Avrupa: Dijital Fotoğraf Eğitimi | Taksim Rixos Hair Saloon'da Bakım

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 08.12.2012
Eğitim: Fotoğrafı Profesyonellerden Öğrenin!
Yeme/İçme: Ahmet Rasim Ocakbaşı'nda 2 Kişilik Enfes Menü!
Fırsata Bak »
İndirim
82%
Fiyat
79 TL
Bugünün Groupon'uyla dijital fotoğrafçılığa ilk adımınızı atın! İstanbul Fotoğraf Akademisi'nin profesyonel eğitmenleri eşliğinde eğitime katılın, hayatı kendi objektifinizden fotoğraflayın! Alanında yetenekli ve deneyimli eğitmenleri ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
63%
Fiyat
36 TL
Ocakbaşı severlere kaliteli hizmet verme amacıyla 1996'da açılan Ahmet Rasim Ocakbaşı, sizleri bugünün Groupon'uyla enfes bir ziyafete çağırıyor! 2, 4 ve 6 kişilik menü seçeneklerinden dilediğinizi seçebileceğiniz menünüzde mezelerden ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
24,90 TL
Güzellik: Rixos Hotel İçi Hair Saloon ile Bakımlı Saçlar, Güzel Tırnaklar!

Bugünün Groupon'uyla Rixos Hair Saloon sizi güzelliğinize güzellik katacak uygulamalarla buluşturuyor! Dilediğiniz güzellik paketini seçin, saçlarınızı şekillendirin, tınaklarınızı güzelleştirin!   Güzellik Paketleri Manikür-pedikür Kesim ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Aqua Florya Memnuni'de Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'u ile Memnuni'de denize karşı açık büfe kahvaltı ile güne başlamaya ne dersiniz? Kahvaltı yapmak sizin için bir zevkse Memnuni Restaurant denize karşı konumuyla bu zevki sizlere tutkuya dönüştürüyor!  Kahvaltı İçeriği ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
30 TL
Etkinlik: Köprüden Önce Son Çıkış Parti!

Bugünün Groupon'uyla 12.12.12'de Sheraton Maslak Valentin'de eğlenceye davetlisiniz! Mayalar haklı çıktı! Kıyamet kopacak! Ama bu 21'inden önce bu partide kopacak!   Maslak Sheraton Valentin'de gerçekleşecek olan, kıyamet ve cehennem ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
8,25 TL
Yeme/İçme: Kumpiri'nin 5 Şubesinde Tavuk Menü!

Bugünün Groupon'uyla Kumpiri'nin 5 şubesinde birbirinden özel 8 farklı tavuk tabağından seçeceğiniz biri ve Coca Cola menüsü sizinle!   Tavuk tabağı ve Coca Cola ile lezzetli bir öğünün keyfine doyasıya varmak için Kumpiri, 5 şubesinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
33,50 TL
Konser: Attila Özdemiroğlu Konserine Biletiniz!

Attila Özdemiroğlu 12 Aralık saat 21:00'da "Müzik Olan Herşey"i Trump Towers Mall'da sizinle buluşturuyor! Müzik Olan Herşey... Atilla Özdemiroğlu, yarım asırlık müzik kariyeri boyunca büyük kitlelere hitap ettiği iz bırakmış değerli ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
48 TL
Spa: Titanic Business Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
17,50 TL
Tiyatro: Hasretinden Prangalar Eskittim veya Can Oyununa Biletiniz!

Unutulmaz oyunlar sahnede, biletiniz bugünün Groupon'unda! 11 Aralık Ataköy Yunus Emre Turhan Tuzcu'da saat 20:30'da "Hasretinden Prangalar Eskittim" 12 Aralık Ali Poyrazoglu Şişli salonunda saat 20:30'da "Hasretinden Prangalar Eskittim" ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
449 TL
Remington Ev Konforunda Pürüzsüzlük!

Pürüzsüzlüğü keşfetmek, dilediğiniz her zaman rahatça etek, şort giymek için bu Groupon tam size göre! Remington IPL4000 i-Light Essential Ev Tipi Lazer Epilasyon Cihazı ile siz de evinizde dilediğiniz zaman tüylerinizden tamamen ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Bakım: Psiko Akademi'nin Refleksoloji Uygulamaları ile Daha Mutlu Bir Yaşam!

Bugünün Groupon'uyla hayatınızı büyük ölçüde etkileyen sıkıntılarınızdan ve rahatsızlıklarınızdan bir çırpıda kurtulabilir, daha sağlıklı, mutlu ve pozitif bir hayata Psiko Akademi'nin uzman eğitmenleri eşliğinde yelken açabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
8 TL
Yeme/İçme: Komşu Burger'den Kömür Ateşinde Lezzetler!

Bugünün Groupon'uyla kömür ateşinde cızır cızır pişen etlerin hamburgere dönüşmesini izleyebilir, hiçbir yerde tatmadığınız bu lezzeti Komşu Burger'in patatesi ve içeceği ile birlikte taçlandırabilirsiniz! Bugün ne yesem sorusu sizin için ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Kitaplarınız için Şık Çözümler!

Günden güne artan kitaplarınız hem deforme olmasın, hem de salonunuzda şık bir değişiklik olsun istiyorsanız, bu Groupon ile 4 renk seçeneğiyle labirent complex kitaplıklar sizinl! Siyah, beyaz, krem ve ceviz renklerindeki kitaplıklar ile ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Sarıyer Atlıtur'da Dörtnala Keyif!

Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Yeme/İçme:Kaburga Sofrası'nda 2 Kişilik Leziz Menü

Hayatımızın küçük detayları gibi görünüp büyük yer kaplar uyku ve yemek. Her ikisinde de günün stresini, koşturmacasını, sıkıntısını atmaya çalışır; ne zaman kötü hissetsek onlara sarılırız. İşte Kaburga Sofrası'nın sizlere sunacağı leziz ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu Moliére Uyarlaması ile Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu gibi ünlü oyuncularla yıldızlar geçidi, İstanbul Halk Tiyatrosu sahnesinde! Moliére uyarlaması Bezirgan oyunu ile siz de eşsiz bir tiyatro şöleni yaşamaya hazır olun! İstanbul Halk Tiyatrosu, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap