3 Ay MUBI Üyeliği 9 tl | Philips CandleLights | ING'den Cömert Teklif

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 10.11.2012
Online Sinema Platformu MUBI.com''da Binlerce Film Bir Tık Uzağınızda!
Philips CandleLights ile Sıradışı Ambiyanslar Yaratın!
Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
9 TL
Uzun zamandır izlemek istediğiniz sinema filminin TV'de yayınlanacağı gece dünyanın bütün saçma ihtimalleri karşınıza çıkabilir. Sevgiliniz patronunu yemeğe davet eder, üst kat komşunuz gürültülü bir parti verir ya da elektrikler kesilir.  ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Mum ışığının yarattığı romantizmi klasik bulanlar için Philips CandleLights ile zamanın ötesinde bir tasarımla buluşturuyor.  Sıradan mumların aksine iç ve dış mekanlarda kullanıma dayanıklı, alevsiz ve yumuşacık bir mum ışığı etkisi için ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
ING'den Cömert Teklif!

Sadece Groupon'a özel cömert teklifi görmek için 11 Kasım'ı bekleyin! ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
95 TL
Philips HR 1615/90 Blender Seti ile Kısa Sürede Lezzetli Sonuçlar!

Bugünün Groupon'u Philips HR blender setini kapınıza getiriyor!  Yemek yaparken hız kazanmak adına yardımcı olması için çağırdığınız eşinizle birlikte savaş enkazına dönen mutfaklara Philips HR blender seti ile veda edebilir, lezzetli ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
950 TL
Karya Yatak Odası Takımı

Yoğun bir günden çıktığınızda evinizin şefkatli kollarına sığınır huzur ararsınız. Tüm günün stresinden kurtulmak için koşarak gittiğiniz evinizi, uzanmak için sabırsızlandığınız yatağınızı bu Groupon'la daha da güzelleştirin, yaşam ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
49 TL
BaByliss Nano Teknolojili Saç Düzleştirici ile Dümdüz ve Işıltılı Saçlar!

Fön makinesi ve saç fırçanızın dinlenme vakti geldi! Bugünün Groupon'u saçlarınızı BaByliss kalitesi ile buluşturuyor ve hayal ettiğiniz dümdüz saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Her gün daha şık ve bakımlı görünmek uğruna saçlarınızı ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Güvenli Sürüşler İçin Auto Sunshade Gece ve Gündüz Görüş Panelleri!

Sürüş güvenliğinizi arttırmak, yaklaşan kışın zorlu hava koşullarında aracınızı ve kendinizi emniyete almak ve kaza riskini minimize etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Auto Sunshade gece ve gündüz görüş panelleri tüm Türkiye'ye kargo ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
28,90 TL
Happy Foot Dermo Ayak Bakım Seti ile Sağlıklı, Bakımlı ve Pürüzsüz Ayaklara Sahip Olun!

Bugünün Groupon'uyla ayaklarınızı şımartın! Happy Foot ayak bakım seti ile yalnızca 7 günde yenilenmiş, sağlıklı, bakımlı ve yumuşak ayaklara sahip olun! Happy Foot ayak bakım seti tamamen doğal ve etkili formülasyonu ile vücudun en çok ... devamını gör.

İndirim
28%
Fiyat
1660 TL
Samsung Galaxy Note II ile Yepyeni Bir Dünya!

Uzaktan kesinlikle merak ve dokunma hissi uyandıracak, tüm dikkatleri üzerine toplayacak ama yakından dokunarak tüm ayrıntılarını keşfetmek isterseniz yepyeni Samsung Galaxy Note II N7100 bugünün Groupon'unda! Samsung Galaxy Note II N7100 ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
399 TL
iPhone, iPad ve iPod'larla Uyumlu iBaby Kamerayla Bebeğiniz Hep Gözünüzün Önünde!

Bir kedi olsanız belki her şey daha kolay olur, bebekleriniz doğduktan kısa bir süre sonra onları hayatın ta içine rahatlıkla bırakabilirdiniz. Veya bir kanguru olarak hayata başlasaydınız çocuklarınız hep yanınızda olur, bütün gün nasıl ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
79 TL
Laptop Masasına Dönüşebilen ve Saklama Hazneli Smart Orta Sehpa!

Hemen her evin salonunda yaşanan dağınıklık kaousunu önleyebilecek iki şey vardır: sabırlı bir anne ya da her detayıyla size konfor ve düzen sağlayan bir sehpa!  Bugünün Groupon'u elinizin altında durmasını ama salonunuzun şık fotoğrafını ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
99 TL
Çay Tutkunlarına AR374 Arzum Leziz Çelik Çay Robotu

Zamana meydan okuyan ve en çok tüketilen çayın siz de tutkunlarından biriyseniz bugünün Groupon'una göz atın! AR374 Arzum Leziz Çelik çay robotu çay keyfinizi pratik ve hızlı kılıyor! AR 374 Arzum çay robotunu demlik kapağı sayesinde ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
29,90 TL
Lavanda, Mandarine ve Lime Kokularından Oluşan Rebul Üçlü Kolonya Seti!

Rahatlatıcı kokusuyla Türkiye'nin 1935'te tanıştığı ve ürünleriyle "Dünya Kalite Kontrol Madalyası"na layık görülen Rebul'un Lavanda, Lime ve Mandarine kokularından oluşan üçlü kolonya setiyle konuklarınıza bahar tazeliği sunun! 1895 ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
44,90 TL
Microsoft ZJA-00040 Katlanabilir, Kablosuz Mouse!

Bugünün Groupon'u Microsoft katlanabilir, kablosuz mouse'u sizinle buluşturuyor. Kablolardan kurtulmak ve Microsoft kalitesiyle  özellikli bir mouse'a sahip olmak için acele edin! 2 yıl garantili Microsoft mouse, gizlenebilir alıcısı, dört ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
1370 TL
Samsung i9300 Galaxy S III ile İletişimde Kusursuzluğu Keşfedin

Bugünün Groupon'uyla Samsung GALAXY S III'ü keşfedin! Yepyeni özellikleri, şık tasarımı ve iletişimde konfor sunan donanımıyla Samsung, hayatınıza heyecan katıyor!  Genel Özellikler Akıllı Bekleme: Yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Hürrem Puflar ve Koltuklarla Salonunuza Konfor Katın!

Siz de salonunuzda sade fakat modern çizgileri tercih ediyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Evinize klasik çizgilerle zevkli alanlar yaratın! Tay tüyü kumaştan, dört farklı renk seçeneğine sahip Hürrem puflar ve takımlar adresinize ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Roncato Ciak 4 Tekerlekli, Kabin Boy Valiz ile Konforlu Seyahatlar!

Seyahatlerin en can sıkıcı tarafı kesinlikle çanta hazırlamak ve çanta boşaltmak. Neyi nereye koyacağınızı bilemez, her seferinde açıkta kalan eşyalarınızı bir yerlere sığdırmaya çalışırsınız. Bugünün Groupon'u, sizi bu dertlerden ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
18 TL
Diş Sağlığınıza Etkin Koruma İçin Braun Oral-B EB20-2 Precision Clean Yedek Fırça Başı!

Braun Oral-B Precision Clean diş fırçanızın etkin temizliği ve korumasından memnunsanız bugünün Groupon'uyla fırçanızı değiştirmenize gerek yok! Bir ve iki adet seçenekleriyle Braun Oral-B Precision Clean yedek fırça başları tüm Türkiye'ye ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, haftanın 7 günü, dilediğiniz saatte, dilediğiniz filmi izleyebilmenin özgürlüğünü Cinemaximum kalitesi ve Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Mars Sinema, AFM ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
28,90 TL
13'lü iPhone Seti ile Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bir arada! iPhone Süper 13'lü Set ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
13,50 TL
Tavana Işık Yansıtan, Kaplumbağa Gece Lambası ile Neşeli Uyku Saatleri!

Bugünün Groupon'uyla ışık saçan kaplumbağayla tanışmak evdeki miniklerinizi fazlasıyla sevindirecek! Çocuklarınıza eğlenceli bir uyku sunan kaplumbağaları kaçırmayın! Kaplumbağanız renk değiştiren ışıkları ile tavanınızı renkten gökyüzüne ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap