Avrupa:Tavvuk Şubelerinde Menü | Atlıtur'da Binicilik Eğitimi-Kahvaltı

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 06.12.2012
Yeme/İçme: Tavvuk'un 4 Şubesinde Geçerli Bufalo Baget Menü!
Eğitim: Sarıyer Atlıtur'da Dörtnala Keyif!
Fırsata Bak »
İndirim
31%
Fiyat
9,90 TL
Bugünün Groupon'uyla lezzet elinizin altında! Tavvuk'un tam 4 şubesinde geçerli zengin Bufalı Baget menüsü ile ister okulda, ister evde isterseniz iş yerinde kendinize lezzetli dakikalar yaşatabilir, bugün ne yesem derdinden ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
8 TL
Yeme/İçme: Komşu Burger'den Kömür Ateşinde Lezzetler!

Bugünün Groupon'uyla kömür ateşinde cızır cızır pişen etlerin hamburgere dönüşmesini izleyebilir, hiçbir yerde tatmadığınız bu lezzeti Komşu Burger'in patatesi ve içeceği ile birlikte taçlandırabilirsiniz! Bugün ne yesem sorusu sizin için ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
89 TL
Eğitim: Her Güne Bir Mutfak!

Dünyaca ünlü şeflerin ve Türkiye'nin en maharetli mutfak ustalarının eğitim verdiği Istanbul Culinary Institute, sizi her gün bir dünya mutfağının en muhteşem lezzetlerini keşfetmeye davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla tüm sevdikleriniz, ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Yeme İçme: Balmumcu 34Buçuk'un Tüm Menüsü Sofranızda!

Yemek yemek kimileri için anı geçiştirmenin bir yolu, kimileri içinse her saniyesinin tadına varılması gereken bir ritüeldir. Bugünün Groupon'u kusursuz bir ritüel için, Balmumcu 34Buçuk'un tüm menüsünü önünüze seriyor! Balmumcu'daki ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
12 TL
Aktivite: Tiyatro Kılçık'ın Müthiş Komedisi "Düğünde Panik" Oyununa Bilet

Kurulduğu 1998 yılından beri Başkentli izleyicileri birbirinden başarılı oyunları ve sahne performanslarıyla kahkaha rüzgarıyla buluşturan Tiyatro Kılçık, 28 Ocak'a kadar her pazartesi Taksim Old City Comedy Club'da! Siz de bu müthiş ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Kumpiri'nin 5 Şubesinde Kumpir Menü!

Sıcak patatesin en nefis örneklerinden biridir kumpir. Yalnızca bize özel olan; yaratıcılığınıza ve damak tadınıza bağlı lezzetiyle gününze tat katacak eşsiz bir yemek. Bugünün Groupon'uyla Kumpiri'nin 5 şubesinde enfes sınırsız malzemeli ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
299 TL
Eğitim: Londra'da İngilizce Öğrenin!

Bugünün Groupon'u size dil eğitimine dair ihtiyacınız olan herşeyi bir arada sunuyor! European Time'da Londra ve İstanbul'da vize danışmanlığı ve sertifika dahil dil eğitimleri sizleri bekliyor!   Groupon ve European Time'ın Size Sunduğu ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
34 TL
Yeme/İçme: Çiftlik Restaurant'ta 2 Kişilik Zengin Balık Menüsü!

Tüm şehirden kaçış hayallerini huzur dolu bir ortam süsler... Trafik gürültüsünden, kalabalıktan, kaostan uzak tertemiz hava ve sevdiğinizle birlikte kurulduğunuz güzel bir balık sofrası...  Bu düşüncelerin hepsi Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
32 TL
Yeme/İçme: Tarihi Bursa İskender Gayrettepe'de 2 Kişi Zengin Menü!

Yemek yemenin sadece bir "karın doyurmak" olduğunu düşünmüyor, gurmeler gibi siz de yemek hazırlamanın da, yemeği sunmanın da ve hatta yemenin de ayrı bir sanat olduğunu düşünüyorsanız, bu Groupon ile Tarihi Bursa İskender Gayrettepe'de ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
48 TL
Spor: Pozitif Enerji Spor Merkezi'nde Sınırsız Yoga!

Bugünün Groupon'u sizi dinginliğe, huzura davet ediyor. Pozitif Enerji Spor Merkezi'nde sınırsız yoga dersleriyle iç huzurunuzu bulun! Çocuklar için de geçerli olan 1, 2 veya 3 aylık yoga üyeliği ile vücudunuzu esnekleştirip, zihninizi ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu Moliére Uyarlaması ile Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu gibi ünlü oyuncularla yıldızlar geçidi, İstanbul Halk Tiyatrosu sahnesinde! Moliére uyarlaması Bezirgan oyunu ile siz de eşsiz bir tiyatro şöleni yaşamaya hazır olun! İstanbul Halk Tiyatrosu, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149,90 TL
Capitol/Metrocity AVM: Retoucherie Terzi&Moda Evi'nde En Şık Siz Olun!

Bugünün Groupon'u ile Retoucherie Terzi&Moda Evi'nde birbirinden şık gömlekler ile göz kamaştırın! AVM'lerde sayısız mağazaya girip çıkıyor üstünüze oturan, şık bir gömlek bulamıyorsanız sizleri süper bir teklifimiz var!  1976 yılında ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlu, "Beni Yeniden Sev" Oyunuyla Sahnede!

Ali Poyrazoğlu ve güçlü oyuncu kadrosunun oyunu bugünün Groupon'uyla seyircisi ile buluşacak. Hep çok beğenilen oyunlarla seyircisini buluşturan Ali Poyrazoğlu yine efsane olacak bir oyunla yola devam ediyor. İspanyol Tiyatrosunun Çehov'u ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme:Etiler China Stix'te Sushi Lezzeti!

Uzakdoğu mutfağına düşkünlüğünüz var ve sushi sizin vazgeçilmezlerinizdense Groupon size iki alternatif sunuyor; Tatil sayfamıza göz atıp bavullarınızı topladıktan sonra ilk uçakla sushi yemeye gidebilir veya bavulları bir kenara bırakıp ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Etiler Cafe Cadde'de 2 Kişilik Eşsiz Kahvaltı!

Gün en güzel nasıl başlar, derseniz, bunun sırrı bugünün Groupon'unda! Tost çeşitleri, peynirler, sosis, sucuk, yumurta, reçeller, omlet ve dahası ile Etiler Cafe Cadde'de zengin çeşitlerle eşsiz bir açık büfe kahvaltı sizinle! PEYNİR ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap