Elegance Optik'in 76 Şubesinde %50 İndirim | MNG Kargo ve FedEx %60

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 13.12.2012
Elegance Optik!te Gözlük ve Lenslerinizi %50'ye Varan İndirimlerle Yenileyin!
MNG Kargo ve FedEx'in Tüm Gönderimlerinde %60 İndirim 1 TL!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
19 TL
Dünyaca ünlü dev markalarla güneş gözlüğü koleksiyonunuzu zenginleştirmek ya da lens alışverişlerinizde kaliteye uygun fiyatlarla ulaşmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Tüm Türkiye'de toplam 76 mağaza ile faaliyet gösteren ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
1 TL
Anneannenizin yaptığı tarhana, arkadaşınızın evinde kalan bilgisayarınız, şehir dışındaki kışlıklarınız ve bir yerlerde mahsur kalmış daha birçok eşyanızı gönderme vakti artık geldi! MNG Kargo ile yurt içi, Fedex ile yurt dışı tüm ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Konfor ve Estetiği Bir Arada Arayanlar İçin Selen Koltuk Yanı Sehpalar!

Oturma odası, salon, balkon ve sayısız alanda konforu ve rahatlığı maksimum yaşamak isteyenlere bugünün Groupon'u Selen koltuk yanı sehpaları sunuyor. Estetik görünümü ile bulunduğu ortama modern çizgiler katacak ve hareket özgürlüğünü ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
36%
Fiyat
69,90 TL
Tefal Smart 4 Bıçaklı Maxi Doğrayıcı ile Mutfağınız Daha Pratik!

Mutfakta harcadığınız uzun saatleri sevdiklerinize ya da kendinize ayırabilmek için bugünün Groupon'una göz atın! Smart ailesinin yeni üyesi Tefal Smart 4 Bıçaklı Maxi Doğrayıcı ile kesin, doğrayın ve kolayca karıştırın! 1,5 Lt. haznesi ve ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Divas Diamond ile Yılbaşı Hediyeniz Göz Kamaştırsın!

Kışkırtıcı, tutku dolu ve gösterişli. Bugünün Groupon'u Divas Diamond'ın sertifikalı tek taş modelleriyle sevdiğiniz kadının yüzünü kalıcı bir gülümseme ile buluşturmanızı sağlıyor. Türkiye'nin en büyük ve önde gelen online pırlanta ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,90 TL
Kanvas Tablo Saatler ile Zamana Sanatsal Bir Dokunuş!

Duvarlar iç mekan ambiyanslarının güçlü temalarıdır ve küçük bir değişiklikle bile yaşam alanlarına zenginlik, estetik ve renk katabilirler. Bugünün Groupon'uyla duvarlarınızı boş bırakmayın, kanvas tablo saatler ile dilediğiniz odada size ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Krom Duş Setleriyle Banyonuzu Yenileyin!

Bugünün Groupon'uyla banyonuzu zevkli ve yeni bir atmosfer yaratın, krom duş setleriyle banyo keyfinizi ikiye katlayın!  Dört farklı model seçeneğiyle birbirinden şık krom duş setleri tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Yeni yılda ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
28,90 TL
Podocarpus Bonsai ile Evinizi Yeşillendirin!

Koskocaman ağaçların aksine Bonsai'ler, evinizde küçücük bir yer kaplayarak hem şıklığı hem de iç huzurunu bir arada sunarlar. Bugünün Groupon'uyla bin yıllık geçmişe sahip Bonsai geleneğinin bir parçası olun ve kendi Bonsai'nizle huzur ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
8,90 TL
2013'te Sizi Neler Bekliyor?

Bugünün Groupon'uyla 2013'te ve gelecekte yaşamınızda neler olacağını öğrenebilir, aşk, iş ve sağlık alanlarında sizi nelerin beklediğinden haberdar olabilirsiniz. Ünlü yıldız yorumcusu Albatros Şahin yıldıznamenizi sizinle buluşturuyor! ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
23 TL
Samsung Galaxy Note 2, S3 ve S3 Mini Cihazlarınız Daha Şık ve İşlevsel!

Bugünün Groupon'uyla Samsung Galaxy cihazlarınızı daha şık ve işlevsel kılın! Galaxy Note 2, Galaxy S3 ve Galaxy S3 Mini modelleri için birbirinden fonksiyonel setler tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Bu kullanışlı setleri ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
89 TL
Yeni Ekmek Fırınınız Kendi Mutfağınız!

Ailenize, misafirlerinize, tüm sevdiklerinize sıcacık, çıtır çıtır, taze ve doğal ekmek lezzeti sunmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Beko BKK 2510 ekmek yapma makinesiyle mutfağınızı kendi kişisel fırınınıza dönüştürebilir, ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
7,45 TL
Elit Çikolata Ekose Madlen 7,45 TL!

İştah kabartan kokusu ve görüntüsüyle çikolatayı kim sevmez ki! Yalnızca kokusuyla bile mutluluk hormonlarının harekete geçmesine yeten tatlı mucize, Elit Çikolata'nın birbirinden şık sunumları ile Groupon'da! Elit, çikolata kaplı draje ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Ürün: H2O Mop X5 Buharlı Temizleyiciyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
34 TL
Ürün: Days In Colours "Renkli Günler" Silikon Elyaf Yorganlar ile Sağlıklı Uykular!

Kimle uyuduğunuz ipuçları barındır. Çizikler kedinizle, soğuk algınlığınız sevgilinizle, romantik komedi filmleriniz yalnız uyuduğunuzu anlatır. Bu Groupon ile tazelenmiş uyanın, mutluluğunuzun ipucu Days In Colours "Renkli Günler" olsun! ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
19 TL
Tüm Samsung Galaxy ve iPhone'lar ile Uyumlu Flip Cover Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla Samsung Galaxy ve iPhone telefonlarınız hep yeni kalacak, daha şık görünecek ve üstelik maksimum koruma altında olacak!  %100 gerçek deri, darbelere karşı dayanıklı, kalıp kesimiyle cihazınızla muhteşem uyum sağlayacak ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
199 TL
Salonunuzun Havasını Değiştirin!

Koltukta kahve içerken telefon çaldığında, elinizde fincanla fırlayıp, yerdeki dergilere basmamak için sekerek ilerleyebiliyor ve kahveyi dökmüyorsanız Survivor'a katılmanızın ya da kendinize bir orta sehpa almanızın vakti gelmiş demektir! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Kitaplarınız için Şık Çözümler!

Günden güne artan kitaplarınız hem deforme olmasın, hem de salonunuzda şık bir değişiklik olsun istiyorsanız, bu Groupon ile 4 renk seçeneğiyle labirent complex kitaplıklar sizinl! Siyah, beyaz, krem ve ceviz renklerindeki kitaplıklar ile ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
39 TL
Şarjınız Hiç Bitmesin, Eğlenceniz Devam Etsin!

Oyunun en heyecanlı yerinde, şarkının en güzel kısmında ya da sevgiliniz tam da size güzel iltifatlar ederken şarjınızı bitirip hayata küsmeyin. Bu Groupon ile şarjlı kılıflar sizlerle! iPhone şarjlı kılıf ile şarjınız hiç bitmesin! Artık ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Tüm Anılarınızı Bir Arada Tutmanın En Güzel Yolunu Keşfedin!

Fotoğraflarınızın dili olsa ve konuşsa birbirini tamamlayan film kareleri gibi yan yana gelerek ölümsüz bir sinemaya dönüşmek istediklerini söyleyebilirler.  Bugünün Groupon'uyla fotoğraflarınıza kulak verin, anılarınızı dijital ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
8,90 TL
Sayısız Cihaz ve Eşya İçin Nano Kaydırmaz Ped!

Önemli bir telefon beklerken, araba kullanırken aniden ışıyan güneşe karşı hazırlıksız yakalanmışken ya da kapının önünde kalan arkadaşınıza anahtar yetiştirmeye çalışırken asla ortaya çıkmayan şeyler için bugünün Groupon'u özgürlük ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
249 TL
Tefal Clipso Control Plus 6 Lt. Düdüklü Tencere ile Daha Lezzetli ve Hızlı Yemekler!

Bugünün Groupon'u Tefal kalitesiyle mutfakta kendi lezzet krallığını kurabilmenizi sağlıyor! Tefal Clipso Control Plus ile daha hızlı, sağlıklı ve lezzetli yemekler sofranıza konuk oluyor! Tefal Clipso Control Plus Akıllı Kontrol Saati: ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap