Yılbaşı Özel | Disney® | New York | İstanbul | Londra | Milan | Termal

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 14.12.2012
Sultanahmet Tria Hotel'de 2 Kişilik Konaklama Deneyimi!
99 TL'ye Beyoğlu Butterfly Suites'in Deluxe Odalarında 2 Kişilik Konaklama Keyfi!
Fırsata Bak »
İndirim
48%
Fiyat
99 TL
Bazen koskoca bir şehir diz çöker önünüzde. Tüm güzelliklerini hiç çekinmeden sunar gözlerinizin önüne. Yüzyılların esintisini sunan tarihi zenginlikleri, dilden dile dolaşan güzellikleriyle Sultanahmet'i ya da Marmara'nın masmavi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Bugünün Groupon'uyla Beyoğlu Butterfly Suites'te konfor ve eğlence sizi bekliyor! Butterfly Suites Taksim Meydan'ına 150 metre uzaklıkta bulunmaktadır. Suitelerimiz tamamen sizin rahatınız için dizayn edilmiştir. Tüm binada kablosuz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
70%
Fiyat
179 TL
4* Ramada İstanbul Old City'de 2 Kişilik Konaklama, SPA ve Pub İndirimi

Bugünün Groupon'uyla Ramada İstanbul Old City'de benzersiz konaklama paketleri sizleri bekliyor! Sade ve şık olarak döşenmiş 15–20 m2lik standart odalarda Ramada İstanbul Old City farkıyla kendinizi evinizdeki gibi rahat ve huzurlu ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
21%
Fiyat
149 TL
Yılbaşını Sanatçıların Sahne Alacağı 5* Adana Seyhan Otel'de Kutlayın!

Bu Yılbaşı nerede olacağınıza henüz karar vermediyseniz bugünün Groupon'una bir göz atın!  Yeni yılın ilk dakikalarını 5 yıldızlı lüks ve muhteşem bir otelde sevdiğinizle birlikte geçirebilir, dış dünyanın yorucu ve yıpratıcı etkisine ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
449 TL
Yılbaşında Pegasus Uçak Bileti Dahil, Vizesiz 3 Gece 4 Günlük Beyrut Turu!

Sıra dışı ve eğlenceli bir tatil arayışındaysanız Beyrut tam size göre bir yer. Gece hayatı, alışveriş imkanları ve otantik mutfağıyla Beyrut son dönemlerde oldukça cazip bir kent olarak dikkatleri çekiyor. Tur Programı 28/29 Aralık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
249 TL
Eğlencenin Kalbi Taksim Opera Hotel'de 2 Kişilik Konaklama ve Welcome Drink

Şehrin kalbinde seçkin ve ayrıcalıklı konaklama deneyimi sunan Opera Hotel bu kez kapılarını yalnızca size özel bir dünya sunmak için açıyor! Opera Hotel, İstanbul' da Kültür ve Sanat merkezinin beşiği Gümüşsuyu'nda Unique Dizayn otel olma ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
245 TL
Vienna International Magic Circus Hotel at Disneyland® Paris****'te Büyüleyici Tatil

Bugünün Groupon'u ile çocuklarınıza, yakışıklı prensinize ya da güzel prensesinize eşlik edin! Bambaşka bir coğrafyada çağınızın karakterini keşfedin! Gezinirken etrafınızı benekli köpekler sarabilir ve bunlar 101 tane olabilir. Ne olursa ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1259 TL
Yılbaşında THY ile 4 Günlük Londra Turu!

Sokakları, muhteşem binaları ve fish&chips'iyle Londra yılbaşında sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla 3 gece 4 günlük Londra turunu kaçırmayın! Tur Programı  1.GÜN CUMARTESİ ISTANBUL-LONDRA Siz değerli misafirlerimiz ile Atatürk Havalimanı ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Pendik Classes Boutique Hotel'de Yılbaşı da Dahil Çift Kişilik Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'u sizi Pendik Marina'da konumlanan Classes  Boutique Hotel'in eşsiz manzarasında çift kişilik konaklama keyfiyle buluşturuyor! Sunduğu konfor, kalite ve profesyonel hizmetiyle size evinizi aratmayacak olan Classes Hotel, ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
2989 TL
THY ile 4 Gece 6 Günlük New York Turu!

Bugünün Groupon'uyla rüyalar ülkesinin yolunu tutun! 4 gece 6 günlük benzersiz New York turu sizi bekliyor! Tur Programı 1.GÜN Cumartesi İSTANBUL– NEW YORK Siz değerli misafirlerimiz ile Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
259 TL
Avrupa'nın Gözde Kayak Merkezlerinden Bankso ya da Pamporovo'da Ulaşım Dahil 6 Günlük Tur

Tüm yıl kışın gelmesini beklediyseniz, gözünüz sürekli kayak takımlarınıza takılıyor ve büyük bir özlemle iç çekmenize neden oluyorsa, bugünün Groupon'uyla hayalleriniz gerçek oluyor, Avrupa'nın gözde kayak merkezlerinde kusursuz bir kayak ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
120 TL
Ankara Kızılcahamam'da 4* Basak termal otelde Bedeninizi Arındırma ve Keşif Dolu Günler!

Sağlık ve huzurun birleştiği tatilde Kızılcahamam'da konaklayacağınız şifa ve keşif dolu bir tur programı sizi bekliyor! Tur Programı ( Ankara Çıkışlı; Aralık-Ocak Ayı Boyunca Her Hafta Sonu Çıkışlı) Tur Çıkış Noktaları Kızılay Meşrutiyet ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
799 TL
Pegasus ile 3 Günlük Milano Turu!

Romantizmin, tarihin ve sanatın krallığı İtalya'da 4 gün boyunca her saniyesinde heyecan duyacağınız unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? Bugünün Groupon'u bitmesini istemeyeceğiniz bir turu ayaklarınızın altına seriyor! Milano Tur ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
164 TL
Amsterdam NH Musica Hotel'de Çift Kişilik Konaklama Deneyimi 164 TL!

İzinlerinizi ayarlayın, bavullarınızı dolduracak eşyalarınızı şimdiden alın! Layıkıyla eğlenmek ve felekten geceler çalmak için bugünün Groupon'uyla Amsterdam'a davetlisiniz!  NH Musica'daki tüm odalar, renkli duvar kağıtları ve modern ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
1159 TL
3 Gece Konaklamalı Tur ile Romanya'yı Kar Araçlarıyla Keşfedin!

Bugünün Groupon'uyla Romanya'yı kar araçlarıyla keşfe çıkın ve kendinizi Karpat Dağları'nın büyüleyici manzarasına hazırlayın! Tur Programı Otopeni Havalimanı'na indikten sonra, sürücü ile buluşarak Sinaia'ya doğru yol alınıyor. Burada ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
924 TL
Havalimanı Transferi Dahil Yunanistan'da 6 Gece Konaklamalı Tur!

Bugünün Groupon'uyla 6 gece 7 gün sürecek Yunanistan turu ile Athens, Meteora, Epidaurus, Nafplion, Mycenae, Olympia ve Delphi'nin güzelliklerine doyamayacaksınız. Tur Tarihleri 5-11.01.13 6-12.01.13 26.01.13 01.02.13 27.01.13 02.02.13 ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Büyükada Prince Hotel'in Çift Kişilik Davetine Kulak Verin ve Huzur Bulun!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada The Prince Hotel'de çift kişilik konaklama paketinizle hem aşk dolu, hem eğlenceli bir tatilin keyfini sürün! Deniz'e sıfır konumu ile İstanbul'un büyüleyici manzarasına karşı konaklama ayrıcalığı sunan The ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
119 TL
İzmir Yıldızhan Otel'de Keyfin Doruklarında 2 Kişilik Tatil!

İzmir'in kalbinde yer alan dört yıldızlı Yıldızhan Otel'in ister spasında huzur dolu bir gün geçirin, ister lüks odalarında sevdiğinizle birlikte harika bir tatil! Gündelik stresinizden biraz olsun arınabilir, leziz kahvaltıyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye Kapadokya Kaya Otel'de Lüks Tatil!

Trafik, gürültü, uzun ofis saatleri ve hayat koşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kendinizi bir hayalin kollarına bırakın Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve keyif bir sabahla ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1599 TL
Yılbaşında THY ile 7 Gece Konaklamalı Benelux&Paris Turu!

Bugünün Groupon'uyla rüya gibi bir hafta geçirebileceğiniz, THY güvencesiyle uçacağınız, Paris'ten Amsterdam'a sokak sokak gezeceğiniz, konforlu otellerde konaklayacağınız dört dörtlük bir yılbaşı dönemi sizi bekliyor! Tur Programı (26 ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye 4. Levent Elegance Residence'ta Çift Kişilik Konfor ve Keyif Dolu Konaklama!

Bütçenize uygun tatil yapmak için Beşiktaş Meydanı'nda çadır kurmaya çalışmak büyük bir risk olabilir. Bu Groupon ile 4. Levent'te yer alan Elegance Residence'ta eşsiz bir tatil sizi bekliyor! Modern, ferah ve çağdaş bir yaklaşımla ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap