Divan | Kapadokya | Bansko Kayak | Ramada | Karadeniz | İstanbul

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 28.12.2012
Tarihi Konakta Tüm Yıl Geçerli Çift Kişilik Kapadokya Tatili 99 TL!
Beyoğlu'nda Romantik Kaçamak!
Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Taksim Meydanı'na yürüme mesafesindeki konumuyla konuklarına şehrin kalbinde sakin, seçkin ve ayrıcalıklı konaklama deneyimi sunan Ibba Suites bu kez kapılarını yalnızca size özel bir dünya sunmak için açıyor! Ibba Suite Hotel'in odaları ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
69 TL
Sultanahmet Sultan's Eye Comfort Hotel'de 2 Kişilik Tatil

Eski bir binanın arasından sarkıp size her an göz kırpan Ayasofya, karşısında yüzyıllar boyu eşsiz ihtişamını paylaşmış dillere destan Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, çeşmeler, dikilitaşlar, dünyanın dört bir yanından gelen ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
184 TL
Ramada İstanbul Asia Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

İstanbul'un en seçkin otellerinden Ramada Asia, bugünün Groupon'uyla size spa kullanımı ile yılbaşında ya da dilediğiniz dönemde şık bir çift kişilik konaklama deneyimi sunuyor!  Modern bir dünya şehri olan İstanbul'a Ramada İstanbul Asia ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
108 TL
İzmir Megapole Hotel'de Çift Kişilik Eşsiz Konaklama Deneyimi

İzmir'e yolunuz düştüğünde her yere kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde konaklamak, tüm stresi geride bırakıp huzur dolu bir gün geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u size Megapole Hotel'de konforlu bir konaklama sunuyor! "Oteller ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
199 TL
Bulgaristan Bansko'da Kayak Keyfi 199 TL!

Kayak zevkini artıran pistleri, kaliteli karı ve tesislerinin güzelliği ile her geçen gün popülerliği artan Bansko, bu Groupon ile sizleri bekliyor! Bu kış Tatilmarketiniz ile gözde kayak merkezi Bansko'da kaymaya davetlisiniz! Son dönemde ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
75 TL
İstanbul Tomsquare Boutique Hotel'de Tarihle İç İçe 2 Kişilik Tatil 75 TL

Eşi benzeri olmayan tarihi güzelliklerin, sokakların, farklı kültürlerin kısacası İstanbul'un tadını çıkarma zamanı şimdi sizde!  İstanbul bugünün Groupon'uyla Tomsquare Boutique Hotel size benzersiz anlar sunuyor! Tarihi yarımadada ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Sinop Vira Hotel'de 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Sinop'un en berrak denizine sahip mevkii olan Karakum'da, denizin ve doğanın birleştiği yerde konumlanan Vira Otel, Sinop'un tüm güzelliklerinin yanı sıra doğa ve deniz aktivitelerinin de keyfini çıkarabileceğiniz, ilk ve tek 4 yıldızlı ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
139 TL
Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama, Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!    Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
84 TL
Taksim Trio Suites'te 84 TL'ye 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

İstanbul'un büyüleyici fotoğrafına duyulan hayranlığın baş kahramanı İstiklal Caddesi'nde konumlanan Trio Suites,  kendini bir masalın kucağına bırakmak isteyenlere kapılarını açıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel lezzetler ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
99 TL
Ardina Hotel'de 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Anadolu yakasının, yeni iş merkezlerinin hızla geliştiği bölgede yer alan Ardina Hotel, ayrıcalıklı yapısı ve şehir merkezinde sunduğu konfor ve kaliteli hizmetiyle iş seyahatlerinizde, konaklamalarınızda eviniz kadar sıcak yeni adresiniz! ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
129 TL
Gazi Park Otel'den Yılbaşı ve Sevgililer Gününde de Geçerli Konaklama Paketleri

Bugünün Groupon'uyla şehrin ortasında fakat karmaşadan uzak eşsiz huzurun tadını çıkaracağınız Gazi Park Hotel'de konaklama ayrıcalığı sizi bekliyor! Uzun süredir eşinize, sevgilinize vakit ayıramadığınız için onların sitemlerine maruz ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
74 TL
Büyükada My Way Hotel'de 2 Kişilik Konaklama Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz!   Tercihe göre deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way Hotel'de sizleri ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
99 TL
Karadeniz'de Romantik Kaçamak 99 TL!

Eşsiz bir doğada, muhteşem bir manzaraya uyanmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Zonguldak Bab-ı Zer Otel'de muhteşem deniz manzarasında şık odalarda konaklama imkanını kaçırmayın! Bab-ı Zer Otel, günbatımının Karadeniz ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
229 TL
Etkinlik: Groupon'a Özel Divan Asia Hotel'de Muhteşem Yılbaşı!

Yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapmak, sevdiklerinizle eşsiz bir gece geçirmek için bugünün Groupon'uyla Divan Asia Hotel'e davetlisiniz! Divan Istanbul Asia Yeni Yıl Balosu • Gala Yemeği ( Limitsiz yerli alkollü içkiler dahil ) • 21:00 ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
149 TL
Kapadokya Öykü Evi Cave Hotel'de İki Kişilik Masalsı Tatil!

60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, birçok efsaneye ve mucizeye tanıklık etmiş periler şehri Kapadokya'da rüya gibi bir tatil bu Groupon'un ucunda! Ürgüp'e bağlı Ayvalı Köyü'nde Gomeda Vadisi'nin devamında yer alan Öykü Evi Cave ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
79 TL
Radika Butik Otel'de Romantik Alaçatı Tatili 79 TL! 5 Ay Geçerli!

Radika Butik Otel Alaçatı, evinizi aratmayacak nezih bir ortamda sizlere mükemmel bir tatil sunuyor. Size kalan tek şey tatilin tadını çıkarmak, ve Alaçatı'nın sade güzelliğinin tadına varmak! Alaçatı'nın merkezinde 148 yıllık taş ev ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Konaklama: White Tail Dağ Evi'nde 2 Kişilik Konaklama ve Romantik Dakikalar!

Filmlerde gördüğünüz muhteşem dağ evi tatili bugünün Groupon'uyla White Tail Hotel'de sizlerle! Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle birlikte romantik bir konaklama keyfi yaşayabilir, şömine başında lezzetli bir yemek yiyebilirsiniz. Sizler ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
68 TL
Büyükada Yıldızlar Evi Otel'de Çift Kişilik Romantik Tatil 68 TL!

Büyükada'da iskeleye yalnızca 3 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan, "Hatırla Sevgili" ve "Dudaktan Kalbe" gibi dizilerinin oyuncularını ağırlayan Yıldızlar Evi Otel, bugünün Groupon'uyla benzersiz bir konaklama deneyimini sizinle ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
78 TL
Farklı Tarihli Günübirlik veya YIlbaşında Konaklamalı Eskişehir Turu!

2012'ye Eskişehir'de veda etmek ve şehrin en güzel yerlerini gezmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Yılbaşında Konaklamalı Eskişehir Turu Kalkış Noktaları ve Saatleri 08:00 Bakırköy Eski Boyner Mağzası Önü 08:15 Beşiktaş ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
138 TL
Atina Art Suites'te 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u size Atina'yı keşfetme şansı sunuyor! Art Suites'in sezon seçeneklerinden dilediğinizi seçebilir, Atina'yı dilediğiniz mevsimde keşfetmenin tadını çıkarabilirsiniz. Otelin şık suitleri küvet ve ücretsiz Wi-Fi ile ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap