Anadolu:Fenerbahçe Khalkedon'da Balık | Firehouse'da AçıkBüfe Kahvaltı

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 14.11.2012
Yeme/İçme: Fenerbahçe Khalkedon'da Zengin Balık Menüsü!
Yeme/İçme: Pendik Marintürk'te Denize Nazır Kahvaltı Keyfi!
Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
33,90 TL
Bugünün Groupon'u Khalkedon Fenerbahçe'de denize nazır zengin bir balık menüsü sunuyor! Khalkedon Fenerbahçe, seçkin iç tasarımı, eşsiz deniz manzarası ve iddialı menüsü ile güneydeki gözde yazlık mekanların tarzını İstanbul'a taşıyor. ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
19 TL
Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sofranıza getiren Marintürk Firehouse, bugünün Groupon'uyla sizi muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yaşamaya davet ediyor! Denizin kıyısında martı sesleri eşliğinde kahvaltı yapıp ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
89%
Fiyat
49 TL
Kurs: Kariyer Eğitim Kurumlarında Profesyonel Makyaj Eğitimi!

Kariyer Eğitim Kurumları'nın Bakırköy ve Kadıköy şubelerinde kişisel makyaj workshop'una katılın; 2012 makyaj trendlerini öğrenin! Gece ve gündüz makyajlarından cilt yapısı ve yüz şekillerine uygun tüm teknikler bu eğitimde! Kariyer Eğitim ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Ümraniye şubesinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine varabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
3 TL
Aktivite: Nautilus AVM Play Planet Bowling'te Eğlence Zamanı!

Bugünün Groupon'uyla Nautilus AVM Play Planet Bowling'te eğlenceye davetlisiniz! 5D Sinema ve oyun alanında geçerli 10 kontörlük jeton sunan Play Planet, size ve çocuğunuza eğlence dolu bir gün vaad ediyor! Play Planet Türkiye'nin dört bir ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Coca-Cola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Üstelik siparişiniz ile kapınızda! Classic Pizza Pizza Chicago Özel pizza sosu, mozzarella peyniri, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
16,90 TL
Yeme/İçme: Niyazibey'in Enfes İskender Menüsü!

Pendik Niyazibey Restaurant açılışının şerefine Groupon'luları ağırlıyor! Niyazibey'in enfes iskender menüsü sizlerle!   Menünüz Niyazibey İskender  Minik Etli Pide  Perde Pilavı (1/2)  Salata  Şıra  Fırın Sütlaç, İncir Tatlısı veya Kabak ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
49 TL
Güzellik: EsteCity'de İstenmeyen Tüylerinizden Sonsuza Kadar Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla EsteCity'de istenmeyen tüylerinizle sonsuza kadar vedalaşmaya hazır olun! Her kadının hayali her an etek giymeye, denize havuza gitmeye hazır olmaktır hiç şüphesiz. Yıllardır kullandığınız ağda, jilet gibi eski ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Tüm Kış İçiniz Ofçay ile Isınsın!

Bu coğrafyanın yüzyıllardır mutfaklarda sıcacık dumanı tüten çay lezzetini Ofçay kalitesi ve tadı ile yaşamak için bugünün Groupon'una göz atın! Dev Ofçay Lezzet Paketi 20'li Ofçay Halisane Ballı Limonlu Adaçayı  (20 adx1,5 gr.) 20'li ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlu, "Beni Yeniden Sev" Oyunuyla Sahnede!

Ali Poyrazoğlu ve güçlü oyuncu kadrosunun yeni oyunu "Beni Yeniden Sev", 21 Kasım 20.30'da Kozyatağı Kültür Merkezi'nde seyircisi ile buluşacak. Hep çok beğenilen oyunlarla seyircisini buluşturan Ali Poyrazoğlu yine efsane olacak bir ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
189 TL
Verbatim USB 2.0 2TB Harici Bellek ile Tüm Verilerinizi Güvenle Saklayın!

Depolamak istediğiniz dosya ve belgeler için omega 3 alarak ya da boş zamanlarınızda kare bulmaca çözerek hafızanızı güçlendirmeye çalışıyorsanız bugünün Groupon'uyla teknoloji yardımınıza koşuyor! 2 TB Verbatim harici bellek tüm ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Aşkın Komik Halleri Adlı Tiyatro Oyununa Biletiniz

Bugünün Groupon'uyla aşkın, sevginin ve en önemlisi saygının insan yaşamındaki öneminini anlatan bir oyuna davetlisiniz! Aşkın Komik Halleri, 16 Kasım Cuma günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi; 2 Aralık Pazar günü Caddebostan Kültür ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
12,50 TL
Konser: Jazz-İst Quartet Caddebostan Kültür Merkezi Sahnesi'nde!

Hayatın güzelliklerinin farkına varmanızı sağlayan Jazz müzik eşliğinde sevdiklerinizle birlikte eğlenceli bir aktiviteye evet diyorsanız bugünün Groupon'una hemen göz atın! Her mevsim keyif veren Jazz müziğin serinleyen havalarda bir ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
13 TL
Anılarınıza Hayat Verin!

Çektiğiniz sayısız fotoğraf sanal ortamda kalmasın, bilgisayarınıza atılan format nedeniyle fotoğraflarınız tehlikeye girmesin! Bu Groupon'la ölümsüz kıldığınız anılarınıza dijital kalitede hayat verin! Baskı kalitesindeki iddiası ile ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
15 TL
Tiyatro: Mecbur Osman Adlı Oyuna Biletiniz!

Bugünün Groupon'uyla kahkaha şölenine davetlisiniz! Umutların, hayallerin, çabaların, çıkar ilişkilerinin, zenginliğin, fakirliğin, beşparasızlığın, ihtirasın, komşuluk ve insan ilişkilerinin, yön verdiği "Mecbur Osman" isimli komedi 18 ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
259 TL
Doğanın Kucak Açtığı Beykoz'da Tatil!

Hem tatil yapmak, hem de zamandan kazanmak istiyorsanız, bugünün Groupon'u sizi İstanbul'un yanıbaşında doğanın size kucak açtığı huzurlu bir tatile davet ediyor! Saklıköy mesafe olarak İstanbul'a yakın ama atmosfer olarak bir o kadar ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın!   İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
37,50 TL
Bakım: Tarihi Beylerbeyi Hamamı'nda Sultanlara Layık Bir Gün!

Bugünün Groupon'u bedeninizi tazeleyecek, ruhunuzu arındırıp dinlendirecek! Tarihi Beylerbeyi Hamamı'na kadınlara özel giriş, kese ve masaj uygulamaları sizlerle!  Tarihi hamamda dilediğiniz gibi bir gün geçirmenizi sağlayacak günlük giriş ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme: Adam's Pizza'dan Büyük Boy Pizza!

Pizzanın enfes lezzetini özlediğinizde ilk olarak İtalya'ya uçak bileti alıp valiz hazırlamanıza gerek yok. Bugünün Groupon'uyla nefis pizzanız, bir tıkla evinize geliyor! Dilediğiniz büyük boy pizza ile siz de gününüze tat katabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
9 TL
Danışmanlık: Geleceğinizi Öğrenmenizi Sağlayacak Yıldızname Yorumlaması!

İşinize yarayacak teknolojik gelişmelerin çoğu gerçekleşti; ancak zaman makinası hala belirsiz. Geleceğe Dönüş, hala sadece bir film olarak hayatımızda yer ederken, geleceğe dair birçok şeyi Bu Groupon ile yıldızname sayesinde ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap