Avrupa:Tavvuk Tüm Şubelerde Piliç Menü 8,90 | Sertab Erener'le Tanışın

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 21.11.2012
Yeme/İçme: Tavvuk'ta Yarım Piliç Çevirme Menü!
Yeme/İçme: Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Şık Yemek!
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
8,90 TL
Çok acıktınız ya da canınız kızarmış tavuğun o efsanevi lezzetinden istedi; o zaman dikkat lezzet çıkabilir! Bugünün Groupon'uyla Tavvuk'un 4 şubesinde nefis yarım piliç çevirme menü sizinle! Keskinoğlu Tavukçuluk grubunun kuruluşu olan ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
49%
Fiyat
38 TL
Keyifli ve şık bir yemek için doğru adres Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro! Bugünün Groupon'uyla kebaptan tavuğa, makarnadan pizzaya ana yemek seçenekli zengin menü sizinle! Menünüz Başlangıç Zeytinyağı, özel ekmek çeşitleri ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Esentepe Park Adana Kebap'ta Geleneksel Lezzetleri Tadın!

Acıkmanın en güzel yanı, enfes bir sofranın başında sevdiklerinizle bu keyfi yaşamaktır. Bu Groupon ile Esentepe Park Adana Kebap'ta leziz bir sofranın tadını çıkarın! Mezelerden ana yemeğe leziz bir sofra sizi bekliyor! Menünüz Mezeler ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
11 TL
Eğitime Destek Olun ve Sertab Erener ile Tanışma Fırsatı Yakalayın!

Annesi veya babası vefat etmiş, maddi durumu yetersiz, yetenekli çocuklara eğitimle yeni bir hayat armağan eden Darüşşafaka'nın misyonuna bir destek de Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener'den geliyor. Sertab Erener, 23 Kasım 2012 ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
45 TL
Güzellik: MD Beauty Life'ta Pürüzsüzlüğü Keşfedin!

Pantolonları, uzun etekleri, kalın çorapları bir kenara bırakın ve kalıcı pürüzsüzlüğü bugünün Groupon'uyla Md Beauty Life'ta pürüzsüzlüğün keyfine varın! 15 bölgeden seçeceğiniz birinde 6 seanslık uygulama ile siz de mini eteklerle, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Emirgan, Rumeli Hisarı Fincan ve Arnavutköy Revma by Fincan'da Leziz Kahvaltı!

İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Teşvikiye Çikolata Fabrikası'ndan Cupcake Lezzeti!

Sürpriz denince akla yalnızca kutudan çıkan kalpli hediyeler gelmez. Sürprizlerin en tatlısı bugünün Groupon'uyla Çikolata Fabrikası'ndan size geliyor! 6 adet enfes cupcake ile ister kendinize, ister sevdiklerinize tatlı mı tatlı bir ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
20 TL
Etkinlik: Jolly Joker Konserlerini Kaçırmayın!

Bugünün Groupon'u Jolly Joker'deki yıldızlar geçidine bilet sunuyor! 22-23-24 Kasım'daki konserlere biletiniz bugünün Groupon'uyla karşınızda!   22 Kasım Pilli Bebek Bugüne farklı oluşumlarla gelen Pilli Bebek'in kadrosu, gitar ve vokalde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Şirnaz Restaurant'ta 80 Çeşitten Oluşan 2 Kişilik Zengin Açık Büfe Kahvaltı!

EŞsiz bir güne uyanmak için en iyi alternatif, eşsiz bir kahvaltıyla güne başlamak! Bu Groupon ile Bakırköy Şirnaz Restaurant'ta açık büfe kahvaltı ile lezzeti keşfedin! Yemek yemeyi sadece yaşamak için gerekli bir hareket anlamında ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
19 TL
Eğitim: ProntoItalia'dan 3 Dilde Online Eğitim!

Dil öğrenmek için ok uzaklara gitmeye, onca masraf yapmaya gerek yok .Bugünün Groupon'uyla evinizin konforunda online dil eğitimi ProntoItalia ile sizinle! 17 yıldır hizmet veren bir eğitim kurumu olan ProntoItalia, modern ve sıcak ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
10 TL
Yeme/İçme: Bebek Little China'da Noodle Menü!

Bugünün Groupon'u Uzak Doğu mutfağının vazgeçilmez lezzeti noodle'ı 18. yılı şerefine Bebek Little China farkıyla sunuyor! Seçeceğiniz 5 çeşit noodle'dan biri ile ister restaurantta, ister evinizde; dilediğiniz yerde noodle'ın tadını ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme: Bakırköy Gri Cafe'de Keyifli Sabah!

Bir gün en güzel nasıl başlar, sorusunun cevabı elbette sevdiklerinizle çevrili nefis bir kahvaltı sofrası! Bugünün Groupon'uyla Bakırköy Gri Cafe'de eşsiz bir kahvaltı sizi bekliyor! Bakırköy'de misafirlerine günün her saati lezzeti sunan ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! Uyku ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Coca-Cola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Üstelik siparişiniz ile kapınızda! Classic Pizza Pizza Chicago Özel pizza sosu, mozzarella peyniri, ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Beyoğlu'nda Romantik Kaçamak!

Taksim Meydanı'na yürüme mesafesindeki konumuyla konuklarına şehrin kalbinde sakin, seçkin ve ayrıcalıklı konaklama deneyimi sunan Ibba Suites bu kez kapılarını yalnızca size özel bir dünya sunmak için açıyor! Ibba Suite Hotel'in odaları ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Backhaus Lezzetleri Groupon'da

Almanya'nın Bavyera Bölgesi'nde sevilerek üretilen ve tüketilen fırıncılık, pastacılık ürünlerinin yanı sıra yerel lezzetleri de Türk halkının beğenisine sunan Backhaus'ta Groupon'a özel indirim sizleri bekliyor!   Yüksek kaliteli Avrupa ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Nişantaşı Nail Plusta Baştan Aşağı Güzellik!

Kışın geldiğine en çok da kapalı ayakkabılar ve eldivenler giyeceğiniz için sevinmek yerine bu Groupon ile Nişantaşı Nail Plus'ta manikür, pedikür ve pedikür peeling bakımlarınızı yaptırın. Baştan aşağı güzellik için tek yapmanız gereken ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap