Avrupa:The Spa'da Masaj Keyfi | Big Fried Chicken'da Tavuk Menü 6.25tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 30.12.2012
Bakım: Profilo AVM The Spa'da Masaj Keyfi!
Yeme/İçme: Big Fried Chicken'da Dilediğiniz Menü!
Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Sıcak duşun altında 15 dakika durmak sırt ağrılarınızı geçirmediği gibi kısa süreli bir yanık acısına neden olabilir. Bu Groupon ile ağrılarınıza kalıcı ve profesyonel çözümler bulun ve Profilo AVM Njoy The Spa'da masaj keyfine katılın! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
6 TL
Bugünün Groupon'uyla tavuğun eşsiz lezzetini Big Fried Chicken farkıyla yakalayın! Dilediğiniz tavuk ya da kova menü ile öğününüze tat katın! Eşsiz tavuklardan patates kızartmasına, soslardan içeceğe kadar enfes bir menü sizinle! Tavuk ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
98 TL
Aktivite: Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Yılbaşı Gecesi Maslak Sheraton Valentin'e!

Yılbaşında muhteşem bir partiye hazır olun! Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Maslak Sheraton Valentin'de sınırsız yerli-yabancı içki eşliğinde dolu dolu bir eğlence sizinle! Yılbaşında sınırsız eğlenceye ne dersiniz? 2012 yılına "en güzel ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
148 TL
Eğitim: Şişli Blue Apple'da 7 Dilden Dilediğinizi Öğrenin!

Günümüzde dil, ayrıca kariyer hedefleriniz için bir pusulaya ve hızla gelişen diğer uluslarla işbirliği içindeki sektörlerde de kapıları açmanızı sağlayacak bir anahtara benzer. Eğer hala yalnızca öz dilinizin size sunduğu kısıtlı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24 TL
Yeme İçme: Tektekçi'de Yüzlerce Shot Sizi Bekliyor!

Tektekçi, İstanbul gece hayatının aktığı, Beyoğlu'nun en renkli mevkiilerinden Tomtom Mahallesi'nde kafanızdaki bar anlayışını kökten değiştiriyor! Bugünün Groupon'uyla keyifli bir gece sizi bekliyor! 100'ün üzerinde shot çeşidini; 8 ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Kumkapı Tiryakii Restaurant'ta Ziyafet!

Eski İstanbul'un kalbinin attığı yer, tarihi yarımadada, Kumkapı'nın en güzel sokaklarından biri olan Üstad Sokak'taki Tiryakii Restaurant, eski İstanbul lokanta - meyhane kültürünü arayanlar için muhteşem bir akşam sunuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
99 TL
Etkinlik: Yeni Yılı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu ile Karşılayın!

Bu yılbaşında kimseye söz vermeyin! Yeni Yılı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu ile Karşılayın! Siz de her yılbaşı gününde olduğu gibi evde kuruyemiş ve meyve yiyerek saatin 00:00 olmasını bekliyor ve yeni yıl coşusunu televizyondan takip ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
249 TL
Boy Aynalı Ayakkabı Dolabı ile Ayakkabılarınız İçin Stil Sahibi Çözüm!

Ayakkabılar kişilikli tarzların tamamlayıcı kahramanları oldukları kadar ehlileştirilemeyen varlıklarıyla da saklama koşullarına meydan okuyarak ev dekorasyonunuzu vahşi bir hale sokabilirler.  Bugünün Groupon'uyla ayakkabılarınızın ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Beşiktaş: Sam Bobrick'in Yazdığı "Bavul" Oyunu Akatlar Kültür Merkezi'nde!

İnsanların topluca seyretmekten zevk aldıkları şeyler arasında kavgalar, inşaatlar ve Akdeniz Foku Badem sayılabilir. Sanat yapıtlarının bunlardan farkı gerçekten insanların izlemesi için sahnelenmeleridir.  Bugünün Groupon'u sizi çok ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
24 TL
Yeme/İçme: Kağıthane Kebap House'da Eşsiz Lezzetler!

Bugünün Groupon'uyla Kebap House'da eşsiz bir menü sizlerle! Adana'dan tavuğa dilediğiniz ana yemek, kuver, içecek, salata ve 3 çeşit tatlıdan biri ile doyasıya keyif! Menünüz Kuver Tereyağı Tulum peyniri Acılı ezme ve puf ekmek Ana yemek ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
98 TL
Tarihi Konakta Tüm Yıl Geçerli Çift Kişilik Kapadokya Tatili 98 TL!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
149,90 TL
Aktivite: 5* Titanic Hotel'de Yılbaşı Eğlencesi!

Sevdiklerinizle birlikte yeni yılı karşılamak ve 2013'e mutlu girmek için kusursuz partiyi arıyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! İstanbul'un en şık otellerinden Bayrampaşa Titanic Business Hotel, sizi 5 yıldızlı eğlenceye davet ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
24,90 TL
Birbirinden Şık Cüzdan Tipi Deri iPhone Kılıfları!

Cep telefonlarıyla birlikte ortaya çıkan zorluklardan biri de cüzdan, anahtarlık gibi cepte taşınan eşyalardan vazgeçerek cep telefonu koycak uygun bir yer bulmaktır. Bugünün Groupon'uyla birbirinden şık iPhone kılıfları, yerden tasarruf ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
38 TL
Bakım: Maya Güzellik'te Saç Mezoterapisi ile Saç Kaybına Kesin Çözüm!

Bugünün Groupon'u ile Maya Güzellik'te saç mezoterapisi ile saç kaybına kesin çözüm sizi bekliyor! Saçlarınızı yıkarken suyla birlikte giderden öbek öbek giden, saçınızı her taradığınızda kopup giden tarağınızda kalan saç tellerinize kel ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
119 TL
Yeme/İçme: Taksim My House'ta Yılbaşı Eğlencesi!

Boğaz'ın nefes kesen ışıklarının manzarasıyla 2012'ye elveda deyin! Taksim My House'ta Erhan Doğancıoğlu ve orkestrası eşliğinde Türk mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini tadacağınız keyifli bir akşama davet ediyor. 2013'e eğlenerek ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
48 TL
Spa: Titanic Business Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Ataköy Marina Park Puppa Mediterranean Brasserie'de 2 Kişi Zengin Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Ataköy Marina Park Puppa Mediterranean Brasserie'de peynirler, reçeller, sucuk, zeytşnler, omlet, portakal suyu ve sınırsız çayla keyif dolu bir kahvaltı sizi bekliyor! İster hafta içi, ister hafta sonu; ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Spor: Active Gym'de Sınırsız Fitness Üyeliği!

Bugünün Groupon'uyla sağlıklı bir yaşama adım atın! Şişli Active Gym ile 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık sınırsız fitness üyeliği sizlerle! 2000 yılından beri spor ve danışmanlık hizmetlerini başarıyla sürdüren Active Gym 550 m2'lik geniş ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
149 TL
Etkinlik: Cihangir Rose Marine'de Eşsiz Yılbaşı!

Yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapmak için bugünün Groupon'uyla Cihangir Rose Marine Cafe ve Restaurant'a davetlisiniz! Sanatçı Orçun Kabil ve DJ performansı ile renklenecek gecede sınırsız yerli içki ve eşsiz bir menü ile tat ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap