Avrupa: Etiler Cafe Cadde'de Açık Büfe Kahvaltı | Set Kebap'tan Menü

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 28.11.2012
Yeme/İçme: Etiler Cafe Cadde'de Eşsiz Kahvaltı!
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü
Fırsata Bak »
İndirim
44%
Fiyat
44 TL
Gün en güzel nasıl başlar, derseniz, bunun sırrı bugünün Groupon'unda! Tost çeşitleri, peynirler, sosis, sucuk, yumurta, reçeller, omlet ve dahası ile Etiler Cafe Cadde'de zengin çeşitlerle eşsiz bir açık büfe kahvaltı sizinle! PEYNİR ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
16,25 TL
Pizza Pizza'dan Büyük Boy Pizza ve 1 Lt. Coca-Cola!

Dumanı üstünde, çıtır çıtır, gerçek pizza lezzeti için İtalya'da Napoli'ye, Türkiye'de Pizza Pizza'ya gitmelisiniz! Bugünün Groupon'uyla 1 Şubat 2013'e dek Pizza Pizza'ya gitmenize gerek yok, kendine has enfes pizza çeşitlerini Pizza ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
39 TL
Konser: Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio Trump Towers'ta!

Türkiye'de caz denince akla ilk gelen iki isim; Fatih Erkoç ve Kerem Görsev ile muhteşem bir konser sizi bekliyor! Müziğin eşsiz tınısı, usta sanatçılar ile hayat buluyor! Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio birçok caz standardının yer aldığı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eitim: Mecidiyeköy Atölye Ful ile Yılbaşına Hazırlanın!

Yeni yıla az bir zaman kala, yılbaşı ruhunu içinizde şimdiden hissetmenin tam sırası! Yılın ilk gününde hediyeler ağacın altına bırakılmış olur mu bilinmez; ama sofralarda yılbaşına özgü görsel ve tatsal muhteşem tatlılarla sevdiklerinize ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
99%
Fiyat
1 TL
Gezinet'ten Ekstra 200 TL İndirim Sağlayan Groupon 2 TL!

Yaz tatiline çıkmak için kara kara düşünmenize, uzun planlar yapmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla tatilinizi Gezinet ile erkenden planlayabilir, hesaplı ve keyif dolu günlerin tadını çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz şehri ve oteli seçin, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
275 TL
Hizmet: Mommy & Kiddy'de Doğum Günü Partisi!

Çocuğunuza muhteşem bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız, bugünün Groupon'uyla ona harika bir doğum günü partisi ile sürpriz yapabilirsiniz! Mommy & Kiddy'de palyaço, süsleme, barkovizyon gibi kapsamlı uygulamaların yer aldığı parti ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
19,90 TL
Tavana Işık Yansıtan Uğur Böceği Gece Lambası Çocuklarınızın Yeni Uyku Arkadaşı!l

Uykuya dalmakta zorlanan çocuklara bugünün Groupon'undan yepyeni bir gece arkadaşı geliyor! Tavana ışık yansıtan gece lambası uğur böceği ile uykuya dalmakta direnen çocuklar, artık bir an önce yatağına girmek isteyecek! Siz de ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
22,50 TL
Konser: Mehmet Erdem 8 Aralık'ta Kalamış Matine 216'da!

Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film Müziği dalında ödül alarak adını müzik dünyasında duyuran Mehmet Erdem, son zamanlarda dillerden düşmeyen şarkılarıyla Kalamış Matine 216'da! Uzun yıllardır yaptığı film ve dizi müzikleriyle ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
59 TL
Bakım: Acemoğlu Hamamı'nda Arının, Rahatlayın!

Arkadaşlarınıza binbir rica ile masaj yaptırmak yerine bu Groupon ile 5 yıldızlı  Acemoğlu Hamamı'na gelin, 6 çeşit masajdan seçeceğiniz biri ile rahatlayın, ağrılarınızdan kurtulun! 60 dakikalık olan masajlar şu şekildedir; Aromaterapi ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
44 TL
Eğitim: Kara Kutu'da Tiyatro Eğitimi!

Tiyatro oyunlarının seyirci koltuğunda değil; sahnesinde yer alıp yüzlerce kişiye yeteneğinizi sergileme hayalinizi gerçeğe dönüştürün! Bu Groupon ile Kara Kutu'da tiyatro eğitimi sizinle! TEMEL OYUNCULUK EĞİTİMİ Oyunculuk eğitiminin amacı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Konser: Uriah Heep 29 Kasım'da, Zakkum 30 Kasım'da Jolly Joker'de!

Yeni haftaya bomba gibi başlamak için bu Groupon'u takip edin; çünkü Jolly Joker 2 muhteşem ismi ağırlıyor, Groupon size biletleri sunuyor! Efsanevi grup Uriah Heep ve Türk rock müziğin son dönemde en beğenilen isimlerinden olan Zakkum, ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
118 TL
Yeme/İçme: WOW Hotels'de Enfes 2 Kişilik Yemek Menüsü

Bugünün Groupon'u ile sizleri Wow İstanbul Hotels Choppers Point'te enfes bir akşam yemeği bekliyor! Devamlı gittiğiniz müdavimi olduğunuz restauranttan sıkıldınız ya da sevgilinize  farklı bir yerde akşam yemeği ile süpriz yapmak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Emirgan, Rumeli Hisarı Fincan ve Arnavutköy Revma by Fincan'da Leziz Kahvaltı!

İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
74 TL
Büyükada'da Huzur Bulun! Butik Ada Otel'de 2 Kişilik Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Butik Ada ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
149 TL
Eğitim: Daylight'tan 1 Kur İngilizce Eğitimi!

Game of Thrones'un sonraki bölümlerinde neler olacağını öğrenmek ve gönül rahatlığı ile "Kitabı daha iyiydi" diyebilmek için bu Groupon ile Daylight'ta İngilizce öğrenin, kitapların çevrilmesini beklemeyin! Groupon'unuz ile 1, 2 veya 3 kur ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap