeneklerinden ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
195 TL
Yeme/İçme-Kurs: İtalyan Aşçıdan Mutfağın Püf Noktaları!

Bugünün Groupon'uyla mutfağınızda gerçek İtalyan rüzgarları estirmenin inceliklerini öğrenebilirsiniz! Cento Per Cento'da pizza veya makarna yapım kursu ile sevdiklerinize mutfaktaki yeteneklerinizi gösterin!   İtalyan aşçı Marizio ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Parti: DJ Murat Uyar 90'lar Parti ile 22 Aralık'ta Olimpia Event Hall'de!

Bugünün Groupon'uyla 90'ların vazgeçemediğiniz şarkıları eşliğinde eğleneceksiniz! Olimpia Event Hall'de DJ Murat Uyar ile eğlenceli bir geceye hazır olun! Üstelik Groupon'unuza 1 shot dahil!   Türkiye'nin en başarılı DJ'lerinden biri ve ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: "Küçük Adam Ne Oldu Sana?" Oyunu Sahnede!

Bugünün Groupon'u ile sizleri Sadri Alışık Tiyatrosu'ndan ''Küçük Adam Ne Oldu Sana?'' oyununa davetlisiniz! Tüm işlerinize, koşuşturmalarınıza kısa bir ara verin ve kendinize sanat dolu bir gün ayırın! Sanat dünyasının en öneli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Emirgan, Rumeli Hisarı Fincan ve Arnavutköy Revma by Fincan'da Leziz Kahvaltı!

İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: "Küçük Adam Ne Oldu Sana?" Oyunu Sahnede!

Bugünün Groupon'u ile sizleri Sadri Alışık Tiyatrosu'ndan ''Küçük Adam Ne Oldu Sana?'' oyununa davetlisiniz! Tüm işlerinize, koşuşturmalarınıza kısa bir ara verin ve kendinize sanat dolu bir gün ayırın! Sanat dünyasının en öneli ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
174,90 TL
Aktivite: 5* Titanic Hotel'de Yılbaşı Eğlencesi!

Sevdiklerinizle birlikte yeni yılı karşılamak ve 2013'e mutlu girmek için kusursuz partiyi arıyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! İstanbul'un en şık otellerinden Bayrampaşa Titanic Business Hotel, sizi 5 yıldızlı eğlenceye davet ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
199 TL
Eğitim: İstanbul Lisan Merkezi'nde Dil Öğrenin!

Yeni bir dil öğrenerek kariyerinizde bir adım daha yukarı çıkabilir, maaşınıza zam alabilir ya da yeni insanlarla da tanışabilirsiniz. Bu Groupon'la tüm bu olanaklar, İstanbul Lisan Merkezi ile size geliyor! İstanbul Lisan Merkezi, 1982 ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
22 TL
Yeme/İçme: Karafırın'da Gününüze Tatlı Bir Mola!

Doğumgünü gibi kutlama ya da gün içinde tatlıyla gününüze lezzet katmak için taze, kaliteli ve zengin malzemelerle çeşitlendirilmiş bir yaş pasta; bugünün Groupon'uyla Karafırın'dan geliyor! Karafırın, 6 kişilik yaş pasta lezzetini ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Şişli StrongLife'ta Kış Aylarında da İncecik Olun!

Kış aylarında kalın pantolonlar, uzun etekler giyip, kilolarınızı saklama çabalarına girmek yerine bugünün Groupon'uyla incecik ve formda olun! Bu Groupon ile StrongLife'ta incelme paketleri sizinle! Siz de fazlalıklarınıza veda etmek ve ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
48 TL
Spor: Ananda Marga Yoga Derneği'nde Yoga ve Pilates!

Kış ayları hareketsizliğin arttığı, kilo hanesinin fazlalaştığı zamanlar. Bunun önüne geçmek ve hem sağlıklı, hem formda olmak için bu Groupon tam size göre! Ananda Marga Yoga Derneği'nde yoga ya da pilates sizinle! Ananda Marga Yoga ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Güzellik: New York Güzellik'te İstenmeyen Tüylerden Kurtulun!

Kısacık etekler, tiril tiril elbiseler ve şortları istediğiniz zaman giymek artık hayal değil; çünkü bugünün Groupon'uyla New York Güzellik'te tüylere ve batıklara veda ederek pürüzsüzlüğü keşfedeceksiniz! İstenmeyen tüylerinizden ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Aqua Florya Memnuni'de Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'u ile Memnuni'de denize karşı açık büfe kahvaltı ile güne başlamaya ne dersiniz? Kahvaltı yapmak sizin için bir zevkse Memnuni Restaurant denize karşı konumuyla bu zevki sizlere tutkuya dönüştürüyor!  Kahvaltı İçeriği ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
198 TL
Aktivite: Ünlü DJ Doğuş Çabakçor Yılbaşında Etiler Cafe Cadde'de!

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor ile sınırsız bir yılbaşı eğlencesine hazır olun! Etiler Cafe Cadde'de sınırsız yerli içkili parti girişi sizinle! Yılbaşı Menüsü BAŞLANGIÇ Somon Füme Ruloları (Avukado, kuşkonmaz, bıldırcın yumurtası ve kırmızı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: The Hunger'da Güne Güzel Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Arena Park AVM The Hunger'da enfes bir kahvaltıyla güne başlayın! Peynirler, sahanda yumurta, ızgara sucuk, reçel ve dahası ile eşsiz sabah keyfi sizinle! Kahvaltı Menüsü Ezine peyniri Tulum peyniri Taze kaşar Jambon ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap