Online Sertifika Eğitimi | Zayıflama Bandı 9,90 tl | Lee Cooper Yelek

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 22.12.2012
Sertifikalı Online Eğitimlerle Kariyerinizde Bir Basamak Daha Yükselin!
%100 Doğal İçerikli Slimm Fit Zayıflama Bandı ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!
Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Kariyerinizde bir basamak daha yükselmek, dilediğiniz eğitimi, uzun saatler harcamadan evinizin rahatlığında almak için bugünün Groupon'una göz atın! Sertifikam.com'da uluslararası geçerliliğe sahip 95 eğitim ile dilediğinizi seçin, meslek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
9,90 TL
Bugünün Groupon'uyla efor sarfetmeden incelme konforuna sahip olun! %100 doğal içeriğie sahip Slimm Fit zayıflama bandı ile günlük yaşamınıza devam ederken dilediğiniz bedene kısa sürede kavuşmanın keyfini sürün! Kullanımı oldukça kolay ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
33%
Fiyat
99,90 TL
Çift Hatlı ve Gizli Kameralı Cep Telefonları Kameranız Her An Cebinizde!

Bugünün Groupon'u çift hatlı, gizli kameralı cep telefonlarını sizinle buluşturuyor. Aynı anda iki ayrı sim kartı aktif olarak kullanabileceğiniz çift hat desteği ile kesintisiz iletişim ve gizli kamerasıyla dilediğiniz an gizli kayıt ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
39%
Fiyat
109,99 TL
Lee Cooper Treen Kaz Tüyü Çift Taraflı Kapişonlu Kadın Yelek 179,90 TL Yerine 109,99 TL!

Avrupa'nın en eski denim markalarından Lee Cooper, 1908'de Doğu Londra'da Middlesex Street'te 94-96 numaradaki harap binalarda doğdu. 80'lerdeki efsane reklam filmini ve 'Uvvah uvvah muck muck Lee Cooper' sloganını unutmak ise imkansız. 98 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
DRK Sesli Park Sensörü ile Aracınızı Park Etmek Artık Çok Kolay!

Aracınızı park etmek her seferinde bir kabusa dönüşüyor ve sizi zorluyorsa, bir park sensörü almanızın zamanı gelmiş demektir. DRK sesli park sensörü ile aracınızı park etmek artık sizin için de çok kolay olacak! Geri viteste otomatik ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Elektronik Cihazlarınızı Kesintisiz Kulanın!

Televizyon izlerken kanal değiştirmek istediğiniz fakat yine kumandanızın pili bitmiş ve evde de yedek piliniz yok! Rutin yaşadığınız bu soruna son vermek için bugünün Groupon'u ile C.F.L pil şarj cihazı ve pillerine sahip olun! Televizyon ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
9 TL
KPSS, Matematik, Genel Kültür Soru Bankaları!

Hayalini kurduğunuz işte çalışmak ya da dilediğiniz meslekte başarılı olmak bu Groupon'la elinizde! KPSS genel kültür ve genel yetenek, ALES sınavlarına hazırlıkta yararlanabileceğiniz en geniş kaynaklardan oluşan soru bankaları, konu ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Chanel, Gucci, Armani, Givenchy ve Dev Markalar Kozmotrend.com'da!

Kişisel bakımına önem verenlerin buluşma noktası Kozmotrend.com, dev markaların parfümlerini 50 TL indirimle buluşturuyor, avantajlı alışverişin keyfini çıkarmak isteyenleri bugünün Groupon'uyla mutlu ediyor! Kozmotrend.com, alışverişinizi ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
69 TL
90 Yıllık Alman Markası Beurer ile Tansiyonunuz Kontrol Altında!

Zaman zaman kendinizi yorgun ve bitkin hissediyor, tansiyonunuzu ölçtürmek için nöbetçi eczane listelerini ezberlemeye çalışıyor ve özellikle sıcakların üst seviyelere vardığı şu günlerde tansiyonunuzu evinizin rahatlığında ölçmek ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
30 TL
Paşabahçe ile Kekleriniz Hep Taze!

Siz de eviniz için titizleniyor ve özellikle mutfağınızda ve sofranızda en iyisini istiyorsanız Paşabahçe'nin tasarımları ile yaşam alanlarınıza ayrıcalık katın! ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
10,90 TL
Fotoğraf Meraklılarına Cuplens Objektif Şekilli Bardak!

Arkadaşınıza "Gülümse" dedikten sonra onu baştan aşağı ıslatarak şaka yapabileceğiniz ya da fotoğraf meraklısı sevgilinize şık bir hediye olarak sunabileceğiniz Cuplens, kirli şakalar ve hoş sürprizler için bu Groupon ile sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
13,90 TL
Bel Ve Sırt Ağrılarınıza Son Verecek Spine Massager 50 TL Yerine 14,90 TL! İki Adet 28 TL!

Çalışma koşulları nedeniyle sürekli oturmak zorunda kalanların veya direksiyon başında olanların, ağır, yorucu bedensel işlerde çalışanların ve  zorlu ev işleri yapan ev hanımlarının kronik problemi haline gelen sırt ve bel ağrısı bu ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
219 TL
iPhone Projektör ile Cebinizdeki Teknolojiyi Beyaz Perdeye Yansıtın!

Bugünün Groupon'uyla akıllı telefonunuzu daha eğlenceli kılın, cebinizdeki teknoloji beyaz perdeye yansıtarak dev seyir keyfini doyasıya yaşayın! Taşınabilir, harici iPhone projektörler tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
69 TL
Cüzdanlarınızı Camel Active Kalitesi ile Yenileyin!

Cüzdanınız paranızı, kredi kartlarınızı, kartvizitleriniz ve kimliğinizi saklamanın yanı sıra, stilinizi ve zevkinizi de yansıtsın! Kalite ve stilin buluştuğu Camel Cüzdan, bugünün Grouponu ile en sevdiğiniz aksesuarınız olacak! ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
219 TL
Estetik Ünitelerle TV Keyfinizi Arttırın!

Salondaki en çok zaman ayırdığınız TV keyfine bugünün Groupon'uyla ayrıcalık katın, Fiona TV üniterleriyle hem konforunuzu hem keyfinizi iki kat arttırın! 5 yıl garantili, fonksiyonel raflı ve çekmeceli TV üniteleriyle gündelik yaşamınız ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
31,90 TL
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Ürün: H2O Mop X5 Buharlı Temizleyiciyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
64 TL
Kış Şartlarında Bile Güvenli Sürüş!

Araba yalnızca güzel havalarda kullanılabilen değil aksine kar-kış demeden hayatı kolaylaştıranlardan sadece biridir. Kış aylarında da keyifle ve güvenle arabanızı kullanmak için Icecat kar ve buzlu yol tutucu bu Groupon ile! Icecat, kar ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
9,90 TL
Fotoğraflarınızı Sanat Eserine Dönüştürün!

"Anılarım ve fotoğraflarım benim için en büyük sanat eseri" diyorsanız bugünün Groupon'una göz atın, fotoğraflarınız gerçek bir esere dönüşsün! Mim Dijital fotoğraflarınızı kanvas tuvale basıyor ve şık bir tablo olarak adresinize ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
249 TL
Aynalı Mücevher Dolabıyla Tüm Aksesuarlarınız Şık Bir Ortamda!

3 yüzyıl önce aynanın varoluş sırrını bir adada saklayan Venedikliler, Fransızların adadan kaçırdıkları ustalarla sırlarını tüm Avrupa ile paylaşmak zorunda kaldılar.  Bugünün Groupon'uyla bu eğlenceli tarihe ortak olabilir, kendi küçük ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
39 TL
Şarjınız Hiç Bitmesin, Eğlenceniz Devam Etsin!

Oyunun en heyecanlı yerinde, şarkının en güzel kısmında ya da sevgiliniz tam da size güzel iltifatlar ederken şarjınızı bitirip hayata küsmeyin. Bu Groupon ile şarjlı kılıflar sizlerle! iPhone şarjlı kılıf ile şarjınız hiç bitmesin! Artık ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap