Tasarım Orta Sehpa 79 tl|Cinemaximum 9,90 tl|Araç İçi Süpürge 23,90tl

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 15.11.2012
Dreamwood Orta Sehpa ile Salonunuza Modern Çizgiler Katın!
Portatif Araç İçi Süpürge ile Aracınız Kısa Sürede Tertemiz!
Fırsata Bak »
İndirim
74%
Fiyat
79 TL
Salonunuzda fonksiyonel kullanım alanları yaratmak istiyor ve şık bir mobilyaya ihtiyaç duyuyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Etraftaki tüm dağınıklığı tek bir alana toplayacak, misafirlerinize sunduğunuz ikramlar için kullanışlı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
22,90 TL
Koltuğunuzun altına düşen bozuk paralarınızı ilerde işinize yarar diye biriktirmiyorsanız ya da yemek kırıntılarını olası bir savaşa karşı acıkınca çıkartmayı düşünmüyorsanız otomobilinizin temizliği için bir yardımcıya ihtiyaç ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Anahtarlık ve Kalem Şeklinde Kameralar ile Hiçbir Önemli Anı Kaçırmayın!

Kameranızı her türlü önemli ayrıntıyı yakalamak için sürekli yanınızda taşımak ya da arada bir dedektifçilik oynayarak hayatınıza biraz olsun heyecan katmak isterseniz, bugünün Groupon'uyla anahtarlık ya da kalem şeklinde bir kameraya ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
48%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
11 TL
Eğitime Destek Olun ve Sertab Erener ile Tanışma Fırsatı Yakalayın!

Annesi veya babası vefat etmiş, maddi durumu yetersiz, yetenekli çocuklara eğitimle yeni bir hayat armağan eden Darüşşafaka'nın misyonuna bir destek de Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener'den geliyor. Sertab Erener, 23 Kasım 2012 ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
Yatak Odanıza Zarif Dokunuş!

Bugünün Groupon'u yatak odasına özen gösterenlerin beklentilerini karşılıyor. Tek ve çift kişilik seçeneklerle birbirinden zarif, mikro saten yatak örtülerini kapınıza getiriyor. Ev tekstili alışverişlerinin en zevkli tarafı yatak odası ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
299 TL
Düşük Enerji ile Yüksek Sıcaklık!

Balkanlardan yükselen soğuk hava dalgasıyla faturalarınızın sıfırlarının güçlü ilişkisine bu yıl bir son verin! Nano Plazma teknolojisiyle %40'a varan enerji tasarrufu sağlayın, ısınırken ekonominizi yıpratmayın!  Beş ayrı model seçeneği, ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
889 TL
Arçelik 9485 FI Ankastre Bulaşık Makinesi 889 TL!

Mutfağınız vazgeçilmez parçalarından biri olan bulaşık makinenizi yenilemenin zamanı geldiğiniz düşünüyorsanız; bu Groupon'u kaçırmayın! Arçelik 9485 FI Ankastre Bulaşık Makinesi, ev hanımlarının saatlerce uğraşmadan ve yorulmadan tertemiz ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Warner Bros Lisanslı Kaykaylar ile Spor ve Eğlence Bir Arada!

Çocuklarınıza sıradışı, beklentilerinden farklı ve eğlenceli bir hediye sunmak isterseniz bugünün Groupon'una göz atın!  Finspor, dört ayrı model seçeneğiyle Warner Bros lisanslı kaykayları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinize ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Tüm Kış İçiniz Ofçay ile Isınsın!

Bu coğrafyanın yüzyıllardır mutfaklarda sıcacık dumanı tüten çay lezzetini Ofçay kalitesi ve tadı ile yaşamak için bugünün Groupon'una göz atın! Dev Ofçay Lezzet Paketi 20'li Ofçay Halisane Ballı Limonlu Adaçayı  (20 adx1,5 gr.) 20'li ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
19,90 TL
Sertifikalı Online Eğitimlerle Kariyerinize Yön Verin!

Bugünün Groupon'u sizi evinizin konforunda donanımlarınızı zenginleştirmeye ve özgeçmişinize artılar katmaya davet ediyor! İnsan Kaynakları Yönetimi'nden Photoshop'a 39 ayrı eğitim seçeneği ve e-sertifikalar kapınıza geliyor! Dilediğiniz ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
89 TL
Swarovski Taşlı Tasarım Kolye ile Göz Kamaştıran Şıklık!

Swarovski kalitesi ve gerçek ışıltı bugünün Groupon'unda! Şıklığın tamamlayıcı parçası olan aksesuarlar sayesinde en sade elbisenizi bile süsleyebilir, tüm gözleri üzerinizde toplayabilir, gecenin en zarif kadını olabilirsiniz. 925 ayar ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
129 TL
Çekçekli Orta Boy Valiz 129 TL, Büyük Boy Valiz 139 TL!

Seyahate çıkarken yaşadığınız tüm karmaşalar bu Groupon'la son buluyor! Kolay kullanımı, rahatlığı ve şıklığıyla Hejun marka valizler bir sonraki yolculuğunuzda yanınızda! Yanınıza tüm istediklerinizi alabilir ya da gittiğiniz yerlerden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Çocuklarınız Artık Masal Kahramanı!

Çocuğunuza yılbaşı hediyesi olarak ne alacağınızı bilmiyorsanız, size bir çözüm önerimiz var! Masallardaki kahramanlardan biri neden sizin çocuğunuz olmasın? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız bu Groupon tam size göre! Altı farklı masal ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
1370 TL
Samsung i9300 Galaxy S III ile İletişimde Kusursuzluğu Keşfedin

Bugünün Groupon'uyla Samsung GALAXY S III'ü keşfedin! Yepyeni özellikleri, şık tasarımı ve iletişimde konfor sunan donanımıyla Samsung, hayatınıza heyecan katıyor!  Genel Özellikler Akıllı Bekleme: Yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
189 TL
Verbatim USB 2.0 2TB Harici Bellek ile Tüm Verilerinizi Güvenle Saklayın!

Depolamak istediğiniz dosya ve belgeler için omega 3 alarak ya da boş zamanlarınızda kare bulmaca çözerek hafızanızı güçlendirmeye çalışıyorsanız bugünün Groupon'uyla teknoloji yardımınıza koşuyor! 2 TB Verbatim harici bellek tüm ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
545 TL
Avantajlı Altın Alışverişi Groupon'da!

Altın alışverişlerinizde karlı çıkmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! 3'lü, 6'lı ve 10'lu set seçenekleriyle çeyrek altınlar adresinize geliyor. Üstelik tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla! Yatırım yapmak ya da özel günlerde ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
79 TL
Laptop Masasına Dönüşebilen ve Saklama Hazneli Smart Orta Sehpa!

Hemen her evin salonunda yaşanan dağınıklık kaousunu önleyebilecek iki şey vardır: sabırlı bir anne ya da her detayıyla size konfor ve düzen sağlayan bir sehpa!  Bugünün Groupon'u elinizin altında durmasını ama salonunuzun şık fotoğrafını ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
13 TL
Anılarınıza Hayat Verin!

Çektiğiniz sayısız fotoğraf sanal ortamda kalmasın, bilgisayarınıza atılan format nedeniyle fotoğraflarınız tehlikeye girmesin! Bu Groupon'la ölümsüz kıldığınız anılarınıza dijital kalitede hayat verin! Baskı kalitesindeki iddiası ile ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
82 TL
Philips TT2021/36 BodyGroom Erkek Vücut Bakım Kiti ile Mükemmel Hissedin!

Bakımlı olmanın değerini bilen erkekler için Philips BodyGroom'u tasarladı ve tüm dünyada erkeklerin banyo dolaplarında yerini aldı. Siz de mükemmel ve ayrıcalıklı hissetmek, aynada vücudunuzu hayal ettiğini gibi görmek için bugünün ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Boy Aynalı Ayakkabı Dolabı ile Ayakkabılarınız İçin Stil Sahibi Çözüm!

Ayakkabılar kişilikli tarzların tamamlayıcı kahramanları oldukları kadar ehlileştirilemeyen varlıklarıyla da saklama koşullarına meydan okuyarak ev dekorasyonunuzu vahşi bir hale sokabilirler.  Bugünün Groupon'uyla ayakkabılarınızın ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap