Tophane | Kapadokya | Amsterdam | Abant | Sultanahmet | Ada | Ankara

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 25.12.2012
Taksim Trio Suites'te 84 TL'ye 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!
Kapadokya Öykü Evi Cave Hotel'de İki Kişilik Masalsı Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
84 TL
İstanbul'un büyüleyici fotoğrafına duyulan hayranlığın baş kahramanı İstiklal Caddesi'nde konumlanan Trio Suites,  kendini bir masalın kucağına bırakmak isteyenlere kapılarını açıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel lezzetler ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
149 TL
60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, birçok efsaneye ve mucizeye tanıklık etmiş periler şehri Kapadokya'da rüya gibi bir tatil bu Groupon'un ucunda! Ürgüp'e bağlı Ayvalı Köyü'nde Gomeda Vadisi'nin devamında yer alan Öykü Evi Cave ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
29%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet Zeugma Hotel'de 2 Kişilik Tatil 99 TL!

İstanbul'un tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetmek istiyorsanız Sultanahmet'in kalbinde, eski şehir ve tarihi yarımadanın merkezinde yer alan Zeugma Hotel'de benzersiz bir tatil sizi bekliyor!  Zeugma Hotel Sultanahmet'te butik bir ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
699 TL
Uçak Bileti Dahil 4 Günlük Amsterdam Turu

İzinlerinizi ayarlayın, bavullarınızı dolduracak eşyalarınızı şimdiden alın! 3 gece 4 gün layıkıyla eğlenmek ve felekten geceler çalmak için bugünün Groupon'uyla Amsterdam'a davetlisiniz!  Tur Programı (1 Ocak ya da 22 Şubat'ta 3 Gece) 1. ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
68 TL
Büyükada Yıldızlar Evi Otel'de Çift Kişilik Romantik Tatil 68 TL!

Büyükada'da iskeleye yalnızca 3 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan, "Hatırla Sevgili" ve "Dudaktan Kalbe" gibi dizilerinin oyuncularını ağırlayan Yıldızlar Evi Otel, bugünün Groupon'uyla benzersiz bir konaklama deneyimini sizinle ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Yılbaşında Muhteşem Bir Gece Geçirin!

Yılbaşı coşkusunu eşsiz bir kutlamayla yaşamak, sevdiğinizle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmek için bugünün Groupon'u sizinle! Hotel Houston'da standart ya da deluxe odalarda konaklama seçenekleriyle eşsiz bir yılbaşı keyfi sizinle! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Kartepe-Maşukiye-Abant-Akkayalar Travertenler Turu Sizi Bekliyor!

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırmayı hayal etmiyor musunuz? Türkiye'nin doğal güzellikleriyle ünlü yerlerine ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Taksim More Residence Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla şehrin kalbinde konfora ulaşacaksınız... Modern dekorasyonu, ev tipi odalalarıyla memnuniyetinizi garantileyen More Residence Hotel Taksim, size çok keyifli bir konaklama yaşatmak için hazır bekliyor! Ev tipi oturma ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
139 TL
Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama, Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!    Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
140 TL
Yılbaşını Kartal Titanic Business Hotel Asia'da Kutlayın!

Yılbaşında keyifli ve unutulmaz anlar yaşamaya hazır olun. Bugünün Groupon'uya Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de yılbaşının tadını çıkarın! Limitsiz İçkili ve Meşrubatlı Gala Yemeği Soğuk Başlangıç Tabağı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
74 TL
Büyükada My Way Hotel'de 2 Kişilik Konaklama Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz!   Tercihe göre deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way Hotel'de sizleri ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
179 TL
4* Ramada İstanbul Old City'de 2 Kişilik Konaklama, SPA ve Pub İndirimi

Bugünün Groupon'uyla Ramada İstanbul Old City'de benzersiz konaklama paketleri sizleri bekliyor! Sade ve şık olarak döşenmiş 15–20 m2lik standart odalarda Ramada İstanbul Old City farkıyla kendinizi evinizdeki gibi rahat ve huzurlu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
89 TL
Sultanahmet Darüssade Hotel'de 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla gri binaları bir kanara bırakın Sultanahmet'in sokaklarında gizli İstanbul'u keşfetmenin tadını çıkarın! İstanbul'un eski kentinde sakin bir sokakta geleneksel bir ahşap evde yer alan bu özel sınıf otel, zarif şekilde ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
379 TL
Casablanca Le Lido Thalasso&Spa'da 2 Kişilik Tatil!

Casablanca denildiğinde aklınızdan "Play it Sam, as time goes by" repliği geçiyorsa bugünün Groupon'u tam size göre! Çünkü ay ışığı ve aşk şarkıları asla anlamını yitirmez. Casablanca her zaman aşıklara kucak açan şehir olarak sizi ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
99 TL
Beyoğlu Mio Suites'te 2 Kişilik Konaklama

İstanbul'un kalbinde, Beyoğlu'nda yer alan Mio Suites çift kişilik konaklama seçenekleri ile sadece size özel anlar için kapılarını açıyor! Mio Suites Yeni işletme anlayışı, modern odaları ve lokasyonu ile eski Pera'nın konaklama da en çok ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Sirkeci Hotel Soliman'da 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'u İstanbul'u rahatlıkla keşfe çıkabileceğiz ve konforlu odalarda konaklayabileceğiz size özel bir gün sunuyor!  Hotel Soliman, kültürleri buluşturan tarihi yarımadaya yakın konumu ile bir İstanbul gezisinde görülmesi ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
76 TL
Selanik Vergina Hotel'de 2 Kişilik Tatil

Ege sahillerinin hemen karşısında; neredeyse aynı toprakları paylaştığımız komşumuzu ziyaret etmeyi düşündünüz mü? Sınır ötesinde kültür ve tarih kokan eğlenceli bir tatil için bugünün Groupon'una göz atın! Selanik Vergina Hotel'de ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Konaklama: White Tail Dağ Evi'nde 2 Kişilik Konaklama ve Romantik Dakikalar!

Filmlerde gördüğünüz muhteşem dağ evi tatili bugünün Groupon'uyla White Tail Hotel'de sizlerle! Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle birlikte romantik bir konaklama keyfi yaşayabilir, şömine başında lezzetli bir yemek yiyebilirsiniz. Sizler ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
93 TL
Atina Proteas Hotel'de 2 Kişilik Tatil Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'uyla Atina'da rüya gibi bir tatile davetlisiniz! Atina Propteas Hotell'de çift kişi konaklama paketleri sizleri bekliyor! Bavulunuzu Akropolisin'in eşsiz görüntüsü, Ege yöresinin samimi ambiyansı ve daha fazlasını keşfetmek ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
İstiklal St. House'ta 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Paketleri!

İstanbul'un kalbinde, Beyoğlu'nda yer alan İstiklal St. House size ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! Hareketli İstiklal Caddesi'ne sadece 70 metre mesafedeki İstiklal St. House, ücretsiz Wi-Fi ile donatılmış modern süitler ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Mood Design Suites'te 2013'ü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla tasarıma başka bir boyut katan Mood Design Suites'te konaklama ve yılbaşı partisi sizleri bekliyor! Yeni yılı muhteşem bir şekilde karşılamak istiyorsanız Groupon'unuza bir göz atın!   Konaklamanız için comfort, deluxe ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap