Avrupa: Tektekçi'de Beştek 24tl |Kebap House'da 2 Kişilik Ziyafet 24tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 29.12.2012
Yeme İçme: Tektekçi'de Yüzlerce Shot Sizi Bekliyor!
Yeme/İçme: Kağıthane Kebap House'da Eşsiz Lezzetler!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
24 TL
Tektekçi, İstanbul gece hayatının aktığı, Beyoğlu'nun en renkli mevkiilerinden Tomtom Mahallesi'nde kafanızdaki bar anlayışını kökten değiştiriyor! Bugünün Groupon'uyla keyifli bir gece sizi bekliyor! 100'ün üzerinde shot çeşidini; 8 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
24 TL
Bugünün Groupon'uyla Kebap House'da eşsiz bir menü sizlerle! Adana'dan tavuğa dilediğiniz ana yemek, kuver, içecek, salata ve 3 çeşit tatlıdan biri ile doyasıya keyif! Menünüz Kuver Tereyağı Tulum peyniri Acılı ezme ve puf ekmek Ana yemek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
119 TL
Yeme/İçme: Taksim My House'ta Yılbaşı Eğlencesi!

Boğaz'ın nefes kesen ışıklarının manzarasıyla 2012'ye elveda deyin! Taksim My House'ta Erhan Doğancıoğlu ve orkestrası eşliğinde Türk mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini tadacağınız keyifli bir akşama davet ediyor. 2013'e eğlenerek ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
35%
Fiyat
149 TL
Etkinlik: Cihangir Rose Marine'de Eşsiz Yılbaşı!

Yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapmak için bugünün Groupon'uyla Cihangir Rose Marine Cafe ve Restaurant'a davetlisiniz! Sanatçı Orçun Kabil ve DJ performansı ile renklenecek gecede sınırsız yerli içki ve eşsiz bir menü ile tat ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Eğitim: Tenis Club @ Conrad'da Tenis Öğrenin!

Sharapova ile tanışmak için kort çıkışlarında beklemek yerine tenis öğrenmeyi deneyin; belki kazanacağınız derece ile onunla maç yapma şansına bile erişebilirsiniz. Bu Groupon ile Tenis Club @ Conrad'da tenis öğrenin! Enok Eskinazi, Ömer ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
59 TL
Etkinlik: Yeni Yıla Riddim'de Merhaba!

Yepyeni bir yılı en güzel, en coşkulu şekilde karşılamak için bugünün Groupon'uyla Rıddım Club'a davetlisiniz! Ünlü DJ'ler, şovlar ve limitsiz içki ile doyumsuz bir eğlence sizi bekliyor! DJ Volkan Kutmen, Queen Uner, DJ Kaan, size eşsiz ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
298 TL
Eğitim: British Town'ın 10 Şubesinde 48 Saatlik İş İngilizcesi Eğitimi!

İngilizce biliyor; ancak çalıştığınız alanla ilgili daha fazla geliştirmeye ihtiyaç duyuyorsanız, bu Groupon tam size göre! British Town'ın 10 şubesinde geçerli 48 saatlik iş İngilizcesi eğitimi ile siz de kariyerinizde bir basamak daha ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
38 TL
Bakım: Maya Güzellik'te Saç Mezoterapisi ile Saç Kaybına Kesin Çözüm!

Bugünün Groupon'u ile Maya Güzellik'te saç mezoterapisi ile saç kaybına kesin çözüm sizi bekliyor! Saçlarınızı yıkarken suyla birlikte giderden öbek öbek giden, saçınızı her taradığınızda kopup giden tarağınızda kalan saç tellerinize kel ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
69 TL
Sultanahmet Sultan's Eye Comfort Hotel'de 2 Kişilik Tatil

Eski bir binanın arasından sarkıp size her an göz kırpan Ayasofya, karşısında yüzyıllar boyu eşsiz ihtişamını paylaşmış dillere destan Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, çeşmeler, dikilitaşlar, dünyanın dört bir yanından gelen ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Etkinlik: In My Bedroom Şarkısıyla Fırtınalar Estiren Ralvero Yılbaşında Olimpia Event Hal

Yılbaşında eşsiz bir partiyle yeni yıla merhaba demeye hazır olun! Bugünün Groupon'uyla Olimpia Event Hall'da muhteşem bir parti sizi bekliyor! "In My Bedroom" şarkısıyla dünyayı kasıp kavuran Ralvero, Olimpia Event Hall'da sevenleriyle ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
149,90 TL
Aktivite: 5* Titanic Hotel'de Yılbaşı Eğlencesi!

Sevdiklerinizle birlikte yeni yılı karşılamak ve 2013'e mutlu girmek için kusursuz partiyi arıyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! İstanbul'un en şık otellerinden Bayrampaşa Titanic Business Hotel, sizi 5 yıldızlı eğlenceye davet ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
99 TL
Etkinlik: Yeni Yılı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu ile Karşılayın!

Bu yılbaşında kimseye söz vermeyin! Yeni Yılı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu ile Karşılayın! Siz de her yılbaşı gününde olduğu gibi evde kuruyemiş ve meyve yiyerek saatin 00:00 olmasını bekliyor ve yeni yıl coşusunu televizyondan takip ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
20%
Fiyat
40 TL
Etkinlik: Yılbaşı Eğlencsi Elma Cafe Pub'da!

Bugünün Groupon'uyla Elma Cafe Pub'da eşsiz bir yılbaşı eğlencesi sizinle! Beşiktaş ile özdeşleşen bu keyifli mekanda yeni yıla merhaba demeye hazır olun! Burak Tan ve grubunun sahne alacağı gecede canlı performanslar ile sınırsız bir ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
98 TL
Aktivite: Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Yılbaşı Gecesi Maslak Sheraton Valentin'e!

Yılbaşında muhteşem bir partiye hazır olun! Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Maslak Sheraton Valentin'de sınırsız yerli-yabancı içki eşliğinde dolu dolu bir eğlence sizinle! Yılbaşında sınırsız eğlenceye ne dersiniz? 2012 yılına "en güzel ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
6,90 TL
Yeme/İçme: Etiler İkonium'da Pide Lezzeti!

Bugünün Groupon'u size enfes pide çeşitlerinden dilediğinizi seçip lezzetli bir öğün geçirme şansı sunuyor! Etiler İkonium'da 6 çeşit pide sizleri bekliyor!   Konya'nın meşhur etli ekmeğini, ağızda eriyen fırın kebabı tandırı İstanbul ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
12 TL
Aktivite: Tiyatro Kılçık'ın Müthiş Komedisi "Düğünde Panik" Oyununa Bilet

Kurulduğu 1998 yılından beri izleyicileri birbirinden başarılı oyunları ve sahne performanslarıyla kahkaha rüzgarıyla buluşturan Tiyatro Kılçık, 28 Ocak'a kadar her pazartesi Taksim Old City Comedy Club'da! Siz de bu müthiş komedinin ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
48 TL
Kurs: 5 Şubede Geçerli Kişisel Makyaj Eğitimi!

Makyaj yaparken renk ve tonlama gibi teknik konularda da bilgi sahibi olmak ve kendi stilinizin yaratıcısı haline gelmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın.   MC AKADEMİ Eğitim Kurumları'nda Mac ve Kryolan ürünleriyle kişisel ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
48 TL
Spa: Titanic Business Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap