Gezinet | Ada | Madrid | Tophane | Crowne Plaza | Ağva | Sultanahmet

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 27.11.2012
Gezinet'ten Ekstra 200 TL İndirim Sağlayan Groupon 2 TL!
Büyükada'da Huzur Bulun! Butik Ada Otel'de 2 Kişilik Konaklama ve Kahvaltı
Fırsata Bak »
İndirim
99%
Fiyat
1 TL
Yaz tatiline çıkmak için kara kara düşünmenize, uzun planlar yapmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla tatilinizi Gezinet ile erkenden planlayabilir, hesaplı ve keyif dolu günlerin tadını çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz şehri ve oteli seçin, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
74 TL
Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Butik Ada ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
198 TL
Beyoğlu Miapera Hotel'de Spa Kullanımı ve İkramlarla Dolu Benzersiz Konaklama Deneyimi!

İstanbul'un kalbi Beyoğlu'nda, tarihin görkemli büyüsüyle çağdaşlığın konforunu bir arada sunan, 19. yüzyıl Fransız mimarisinin zarafetini taşıyan binasında ev sıcaklığını aratmayacak bir otel… Miapera! Havalimanına sadece 30 dakika ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
109 TL
Ağva Club Grand Bécassier'de Çift Kişi Bir Gece Konaklama ve Kahvaltı

"İki dere arasına kurulmuş köy" manasına gelen Ağva, Milattan önceye dayanan tarihi ve birçok uygarlığın izini taşımasıyla her zaman çekici gelmiştir. Yeşilin, mavinin ve toprağın her renginin buluştuğu Ağva sizi muhteşem bir tatile ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Comfort Suite Taksim'de 2 Kişi Gecelik Konaklama Paketleri!

İstanbul'un kalbinde, Taksim'de yer alan Comfort Suites; çift kişilik konaklama paketleriyle ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! Comfort Suite, merkezi konumu sayesinde Taksim Meydanı'na ve İstiklal Caddesi'nin hareketli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
230 TL
İzmir Crowne Plaza'da 2 Kişilik Eşsiz Bir Tatil!

Sevdiğinizle beraber unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanız için her şey düşünüldü. Groupon sizi İzmir Crowne Plaza'da unutamayacağınız bir tatile götürüyor! InterContinental Hotels Group zincirine bağlı Crowne Plaza İzmir, körfeze ve ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
89 TL
Balat Residence'ta Çift Kişilik Deniz Manzaralı Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un en güzel semtlerinden birinde, tarihi ve elit bir otelde konaklama sizlerle! Balat Residence, deniz manzaralı, suite ve dublex suite odalarıyla sizi bekliyor! Geçmişi 19. yüzyıla kadar uzanan tarihi bir ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Tophane Home Culture'da Çift Kişilik Konaklama Paketleri

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da aradığınız her yere yakın Tophane Home Culture'da evdeymişçesine eşsiz bir gece geçirin! İstanbul'un merkezi neresidir, diye sorulsa, eminiz herkes farklı cevaplar verir.  Eminönü; çünkü tarih orada soluk ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
136 TL
Yunanistan Athens Atrium Hotel&Suites'te Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u size Yunanistan Athens Atrium Hotel&Suites'te unutamayacağınız bir tatil sunuyor! Sevdiklerinizle birlikte unutamayacağınız bir yılbaşı ya da Noel yaşamak için bu davete kulak verin! 4* Athens Atrium Hotel&Suites Athens ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
89 TL
Taksim Ömer Hayyam Palace'da 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Seçenekleri!

İstanbul'un kalbinde, Taksim'de yer alan Ömer Hayyam Palace çift kişilik konaklama seçenekleriyle ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! Şehir merkezinde yer alan Ömer Hayyam Palace, hareketli İstiklal Caddesi'ne sadece 5 dakikalık ... devamını gör.

İndirim
26%
Fiyat
689 TL
Onur Air ile Madrid veya Endülüs'e Uçun!

Bugünün Groupon'uyla Endülüs topraklarında Hıristiyan, Musevi ve Müslüman kültürlerinin Akdeniz sıcaklığında harmanladığı bir zaman tüneline girebilir veya Madrid'in tarihi ve mimari güzellikleri arasında kapsamlı bir gezinti ile kültür ve ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
224 TL
Çeşme Pırıl Hotel'de 3 Gece Konaklama ve Spa Kullanımı

Bugünün Groupon'uyla Çeşme Pırıl Hotel'de konfor, keyif ve şifa dolu günler sizi bekliyor!  Pırıl Hotel Pırıl Hotel 71 suite ve 69 standart olmak üzere toplam 140 odası mevcuttur. Termal&Beauty&SPA merkezi ile ayrıcalıklı hizmet imkanı ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
95 TL
Hendek Keremali Dağı Florası - Çiğdem ve Dikmen Yaylaları Turu

Bugünün Groupon'uyla doğal yapısıyla ilgi çeken yayla evleri ve zengin bitki örtüsü ile iç içe benzersiz bir tur sizi bekliyor! Tur Programı Hareket Saatleri İncirli Boyner önü : 06.00  Mecidiyeköy Teknosa önü : 06.15  Kadıköy Evlendirme ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
429 TL
Girne Vuni Palace'ta Uçak Bileti ve Transferler Dahil 2 Kişilik Konaklama

Bugünün Groupon'uyla Kıbrıs'ın incisi olarak bilinen Girne'de bulunan Vuni Palace Hotel'de keyifle vakit geçirebilirsiniz!   Akdeniz'in Sicilya ve Sardinya'dan sonra üçüncü büyük adası Kıbrıs, yazları olduğu kadar sonbahar ve kışları da ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Beyoğlu'nda Romantik Kaçamak!

Taksim Meydanı'na yürüme mesafesindeki konumuyla konuklarına şehrin kalbinde sakin, seçkin ve ayrıcalıklı konaklama deneyimi sunan Ibba Suites bu kez kapılarını yalnızca size özel bir dünya sunmak için açıyor! Ibba Suite Hotel'in odaları ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Tarihi Konakta Çift Kişilik Kapadokya Tatili!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
90 TL
Princess Otel'de Konaklamalı 2 Günlük Sofya - Plovdiv Turu

İhtişamlı mimarisi ile ünlü Avrupa başkentlerinden Sofya'da, en lüks otellerden biri olan 4* Sofia Princess Hotel'de konaklamalı 1 gece 2 günlük ya da 2 gece 3 günlük bir tatil sizi bekliyor! 2 Günlük Tur (Cuma günleri hareket ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
24 TL
16 Ülkede Geçerli Araç Kiralama Hizmeti

Bavullarınızı toplayıp şehirden uzaklaşmak ya da toplantılara son model otomobilinizle gitmek için bir aracınız olmasını istiyoranız bu Groupon'a göz atın! Holidayscar ile dilediğiniz ülkede aracınızla gezmenin tadını çıkarabilirsiniz. 125 ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
139 TL
Ağva'da Nehir Kıyısında Romantizm!

Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Nehrin kıyısındaki Nehir Perisi'nde bir ya da iki gecelik eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! Sabahları yemyeşil doğaya tatlı bir ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
74 TL
Türkiye'nin Avrupa Kentini Keşfedin!

Bugünün Groupon'uyla Eskişehir-Odunpazarı turu ile sevdiklerinizle birlikte muhteşem bir güne davetlisiniz! Tur Program Hareket Yerleri ve Saatleri 06.00 İncirli Alfemo Mağazası Önü 06.15 Mecidiyeköy Yapı Kredi Önü 06.45 Kadıköy Evlendirme ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap