İstanbul Özel | Kapadokya | Araba Kiralama | Kış Paketi | Yunanistan

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 07.12.2012
99 TL'ye Kapadokya Kaya Otel'de Lüks Tatil!
Lifeport Bungalovlarda, Doğanın Kucağında Zengin Konaklama Paketi! Yılbaşında da Geçerli!
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Trafik, gürültü, uzun ofis saatleri ve hayat koşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kendinizi bir hayalin kollarına bırakın Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve keyif bir sabahla ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Büyükada Prince Hotel'in Çift Kişilik Davetine Kulak Verin ve Huzur Bulun!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada The Prince Hotel'de çift kişilik konaklama paketinizle hem aşk dolu, hem eğlenceli bir tatilin keyfini sürün! Deniz'e sıfır konumu ile İstanbul'un büyüleyici manzarasına karşı konaklama ayrıcalığı sunan The ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
75 TL
Sultanahmet Tomsquare Boutique Hotel'de Tarihle İç İçe 2 Kişilik Tatil

Eşi benzeri olmayan tarihi güzelliklerin, sokakların, farklı kültürlerin kısacası İstanbul'un tadını çıkarma zamanı şimdi sizde!  İstanbul bugünün Groupon'uyla Tomsquare Boutique Hotel size benzersiz anlar sunuyor! Tarihi yarımadada ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
99 TL
Ada Home Taksim'de Çift Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'uyla tüm sorumluluklarınızı bir iki günlüğüne unutun ve kendinizi Ada Home Taksim Residence'ta konforun ve eğlencenin kucağına bırakın! Ada Home, Taksim Meydanı'na sadece 300 metre mesafede, restore edilmiş cumbalı tarihi ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
79 TL
Harbiye Residence'ta Stil ve Konfor Bir Arada!

Bugünün Groupon'u Harbiye Residence'ta benzersiz konaklama paketleri ile size stil ve konforu bir arada sunuyor! Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne yürüyerek 5 dakikalık bir mesafede olan Harbiye Residence, İstanbul'un kalbinde yer ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
99 TL
Galata Palace'ta Çift Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Alışveriş, gece yaşamı, tarih ve kültürel etkinliklerin kalbinde konfor ve rahatlıkla buluşmak için bu muhteşem davete kulak verin! Hotel Galata Palace'ta benzersiz konaklama paketleri sizi bekliyor! Otel Özellikleri Hotel Galata Palace ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
139 TL
Emporium Hotel'de Sevgililer Günü ve Yılbaşı Dönemi de Dahil Konaklama Paketleri

Bugünün Groupon'uyla hem İstanbul'u keşfe çıkın hem de benzersiz konaklama deneyiminin tadını çıkarın! Emporium Hotel İstanbul'da unutamayacağınız bir tatil sizi bekliyor!   Emporium Hotel İstanbul, minimalist tasarım ve geleneksel Türk ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye 4. Levent Elegance Residence'ta Çift Kişilik Konfor ve Keyif Dolu Konaklama!

Bütçenize uygun tatil yapmak için Beşiktaş Meydanı'nda çadır kurmaya çalışmak büyük bir risk olabilir. Bu Groupon ile 4. Levent'te yer alan Elegance Residence'ta eşsiz bir tatil sizi bekliyor! Modern, ferah ve çağdaş bir yaklaşımla ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Beyoğlu'nda Romantik Kaçamak!

Taksim Meydanı'na yürüme mesafesindeki konumuyla konuklarına şehrin kalbinde sakin, seçkin ve ayrıcalıklı konaklama deneyimi sunan Ibba Suites bu kez kapılarını yalnızca size özel bir dünya sunmak için açıyor! Ibba Suite Hotel'in odaları ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
109 TL
Beyoğlu Cezayir Suites ile Ayrıcalıklı Konaklama

Bugünün Groupon'u sizi şehrin merkezinde evinizin konforunu aratmayacak özel bir dünya ile buluşturuyor. Cezayir Suites, ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşayabilmeniz için size kapılarını açıyor!   Beyoğlu Cezayir Sokak'ta yer alan; ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ağaoğlu My Village Residence'ta Islak Alan Kullanımı ve Odaya İkramla Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Ağaoğlu Hotels standartlarında, butik otel konseptinde bir tatile davetlisiniz! My Village Residence'ta çift kişilik konaklama, odaya meyve ve şarap ikramı ve daha birçok imkan sizleri bekliyor!   Groupon'unuzla 2007 ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
46 TL
Avance Rent a Car ile Düşük Sezon Günlük Araç Kiralama 46 TL, Yüksek Sezon 72 TL!

"Atina'ın elinde makası, biçemez, ah biçemez..." Bir dakika, bu o değildi! Sadece Atina değil, Yunanistan'ın 11 şehrini karış karış gezmeniz, cadde cadde keşfetmeniz, sokak sokak arşınlamanız için son model konforlu arabanız bugünün ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
89 TL
Eğlencenin Kalbi Taksim Orient Aparts'ta 2 Kişilik Konaklama Deneyimi Sizi Bekliyor!

Eğlencenin kalbi Taksim'de yer alan Orient Aparts sizi benzersiz konaklama deneyimine davet ediyor! Orient Aparts, Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nin canlı sokaklarına sadece 200 metre mesafede merkezi bir konuma sahiptir. Tesisin ses ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Tarihi Yarımadanın Kalbinde 2 Kişilik Zengin Konaklama Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla Sokullu Paşa Hotel'de benzersiz bir konaklama deneyimi sizi bekliyor! Sokullupaşa Konağı, Sokullu Mehmet Paşanın 1565 yılında Sadrazamlığa yükselmesinin ardından Kanuni Sultan Süleyman'ın emri ile inşa edilmiştir. ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
119 TL
İzmir Yıldızhan Otel'de Keyfin Doruklarında 2 Kişilik Tatil!

İzmir'in kalbinde yer alan dört yıldızlı Yıldızhan Otel'in ister spasında huzur dolu bir gün geçirin, ister lüks odalarında sevdiğinizle birlikte harika bir tatil! Gündelik stresinizden biraz olsun arınabilir, leziz kahvaltıyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
39 TL
Ulaşım Dahil, Günübirlik ya da Konaklamalı Kartepe, Kartalkaya ya da Abant Turları

Bugünün Groupon'uyla günübirlik ya da konaklamalı turlardan dilediğiniz birini seçin, keyif ve keşif dolu günlerin tadını çıkarın! Tur Programları Günübirlik Kartepe Turu Hareket ve Kalkış Noktaları İncirli 06.45 (Bpyner Önü) Beşiktaş ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
159,90 TL
Ulaşım, Yarım Pansiyon Konaklama ve Çevre Gezileri ile 2 Günlük Kapadokya Turu

Efsaneler ve derin bir kültürle harmanlanmış bir coğrafyaya yolculuk yapmak herkesin düşlerini süsler. Bugünün Groupon'u sizi İç Anadolu'nun incisi Kapadokya'ya, masalımsı bir gerçeğe davet ediyor!  Bu eşsiz daveti kaçırmayın, kışın ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
161 TL
Yunanistan Tsalos Beach Hotel'de 2-3 Kişilik Odalarda Konaklama Deneyimi!

Yunanistan ile ilgili fikirleriniz köklü bir tarihe sahip komşu ülke olduğundan fazlası değilse, bugünün Groupon'uyla şarkıları, mutfağı, iklimi ve topraklarında yetiştirdiği değerleriyle bu rüya gibi ülkede heyecan ve keşif dolu günler ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
645 TL
Portekiz'de Macera! Sörf Eğitimi ve Nice Aktivitelerle Dolu 7 Günlük Tatil Paketi!

Hayatın günlük telaşından sıyrılıp yeni bir sporla tanışmak, Portekiz'de macera ve özgürlük dolu günler geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Deniz, rüzgar ve macera sizleri Portekiz'de karşılıyor özgürlüğü yeniden ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap