Sheraton İstanbul Maslak|Grand Cevahir|5* Hurghada|Bosphorus Palace

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 13.11.2012
Bu Hafta Sonunu Sheraton Maslak'ta Geçirin!
Tatil: Volley Hotel'de Konforlu Tatil
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Bırakın, yaşam boyu hatırlayacağınız bir tatilin mimarı Sheraton olsun. Günün Groupon'u sizi bu hafta sonu Maslak Sheraton'a davet ediyor! Sheraton Maslak, 4 Mayıs 2007'den beri İstanbul ziyaretçilerine ev sahipleri yapıyor ve her ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
63%
Fiyat
149 TL
Şehrin gürültüsü, stres, sıkışık trafik, iş yoğunluğu gibi etkenlerden kurtulmak için bir kaçış yolu arıyor; ancak şehirden uzaklaşacak vakti bulamıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Üsküdar Volley Hotel, sizi şehirden uzaklaşmadan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: İstanbul Grand Cevahir Hotel'de Tatil!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da geçen günlerinize konfor ve rahatlık katın, Grand Cevahir Hotel'e konuk olun! Eşsiz bir mimarinin, üstün teknoloji ve 5 yıldızlı konforla buluştuğu bir atmosfer; Grand Cevahir Hotel! Türkiye'nin ilk Kongre ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
49 TL
Volley Hotel İzmir'de Konfor ve Lezzet Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla dilerseniz sevdiğinizi dilerseniz arkadaşlarınızı çağırın, Volley Hotel İzmir'de müthiş bir akşam yemeği sizi bekliyor!  Volley Hotel İzmir, muhteşem lezzetler tadıp romantizmin tadını çıkarmak isteyenlerin ilk ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
108 TL
Beyoğlu Hotel Next2'da Çift Kişi Suites Odalarda Konaklama

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un kalbinde konumlanan Hotel Next2 ile çift kişilik konaklama seçenekleri sizlerle! Hotel Next2 İstiklal Caddesi ve Sıraselviler Caddesi'nin tam arasında, şehrin kalbinin attığı bir bölgede konumlanıyor.  ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
179 TL
Silivri Klassis Hotel'de Unutulmaz Tatil

Marmara Denizi'nin kıyısında, muhteşem bir doğada konumlanan Klassis Otel, sizi konforlu bir tatil için Silivri'ye davet ediyor! Toplamda 308 odası ile hizmet veren Klassis Resort Hotel; İstanbul şehir merkezine 76 km, Atatürk Havaalanı'na ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
99 TL
Balat Residence'ta Huzur Dolu Konaklama Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un en güzel semtlerinden birinde, tarihi ve elit bir otelde konaklama sizlerle! Balat Residence, deniz manzaralı, suite ve dublex suite odalarıyla sizi bekliyor! Geçmişi 19. yüzyıla kadar uzanan tarihi bir ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
249 TL
5* Crowne Plaza Antalya'da Yeni Yıl Konaklaması!

Bugünün Groupon'uyla yeni yılın ilk dakikalarını 5 yıldızlı lüks ve muhteşem bir otelde sevdiğinizle birlikte geçirebilir, dış dünyanın yorucu ve yıpratıcı etkisine karşı kendinizi soyutlayarak dinlenebilirsiniz! Estetiği ve konforu bir ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
259 TL
Doğanın Kucak Açtığı Beykoz'da Tatil!

Hem tatil yapmak, hem de zamandan kazanmak istiyorsanız, bugünün Groupon'u sizi İstanbul'un yanıbaşında doğanın size kucak açtığı huzurlu bir tatile davet ediyor! Saklıköy mesafe olarak İstanbul'a yakın ama atmosfer olarak bir o kadar ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Pendik Classes Hotel'de Çift Kişilik Konaklama!

Bugünün Groupon'u sizi Pendik Marina'da konumlanan Classes Hotel'in eşsiz manzarasında çift kişilik konaklama keyfiyle buluşturuyor! Sunduğu konfor, kalite ve profesyonel hizmetiyle size evinizi aratmayacak olan Classes Hotel, lokasyon ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
78 TL
Budapeşte Tüm Güzelliğiyle Sizi Bekliyor!

Dünyanın en güzel şehirleri arasında yer alan Budapeşte, bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Drive Inn Hotel, Budapeşte tatilinizi daha da unutulmaz kılıyor! Ekonomik fiyatlarla kusursuz hizmet etmeyi amaçlayan Drive Inn Hotel, bu güzel ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
299 TL
Tarihi Binada Romantik Buluşma!

Bugünün Groupon'u sevdiğinizle başbaşa geçirebileceğiniz romantik bir gün sunuyor! Boğaz'ın tüm güzelliğine tanıklık eden tarihi bina Bosphorus Palace Hotel; sevdiğinizle romantizm dolu bir gün geçirmeniz için doğa ve deniz manzaralı ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
129 TL
Tatil: Sultanahmet'in Tarihi Dokusunda Konaklayın!

İstanbul'da konaklamayı planlıyor ya da günlük stresinizden küçük bir kaçamakla arınmayı planlıyorsanız en iyi seçim, her taşında tarihten bir iz taşıyan Sultanahmet'tir. Bugünün Groupon'u sizi bir Osmanlı konağında konaklamaya davet ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
149 TL
Tatil: Şehrin Gürültüsünden Uzaklaşın!

1986 yılından beri hizmet veren ve 26 yıllık deneyim ve güvenceyle konuklarına standartların çok üstünde bir konaklama deneyimi sunan Asrın Park Hotel, şimdi sizi dinleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile davet ediyor! Konuklarının her ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
İstanbul Ayaklarınızın Altında!

Bugünün Groupon'u sizi İstanbul'un hiç görmediğiniz noktalarına ve güzelliklerine keşfe çıkartıyor ve size harika bir gün geçirmenin keyfini yaşatıyor! Tur Programı Tur Kalkış Saati ve Noktaları  Saat 07.00 İncirli Ömür Plaza Önü  Saat ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
44,90 TL
Osmanlı İmparatorluğu'na Başkentlik Etmiş Edirne'ye Günübirlik Kültür Turu!

Bugünün Groupon'uyla serhadlar şehri Edirne'ye kültür turuna davetlisiniz! Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik eden Edirne'de eşsiz bir pazar günü sizinle! Sabah saat 06:30 Kadıköy Evlendirme Dairesi 07:00 Beşiktaş Yıldız Camii önü ve ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
999 TL
Kızıldeniz'in Kıyısında Lüks Tatil!

Hayatın yoğun temposunu bir kenara bırakarak, sadece kendinize ve sevdiklerinize ayıracağınız konfor ve keyif dolu günler geçirmek istiyorsanız; Groupon sizi Kızıldeniz'in eşsiz kıyılarında 5 yıldızlı bir tatile davet ediyor! Mısır'ın tüm ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Günübirlik Sapanca, Cennet ve Abant Gölleri Turu

Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyenleri bugünün Groupon'u doğanın cömert davrandığı yerlere götürüyor. Sapanca, Cennet ve Abant Göllerinin doğal güzellikleri ile buluşmak, tazelenmek ve yenilenmek için ideal bir tur ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
City Sightseeing'in Üstü Açık Çift Katlı Otobüsleriyle Brüksel'i Keşfedin!

Avustralya'dan Fransa'ya, Belçika'dan Estonya'ya, Singapur'dan Güney Afrika'ya kadar dünyanın birçok ülkesinde City Sightseeing, çift katlı otobüsleriyle Brüksel'in en önemli noktalarını gezmenizi sağlıyor!   Belçika'nın başkenti ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Taksim Inn Pera'da Çift Kişi Tatil!

Bütçenize uygun olsun diye İstanbul'un neredeyse sınırında bir otelde kalıp, Taksim'e gelmek için 3 saat yol yapmak yerine bu Groupon'u alın, Taksim Inn Pera'da hem tatil yapın, hem de sunulan imkanlarla eşsiz bir gün geçirin! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Büyükada'da Doğa İçinde Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap