Avrupa:Biber'de Burger Menü 9,90tl | Ataköy Marina Catwalk'ta Tüm Menü

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 29.11.2012
Yeme/İçme: Beşiktaş Biber Burger'de Enfes Hamburger Menü!
Yeme/İçme: Ataköy Marina'da Denize Karşı Lezzet!
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
9,90 TL
Karnınızda çalan ziller yalnızca acıktığınızın değil; aynı zamanda enfes burger lezzetini de yaşamak istediğinizin bir göstergesi olabilir. Damak tadınıza layık, muhteşem burger lezzeti için Beşiktaş Biber Burger menüsü sizinle! Hamburger, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yıldönümü, doğum günü, yeni iş kutlaması; bazen de hiçbiri. Lezzetli ve keyifli bir yemek için hiçbir nedeninizin olmasına gerek yok. Yemeğin bir sanat olduğunu düşünüyor ve yemeğe özel bir zaman ayırıyorsanız, bugünün Groupon'uyla Ataköy ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
58 TL
Yeme/İçme: Alarga Balık'ta 2 Kişilik Balık Keyfi

Bugünün Groupon'uyla Alarga Balık'ta sınırsız içecekli balık keyfi sizi bekliyor! Bu akşam tüm planlarınızı iptal edin ve dostlarınızla birlikte Alarga Balık'ta felekten bir geceye hazır olun! Tazecik balıklarla hazırlanmış tadına ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Etiler Cafe Cadde'de Eşsiz Kahvaltı!

Gün en güzel nasıl başlar, derseniz, bunun sırrı bugünün Groupon'unda! Tost çeşitleri, peynirler, sosis, sucuk, yumurta, reçeller, omlet ve dahası ile Etiler Cafe Cadde'de zengin çeşitlerle eşsiz bir açık büfe kahvaltı sizinle! PEYNİR ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
FERRARI F360 SPIDER F1 Bir Gün Boyunca Sizin Olabilir!

Herkesin hayallerini süsleyen, bazılarınca lüksün tanımı olan Ferrari ile bir gün keyfince kim gezmek istemez ki? Groupon ile Ferrari kullanmak yalnızca hayalinizde kalmayacak!  3 milyonuncu Groupon'umuzu alan, İtalyan arabalarının en ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
39 TL
Konser: Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio Trump Towers'ta!

Türkiye'de caz denince akla ilk gelen iki isim; Fatih Erkoç ve Kerem Görsev ile muhteşem bir konser sizi bekliyor! Müziğin eşsiz tınısı, usta sanatçılar ile hayat buluyor! Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio birçok caz standardının yer aldığı ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Etkinlik: Kahkahalarla Gülmeye Hazır Olun!

Kış aylarının iyice geldiği, havanın erken karardığı, işlerin çok yoğun olduğu şu günlerde bir tutam kahkaha, biraz eğlenceye ihtiyacınız yok mu? Uzmanlar kahkahanın ömrü uzattığını, neşe ve mutluluğun sağlık kattığını söylüyor. O ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Etkinlik: Eşref Vakti 10 Aralık'ta Trump Towers'ta!

Gerek albümleriyle, gerek televizyon programlarıyla son döneme damgasını vuran grup Eşref Vakti, 10 Aralık'ta sahnede! Bu Groupon ile doyasıya konser keyfi sizinle! Eşref Vakti Fatih Ahıskalı ve Bekir Ünlüataer'in öncülüğünde kurulan Eşref ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
16,25 TL
Pizza Pizza'dan Büyük Boy Pizza ve 1 Lt. Coca-Cola!

Dumanı üstünde, çıtır çıtır, gerçek pizza lezzeti için İtalya'da Napoli'ye, Türkiye'de Pizza Pizza'ya gitmelisiniz! Bugünün Groupon'uyla 1 Şubat 2013'e dek Pizza Pizza'ya gitmenize gerek yok, kendine has enfes pizza çeşitlerini Pizza ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
22,50 TL
Konser: Mehmet Erdem 8 Aralık'ta Kalamış Matine 216'da!

Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film Müziği dalında ödül alarak adını müzik dünyasında duyuran Mehmet Erdem, son zamanlarda dillerden düşmeyen şarkılarıyla Kalamış Matine 216'da! Uzun yıllardır yaptığı film ve dizi müzikleriyle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Emirgan, Rumeli Hisarı Fincan ve Arnavutköy Revma by Fincan'da Leziz Kahvaltı!

İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
48 TL
Yeme/İçme: Etiler Uludağ Kebapçısı'da İskender Kebap Lezzeti!

Etiler Uludağ Kebapçısı'nın 48 yıllık lezzet geleneğini bugünün Groupon'uyla siz de tadın! Cemal-Cemil Usta'nın geleneğiyle 1964 yılından bugüne kadar gelen iskender lezzetini kaçırmayın!   Menünüz Bir porsiyon iskender Özel turşu Şıra ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi Lezzeti!

Japonya'dan dünyaya yayılan eşsiz sushi kültürü ve lezzeti için Mori Bebek sizi bekliyor! Bu Groupon ile Mori Bebek'te sınırsız susi keyfi sizi bekliyor! Son kez yapılan bu kampanyayı kaçırmayın! Menü Seçenekleri 1 ve 2 kişilik menüler: ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eitim: Mecidiyeköy Atölye Ful ile Yılbaşına Hazırlanın!

Yeni yıla az bir zaman kala, yılbaşı ruhunu içinizde şimdiden hissetmenin tam sırası! Yılın ilk gününde hediyeler ağacın altına bırakılmış olur mu bilinmez; ama sofralarda yılbaşına özgü görsel ve tatsal muhteşem tatlılarla sevdiklerinize ... devamını gör.

İndirim
99%
Fiyat
1 TL
Gezinet'ten Ekstra 200 TL İndirim Sağlayan Groupon 2 TL!

Yaz tatiline çıkmak için kara kara düşünmenize, uzun planlar yapmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla tatilinizi Gezinet ile erkenden planlayabilir, hesaplı ve keyif dolu günlerin tadını çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz şehri ve oteli seçin, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
275 TL
Hizmet: Mommy & Kiddy'de Doğum Günü Partisi!

Çocuğunuza muhteşem bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız, bugünün Groupon'uyla ona harika bir doğum günü partisi ile sürpriz yapabilirsiniz! Mommy & Kiddy'de palyaço, süsleme, barkovizyon gibi kapsamlı uygulamaların yer aldığı parti ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap