iPad ve Samsung Kılıflar | Tasarım Orta Sehpa | Bluetooth Kulaklıklar

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 15.12.2012
360 Derece Dönen Kılıflar, Smart Cover'larla iPad ve Galaxy Tab'lerinize Maksimum Koruma!
Bel Destekli Manyetik Yelek ile Sırt ve Bel Ağrılarını Unutun!
Fırsata Bak »
İndirim
77%
Fiyat
28 TL
iPad ve Samsung Galaxy Tab'lerinizin ilk günkü halini uzun yıllar korumasını istiyorsanız bugünün Groupon'u maksimum korumayı estetik kılıflarla sizinle buluşturuyor. iPad 2 ve 3, iPad Mini, Samsung Galaxy Tab1 ve 2 için 360 derece ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
8,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Power Magnetic'i denedikten sonra onun rahatlığı ve konforuna çok alışacaksınız. Çünkü, güçlü ve etkili Power Magnetic sırt ve bel ağrılarınızın azalmasına, kaslarınızın gevşemesine ve kan dolaşımınızın hızlanmasına ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Samsung HM1100 Bluetooth Kulaklık İle Her Ortamda Kesintisiz İletişim Rahatlığı!

Alışveriş yaparken, araba kullanırken, yolda yürürken ya da bilgisayar başındayken telefon ile konuşmak, tehlikeli ve çoğu zaman zordur! Üstelik, omuzunuz ile kulağınız arasına sıkıştırdığınız telefonunuzu her an düşürebilme ihtimaliniz ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
13,90 TL
Özel Çantasında Profesyonel Manikür ve Pedikür Seti Ev Konforunda Bakım Keyfi!

Bakımlı el ve ayaklara evinizin rahatlığında kavuşmanız için bugünün Groupon'u özel çantasında 7 parçalık paslanmaz çelik manikür-pedikür setini kapınıza getiriyor! El ve ayak bakımlarınızı bu set ile eksiksiz yapabilirsiniz! Manikür ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Salonunuzda Aradığınız Rahatlık Groupon'da!

Evinizin dilediğiniz köşesinde rahatlık beklentilerinizi karşılayacak alanlar yaratmak, misafirlerinizi konfor içinde ağırlayabileceğiniz dekorasyon çözümleri geliştirmek ve yaşam alanınıza modern çizgiler kazandırmak istiyorsanız bugünün ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
9 TL
Adidas'tan Nike'a Moda Devi Markalardan İndirimli Alışverişler Lastikpabuc.com'da!

Gardırobunuz ve psikolojiniz arasındaki güçlü bağı henüz keşfetmediyseniz bugünün Groupon'unu yakalayın, iyi görün-iyi hisset ilişkisini test edin! Lastikpabuc.com'da dünya devi markaların giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar  ürünlerinde ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
28,90 TL
Podocarpus Bonsai ile Evinizi Yeşillendirin!

Koskocaman ağaçların aksine Bonsai'ler, evinizde küçücük bir yer kaplayarak hem şıklığı hem de iç huzurunu bir arada sunarlar. Bugünün Groupon'uyla bin yıllık geçmişe sahip Bonsai geleneğinin bir parçası olun ve kendi Bonsai'nizle huzur ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1 TL
MNG Kargo ve FedEx'in Tüm Gönderimlerinde %60 İndirim 1 TL!

Anneannenizin yaptığı tarhana, arkadaşınızın evinde kalan bilgisayarınız, şehir dışındaki kışlıklarınız ve bir yerlerde mahsur kalmış daha birçok eşyanızı gönderme vakti artık geldi! MNG Kargo ile yurt içi, Fedex ile yurt dışı tüm ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! Uyku ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Portatif Çamaşır Askılığı İle Evdeki Çamaşır Dağınıklığından Kurtulun!

Islak ya da ütülenmeyi bekleyen çamaşırlarınızın evdeki düzeni bozması ve çamaşır askılığınızın hiçbir yere sığmayıp yer kaplaması gibi sıkıntılarınıza bugünün Gouponu ile son verebilirsiniz. Multi Hanger Portatif Çamaşır ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
89 TL
Yeni Ekmek Fırınınız Kendi Mutfağınız!

Ailenize, misafirlerinize, tüm sevdiklerinize sıcacık, çıtır çıtır, taze ve doğal ekmek lezzeti sunmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Beko BKK 2510 ekmek yapma makinesiyle mutfağınızı kendi kişisel fırınınıza dönüştürebilir, ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
19 TL
Tüm Samsung Galaxy ve iPhone'lar ile Uyumlu Flip Cover Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla Samsung Galaxy ve iPhone telefonlarınız hep yeni kalacak, daha şık görünecek ve üstelik maksimum koruma altında olacak!  %100 gerçek deri, darbelere karşı dayanıklı, kalıp kesimiyle cihazınızla muhteşem uyum sağlayacak ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
31,90 TL
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
48,90 TL
Mikrofonlu Kulaklıktan Ev Şarjına, iPad Kaleminden Dönerli Kılıfa 8'li iPad Set!

iPad'inizi çeşitli aksesuarlarla daha kullanışlı hale getirmek ve ürününüzden tam verim almak için bugünün Groupon'una göz atın!  Data kablosu, mikrofonlu kulaklık, ev şarjı ve daha birçok üründen oluşan 8'li iPad set sizinle! iPad'inizi ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Divas Diamond ile Yılbaşı Hediyeniz Göz Kamaştırsın!

Kışkırtıcı, tutku dolu ve gösterişli. Bugünün Groupon'u Divas Diamond'ın sertifikalı tek taş modelleriyle sevdiğiniz kadının yüzünü kalıcı bir gülümseme ile buluşturmanızı sağlıyor. Türkiye'nin en büyük ve önde gelen online pırlanta ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
39 TL
Dilek Kavanozları ile Sevdiklerinizi Şaşırtın!

Bugünün Groupon'u yılbaşı gecesi sevdiklerinize şans dağıtmanızı sağlıyor. Birbirinden eğlenceli yeni yıl dilek kartlarının yer aldığı cam dilek kavanozu tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinize getiriyor. Yılbaşı gecesi için ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Özel Tasarım Mumlar ile Yeni Yılda Sıcak ve Dekoratif Bir Ambiyans Yakalayın!

Ev dekorasyonunda eğlenceli, şık ve estetik ürünleri takip ediyorsanız bugünün Groupon'u onlardan birini Tüm Türkiye'ye kargo imkanı ile kapınıza getiriyor ve yeni yılda yaşam alanlarınıza sıcacık bir hava katıyor. Özel tasarım, desenli ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Ürün: H2O Mop X5 Buharlı Temizleyiciyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
8,90 TL
2013'te Sizi Neler Bekliyor?

Bugünün Groupon'uyla 2013'te ve gelecekte yaşamınızda neler olacağını öğrenebilir, aşk, iş ve sağlık alanlarında sizi nelerin beklediğinden haberdar olabilirsiniz. Ünlü yıldız yorumcusu Albatros Şahin yıldıznamenizi sizinle buluşturuyor! ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
64 TL
Kış Şartlarında Bile Güvenli Sürüş!

Araba yalnızca güzel havalarda kullanılabilen değil aksine kar-kış demeden hayatı kolaylaştıranlardan sadece biridir. Kış aylarında da keyifle ve güvenle arabanızı kullanmak için Icecat kar ve buzlu yol tutucu bu Groupon ile! Icecat, kar ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
39 TL
Şarjınız Hiç Bitmesin, Eğlenceniz Devam Etsin!

Oyunun en heyecanlı yerinde, şarkının en güzel kısmında ya da sevgiliniz tam da size güzel iltifatlar ederken şarjınızı bitirip hayata küsmeyin. Bu Groupon ile şarjlı kılıflar sizlerle! iPhone şarjlı kılıf ile şarjınız hiç bitmesin! Artık ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap