Avrupa: Sıla ve Shantel ile Yılbaşı| Sheraton'da Aynalarla Barışın

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 25.12.2012
Yılbaşında Sıla Lütfi Kırdar Sahnesinde!
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!
Fırsata Bak »
İndirim
34%
Fiyat
69 TL
Yaptığı besteler ve yazdığı sözlerle Türk pop müziğinin en güçlü kadın vokallerinden biri olan Sıla, 2013 yılına girerken İstanbul'un en prestijli salonlarından biri olan Lütfi Kırdar sahnesinde olacak. Shantel'in de hareketli ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Halil İbrahim Şark Sofrası'nda Nefis İskender Menü!

Bugünün Groupon'uyla geleneksel lezzetlerin usta şeflerle hayat bulduğu Halil İbrahim Şark Sofrası'nda eşsiz bir sofra sizi bekliyor! Bursa'nın meşhur lezzeti iskender, salata, çorba ve tatlı ile birlikte size geliyor. Sınırsız çay ve ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
24%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Brasserie Catwalk'ta Yılbaşı Menüsü!

Ataköy Marina'da yılbaşı eğlencesi ve enfes bir menü Brasserie Catwalk'ta sizleri bekliyor! Bugünün Groupon'uyla 2013'e uzun süre unutamayacağınız bir merhaba deyin!   Menünüz Continental peynir tabağı    Ordövr tabağı: Köz patlıcanlı füme ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Webrazzi Ödülleri 2012'de Groupon'u Destekleyin!

Çok sayıda organizasyon, yatırım haberi, satın almalar ve ortaklıklara sahne olan 2012'nin sonuna yaklaşırken Webrazzi internet sektörü için son derece ilgi çekici olan bu yılın, geçtiğimiz senelerde de yaptığı gibi en iyilerini seçiyor! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
85 TL
Yeme/İçme: Kireçburnu'nda Canlı Müzikle Keyif!

İstanbul'da olduğunuza mutlu olduğunuz anlardan biri, Boğaz'a karşı Egeli Meyhane'de gerçekleşiyor. Kireçburnu'nda yer alan Egeli Meyhane'de, bu Groupon'la lezzet, eğlence ve keyif bir araya geliyor!  Menü 10 çeşit serpme meze 3 ara sıcak ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29,90 TL
İstanbul Fit Center'da Oksijenli Cilt Bakımı!

Sigara, soğuk gibi dış etkenlerin cildinizi etkilemesine artık izin vermeyin; cildinizde gençliği hissetmek için İstanbul Fit Center'a gelin, değişimi uzmanlarla yakalayın! Aşamalar Cilt temizlenir  Temizlenen cilde serum sürülür ve masaj ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
69,90 TL
Güzellik: Nişantaşı New York Güzellik'te Bir Ayda 6 Kilo Verin!

Sizi ince gösteren aynalarla dost olma zorunluluğuna bu Groupon ile son verin! Nişantaşı New York Güzellik'te bir ayda 4-6 kilo vereceğiniz zayıflama yöntemi sizinle! Paket Kapsamı Beslenme danışmanlığı Soğuk lipoliz Diyot lazer Kavitasyon ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Ataköy Marina Park Puppa Mediterranean Brasserie'de 2 Kişi Zengin Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Ataköy Marina Park Puppa Mediterranean Brasserie'de peynirler, reçeller, sucuk, zeytşnler, omlet, portakal suyu ve sınırsız çayla keyif dolu bir kahvaltı sizi bekliyor! İster hafta içi, ister hafta sonu; ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
6,90 TL
Yeme/İçme: Etiler İkonium'da Pide Lezzeti!

Bugünün Groupon'u size enfes pide çeşitlerinden dilediğinizi seçip lezzetli bir öğün geçirme şansı sunuyor! Etiler İkonium'da 6 çeşit pide sizleri bekliyor!   Konya'nın meşhur etli ekmeğini, ağızda eriyen fırın kebabı tandırı İstanbul ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Teşvikiye Sushi and Noodle House ile Lezzet!

Bugünün Groupon'u ile Sushi & Noodle House'da 16 ve 24 parçalık sushi menüler sizinle! Sade ve mütevazı dekoruyla misafirlerini görselden çok lezzet şölenine davet eden mekanda yemeğinizin tadını çıkarmak istiyorsanız acele edin! 16 Parça ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
59 TL
Konser: MFÖ ve Shantel ile Yılbaşında Eğlence!

Türkiye'nin en önemli ve köklü gruplarından MFÖ, 31 Aralık gecesi çok özel bir yılbaşı organizasyonunda, sevenleri ile buluşuyor. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur ile eşsiz bir yılbaşı konseri için geri sayım başladı.   Shantel'in ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
28 TL
Güzellik: Elmas Mikrodermabrazyon Uygulaması ile Pürüzsüz Bir Cilt!

Şişli Arist Güzellik ve Groupon sizi problemsiz bir cilde sahip olmanızı sağlayacak bir uygulama ile buluşturuyor. Pürüzsüz ve dinç bir cilt için yeni nesil yöntemlerden biri olan elmas mikrodermabrazyon uygulaması ile cildiniz sağlıkla ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Sertifikalı Online Eğitimlerle Kariyerinizde Bir Basamak Daha Yükselin!

Kariyerinizde bir basamak daha yükselmek, dilediğiniz eğitimi, uzun saatler harcamadan evinizin rahatlığında almak için bugünün Groupon'una göz atın! Sertifikam.com'da uluslararası geçerliliğe sahip 95 eğitim ile dilediğinizi seçin, meslek ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
48 TL
Spa: Titanic Business Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
48 TL
Güzellik: Eticpoint'te İstenmeyen Tüylerden Kurtulun!

Saten pürüzsüzlüğünde bir tene sahip olmak artık mümkün. Eticpoint'te 5 seansta istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz!   Küçük Bölge Çene  Bıyık  Kulak  Sakal üst bölge Orta Bölge Koltuk altı  Ense  Bikini bölgesi  Sakal altı Büyük ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
12 TL
Aktivite: Tiyatro Kılçık'ın Müthiş Komedisi "Düğünde Panik" Oyununa Bilet

Kurulduğu 1998 yılından beri izleyicileri birbirinden başarılı oyunları ve sahne performanslarıyla kahkaha rüzgarıyla buluşturan Tiyatro Kılçık, 28 Ocak'a kadar her pazartesi Taksim Old City Comedy Club'da! Siz de bu müthiş komedinin ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Aktivite: Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Yılbaşı Gecesi Maslak Sheraton Valentin'e!

Yılbaşında muhteşem bir partiye hazır olun! Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Maslak Sheraton Valentin'de sınırsız yerli-yabancı içki eşliğinde dolu dolu bir eğlence sizinle! Yılbaşında sınırsız eğlenceye ne dersiniz? 2012 yılına "en güzel ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
48 TL
Kurs: 5 Şubede Geçerli Kişisel Makyaj Eğitimi!

Makyaj yaparken renk ve tonlama gibi teknik konularda da bilgi sahibi olmak ve kendi stilinizin yaratıcısı haline gelmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın.   MC AKADEMİ Eğitim Kurumları'nda Mac ve Kryolan ürünleriyle kişisel ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap