Avrupa:İstinyePark Balıkev'de Menü | Radisson Blu'da AçıkBüfe Kahvaltı

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 14.11.2012
Balıkev'de Balık Ziyafeti!
Yeme/İçme: Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de Kahvaltı Keyfi
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
18 TL
Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden İstinye Park'ta veya Florya'da Balıkev Restaurant'ın zengin menüsüne davetlisiniz! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün yaşatacak ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
39 TL
Bugünün Groupon'uyla Boğaz'ın kalbinde şık ve modern Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de muhteşem bir kahvaltıyla kendinizi şımartın!  Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Yeme/İçme: Luna Piena'da Denize Nazır Balık Sofrası!

Sevenleri kavuşturur, küskünleri barıştırır, eski dostların sohbetlerini geceye kavuşturur güzel sofralar... Hele manzaranızda deniz, sofranızda nefis mezelerle balık, yanında da yudumlayacağınız içecekleriniz varsa; geceler de güzelleşir, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Coca-Cola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Üstelik siparişiniz ile kapınızda! Classic Pizza Pizza Chicago Özel pizza sosu, mozzarella peyniri, ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
56 TL
Konser: Dünyaca Ünlü Gitarist Jeff Loomis Jolly Joker Sahnesinde!

Adını dünyaca ünlü Nevermore grubuyla duyuran yetenekli gitarist Jeff Loomis, 15 Kasım Perşembe gecesi Easternbull Entertainment organizasyonuyla Türkiye'deki ilk solo konserini vermek üzere Jolly Joker İstanbul'da! Jeff Loomis, kariyerine ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
44 TL
Bakım: Mia Pera Hotel Bagno By Anar Spa'da Rahatlayın!

Sırt ağrılarınızdan, yorgunluğunuzdan arkadaş masajı ile kurtulamaz; hatta belki ağrılı bölgelere zarar bile verebilirsiniz. Oysaki uzmanından keyifli ve rahatlatıcı bir masajın yanı sıra serinleyen havada sıcacık spa keyfi ile ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Tüm Kış İçiniz Ofçay ile Isınsın!

Bu coğrafyanın yüzyıllardır mutfaklarda sıcacık dumanı tüten çay lezzetini Ofçay kalitesi ve tadı ile yaşamak için bugünün Groupon'una göz atın! Dev Ofçay Lezzet Paketi 20'li Ofçay Halisane Ballı Limonlu Adaçayı  (20 adx1,5 gr.) 20'li ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
189 TL
Verbatim USB 2.0 2TB Harici Bellek ile Tüm Verilerinizi Güvenle Saklayın!

Depolamak istediğiniz dosya ve belgeler için omega 3 alarak ya da boş zamanlarınızda kare bulmaca çözerek hafızanızı güçlendirmeye çalışıyorsanız bugünün Groupon'uyla teknoloji yardımınıza koşuyor! 2 TB Verbatim harici bellek tüm ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Bu kez perde bambaşka bir deneyim için aralanıyor. Mahşer-i Cümbüş, tiyatro sporu ile sahnede size keyifli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
259 TL
Doğanın Kucak Açtığı Beykoz'da Tatil!

Hem tatil yapmak, hem de zamandan kazanmak istiyorsanız, bugünün Groupon'u sizi İstanbul'un yanıbaşında doğanın size kucak açtığı huzurlu bir tatile davet ediyor! Saklıköy mesafe olarak İstanbul'a yakın ama atmosfer olarak bir o kadar ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
13 TL
Anılarınıza Hayat Verin!

Çektiğiniz sayısız fotoğraf sanal ortamda kalmasın, bilgisayarınıza atılan format nedeniyle fotoğraflarınız tehlikeye girmesin! Bu Groupon'la ölümsüz kıldığınız anılarınıza dijital kalitede hayat verin! Baskı kalitesindeki iddiası ile ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Santorini Balık'ta Eğlenceli Bir Gece!

Menü sınırlamalarına maruz kalmadan, istediğinizi yiyip içerek, istediğiniz kadar tabağınızı ve bardağınızı doldurarak sınırsız bir eğlencede yer almak istemez misiniz? Öyleyse bu Groupon ile Santorini Balık'ın a la carte balık menüsü ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Bakım: Sultanahmet Acemoğlu Hamamı'nda Hamam Keyfi!

Sıcak suyun altında yarım saat bekleyerek rahatlamak yerine yalnızca su faturanızın artmasına neden olursunuz. Bu Groupon ile Sultanahmet Acemoğlu Hamamı'nda kese köpük masajından tüm gün hamam kullanımına dilediğiniz gibi rahatlayın, ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Kumpiri'nin 5 Şubesinde Kumpir Menü!

Sıcak patatesin en nefis örneklerinden biridir kumpir. Yalnızca bize özel olan; yaratıcılığınıza ve damak tadınıza bağlı lezzetiyle gününze tat katacak eşsiz bir yemek. Bugünün Groupon'uyla Kumpiri'nin 5 şubesinde enfes sınırsız malzemeli ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi Lezzeti!

Japonya'dan dünyaya yayılan eşsiz sushi kültürü ve lezzeti için Mori Bebek sizi bekliyor! Bu Groupon ile Mori Bebek'te sınırsız susi keyfi sizi bekliyor! Son kez yapılan bu kampanyayı kaçırmayın! Menü Seçenekleri 1 ve 2 kişilik menüler: ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Etkinlik: Türk Kültürünün En Gözde Dansları Sahnede!

Türk kültürünün zenginliğini, özellikle edebiyat ve müzikte görmek mümkün. Eşsiz danslar ile hem bilgi dağarcığınızı geliştirmek, hem de eşsiz bir akşam geçirmek için bu Groupon'la sema gösterisi ya da Türk dansları gösterisi sizinle! B Bu ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Siz de Federer Olabilirsiniz!

Tenis oynamak size eğlenerek sağlığa kavuşma ve güçlü bir vücuda sahip olma imkanı sunar. Bugünün Groupon'uyla Korukent Tenis Kulübü'nde tenis sporuna ilk adımınızı atın! Hayatınıza farklı bir renk katmak, eğlenceli ve sağlıklı bir hobi ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
85 TL
Güzellik: StrongLife ile İstenmeyen Tüylerinize Kalıcı Çözüm!

Tüylerinizden kurtulmak için onları yakmak ya da sürekli pantolon giymek bir çözüm değil. Bu Groupon ile StrongLife'ta kalıcı olarak tüylerden kurtulun, pürüzsüzlüğün keyfini sürün! Tercih Edebileceğiniz Bölgeler: Alt bacak, üst bacak, ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Ümraniye şubesinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine varabilirsiniz! ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap