Kişiye Özel 2013 Takvimi 12,90 tl | Sinbo Elektrikli Süpürge 69 tl

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 30.12.2012
2013 Takviminizi En Güzel Anılarınızla Süsleyin!
Sinbo Pratik Elektrikli Süpürge ile Kolay ve Hızlı Temizlik!
Fırsata Bak »
İndirim
74%
Fiyat
12,90 TL
Bugünün Groupon'uyla size özel takviminizle 2013'de hafızanızın sizi yanıltmasına izin vermeyin ya da sevdiklerinize sıradışı ve değerli bir yılbaşı hediyesi sunmanın keyfini Photobook.com.tr ile sürün! Türkiye'nin en büyük foto kitap ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
23%
Fiyat
69 TL
Tek bir ev aleti ile tüm yaşam alanınızı hiç olmadığı kadar temiz bulabilmek ve bulunduğuz ortamla ilgili hijyen beklentilerinizin fazlasıyla karşılandığına şahit olmak için bugünün Groupon'una göz atın! Küçük ev aletlerinin lider ismi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
42%
Fiyat
139 TL
Otomobil Üreticilerinin Tercih Ettiği Marka ile Güvenli Sürüşler!

Bugünün Groupon'u dünya devi otomobil üreticilerinin tercih ettiği Nokian kalitesini aracınızla buluşturuyor ve tüm kış yolda güvenle ilerlemenizi sağlıyor. Üç ayrı model seçeneğinden dilediğiniz birini seçin, Nokian'ın üstün performansını ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
12%
Fiyat
79 TL
Ttec Makaron Kablolu Bluetooth Kulaklık ile Hareket Özgürlüğünüzü Kısıtlamayın!

Araba kullanırken, yolda yürürken, günlük işlerinizi yaparken cep telefonuyla konuşmak çoğu zaman göründüğünden daha zor, hatta tehlikelidir. Bugünün Groupon'uyla elleriniz size kalıyor, cep telefonuyla konuşmak bir özgürlük haline ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
249 TL
Boy Aynalı Ayakkabı Dolabı ile Ayakkabılarınız İçin Stil Sahibi Çözüm!

Ayakkabılar kişilikli tarzların tamamlayıcı kahramanları oldukları kadar ehlileştirilemeyen varlıklarıyla da saklama koşullarına meydan okuyarak ev dekorasyonunuzu vahşi bir hale sokabilirler.  Bugünün Groupon'uyla ayakkabılarınızın ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
24,90 TL
Birbirinden Şık Cüzdan Tipi Deri iPhone Kılıfları!

Cep telefonlarıyla birlikte ortaya çıkan zorluklardan biri de cüzdan, anahtarlık gibi cepte taşınan eşyalardan vazgeçerek cep telefonu koycak uygun bir yer bulmaktır. Bugünün Groupon'uyla birbirinden şık iPhone kılıfları, yerden tasarruf ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
8,90 TL
Dileğiniz Gökyüzünde!

Sevgilinize yaptığınız son sürpriz girişiminde kurt adam kılığına girip biricik aşkınızın siyah kuşak karate şampiyonu olduğunu acı bir tecrübe ile öğrendiyseniz, bu Groupon ile onun için dilek fenerleri alın, onu sakinleştirin, büyüleyin! ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
4,50 TL
Ünlü Yorumcu Albatros Şahin'den Kahve Falı Yorumu!

Bugünün Groupon'uyla ünlü yorumcu Albatros Şahin kahve fincanınızı yorumluyor, aşk, iş, sağlık; geleceğinizle ilgili merak ettiğiniz her şeyi kahve falıyla sizinle buluşturuyor. İzmir'in ünlü yorumcusu Albatros Şahin size, ilişkilerinizi, ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
899 TL
Dokunmatik Ekran ASUS Bilgisayar İle Masanızdaki Dağınıklıktan Kurtulun!

Az yer kaplayan ve duvara monte edilebilme özelliği sayesinde her ortama ideal çözüm sunan ASUS Masaüstü bilgisayar bu Groupon ile kapınızda! Düşük enerji tüketimi, projektörler ve POS sistemlerine uyumu ile yeni nesil ASUS masaüstü ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
69,90 TL
Tavana ve Duvara Monte Edilebilen Kumtel Ayaklı Isıtıcı ile Sıcacık Bir Kış!

Soğuk kış günlerinde evinizdeki ısı performansının kontrolünün parmaklarınızın ucunda olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Elektrikli ev aletlerinin lider isimlerinden Kumtel, Ecoray ayaklı ısıtıcıyı tüm Türkiye'ye kargo ... devamını gör.

İndirim
21%
Fiyat
229 TL
Android 4.0 Piranha Tabletler ile Gündelik Yaşamınıza Eğlence ve Özgürlük Katın!

Bugünün Groupon'uyla Piranha tablet PC'ler gündelik yaşamınıza hız, eğlence ve özgürlük katıyor!  16 GB, Android 4.0 işletim sistemli, 1.4 Ghz Cortex işlemcili tablet PC'ler ile oyun oynayın, film izleyin, internette sörf yapın ve ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
199 TL
Tek Tuşla Kahve Keyfinizi Artırın!

Bugünün Groupon'u tüm kış günün dilediğiniz anını NESCAFÉ® MyCafé® ile taçlandırıyor ve kahve keyfini benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Tek tuşla  Espresso, Cappuccino, Latte ve sade kahve lezzeti sunan NESCAFÉ® MyCafé®, damağınıza ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
109 TL
Intex Çift Kişilik Şişme Yatak ile Pratik Konfor Çözümleri!

Çat kapı gelen misafiriniz için yatağınızdan feragat ediyor, uykunuz yokmuş gibi davranmaya çalışarak göz kapaklarınızla mücadele veriyor ve gece sonunda kanepenizle düşman kahvenizle dost oluyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Evde, ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
21,90 TL
Görünmezlik Filtresinden Mikrofonlu Kulaklığa 13'lü iPhone Seti!

iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 13'lü aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
119 TL
Nania I-Max Sp PLUS Alarmlı Oto Koltuğu ile Bebeğiniz Seyir Halindeyken de Güvende!

Aracınızın arka koltuğunda oturan bebeğinizi dikiz aynasından gözlemlemek güvenliği için minumum bir önlem. Bugünün Groupon'uyla bebeğinize ve çocuklarınıza maksimum emniyet ve  konfor sağlayın, gözünüz arkada olmasın! Avrupa Birliği ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
189 TL
Hareket Sensörlü ve Alarmlı IP Kameralar ile Gözünüz Arkada Kalmasın!

Evde yalnız kaldıklarında kendilerini korumaları için çocuklarınıza dövüş sanatları eğitimi aldırabilir, gün sonunda işletmenizin kapısını kilitlerken bildiğiniz tüm duaları anahtar deliğine okuyabilir ya da bugünün Groupon'unu yakalayarak ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Ürün: H2O Mop X5 Buharlı Temizleyiciyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
34 TL
Isıya Göre Renk Değiştiren, LED Işıklı, Arıtmalı Duş Başlığı ile Keyifli Banyo Saatleri!

Oyuncak ördekle yapılan banyo keyfini tarihin tozlu sayfalarında bırakmış yetişkinler için BMB, banyolara sıradışı bir eğlence anlayışı getiriyor. Isıya duyarlı, renk değiştiren, LED ışıklı duş başlıklarıyla banyolarınız rengarenk bir duş ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
49 TL
Rengarenk Dev Yer Minderleri Evinizin Her Köşesine Konfor!

Kanepenizin kendini yenilemeyen rahatlığı ve yer minderlerinin büyük konforu arasındaki farkı keşfetmek istiyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, minderlerin gündelik yaşamınıza katacağı maksimum keyfin tadını çıkarın! Dünyaca ünlü otel ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
299 TL
Eko Yataklı Kanepeler ile Evinizin Konforunu Arttırın!

Tüm günün stresinden kurtulmak için sığındığınız yerdir ev. Bugünün Groupon'uyla sığınağınızı özgün çizgiler ve konforun hakim olduğu kanepeler ile güzelleştirin! Yaşam alanlarınızda konforunuzu yükseltmek, misafirlerinizi ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
69 TL
Teom Bamboo Fiber Yorganlar ile Sağlıklı ve Doğal Uyku!

Bugünün Groupon'uyla sağlıklı, doğal ve konforlu uykuyu doğanın bambu mucizesiyle keşfedin! Tek ve çift kişilik seçenekleriyle Teom Bamboo fiber yorganlar kapınıza geliyor! Antibakteriyel, organik ve mükemmel nefes transfer özelliğine ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap