Anadolu: Zengin Cağ Kebebı Menüsü | Uğurkan Güzellik Paketleri 9,90 tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 10.11.2012
Yeme/İçme: Zengin Cağ Kebebı Menüsü
Güzellik: Uğurkan Kuaför ile Kendinizi Baştan Yaratın!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
23,90 TL
Türk Mutfağı'nın eşsiz lezzetleriyle süslediği sofraları; yetenekli ustaları ve güleryüzlü personeliyle adeta bir şölene çeviren Cağ'da Et, bugünün Groupon'uyla sizi Erzurum'un en ünlü lezzeti Cağ Kebabı'nı tatmaya davet ediyor! "Yatık ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
9,90 TL
Bugünün Groupon'u ve Uğurkan Kuaför kendinizi baştan yaratmanızı sağlayacak bakım ve güzellik paketleri sunuyor!   Dilerseniz kaş tasarımı ile bakışlarınıza derinlik kazandırabilir, dilerseniz de boya, bakım ve fön paketiyle saçlarınıza ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme: Adam's Pizza'dan Büyük Boy Pizza!

Pizzanın enfes lezzetini özlediğinizde ilk olarak İtalya'ya uçak bileti alıp valiz hazırlamanıza gerek yok. Bugünün Groupon'uyla nefis pizzanız, bir tıkla evinize geliyor! Dilediğiniz büyük boy pizza ile siz de gününüze tat katabilirsiniz! ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
13,90 TL
Yeme/İçme: Kavacık Gül Mutfağı'ndan Sınırsız Çay ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla ekranlardan tanıdığımız Gül Mutfağı'nda enfes bir kahvaltıya davetlisiniz!    Sıcacık atmosferi ve güler yüzlü ekibiyle rahat bir ortamda enfes kahvaltılıklarla güne harika bir başlangıç yapın!   Ege evlerini andıran ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
189 TL
İstanbul The Green Park Hotel Pendik'te Konforlu Tatil!

"İstanbul'u keşfetmek bir ömür sürer; ama bir yerden başlamak lazım" derseniz bu Groupon ile rüya gibi bir İstanbul gecesi yaşayın; keşif gezinize konfor, lüks, şıklık, keyif ve huzur ile başlayın! The Green Park Pendik Hotel sizi ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, haftanın 7 günü, dilediğiniz saatte, dilediğiniz filmi izleyebilmenin özgürlüğünü Cinemaximum kalitesi ve Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Mars Sinema, AFM ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Leone Italian Cuisine'de Serpme Kahvaltı Keyfi!

Doğanın uyanışının, yenilenmenin, hayatın devamlılığının anlamı sabah vakitleri, aslında tüm canlılar için yeni bir günü karşılama açısından mutluluk ve tazelik barındırır! Bugünün Groupon'uyla size yalnızca uzun bir sabah keyfinin tadını ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
28,90 TL
13'lü iPhone Seti ile Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bir arada! iPhone Süper 13'lü Set ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
12,90 TL
Aktivite: Bab Bowling'de Bowling Keyfi!

Heyecan yaratmak için apartman zillerine basıp kaçmak bir çözüm değil. Bu Groupon ile Bab Bowling'de arkadaşlarınızla unutulmaz bir macera sizi bekliyor! Bab Bowling size sevdiklerinizle muhteşem bir gün sunuyor! 1997 yılından beri hizmet ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Kumpiri'nin 5 Şubesinde Kumpir Menü!

Sıcak patatesin en nefis örneklerinden biridir kumpir. Yalnızca bize özel olan; yaratıcılığınıza ve damak tadınıza bağlı lezzetiyle gününze tat katacak eşsiz bir yemek. Bugünün Groupon'uyla Kumpiri'nin 5 şubesinde enfes sınırsız malzemeli ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Bakım: Sesame Spa'da Tüm Gün Spa Kullanımı ve Masaj!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi şımartın! Sesame Spa'da günlük spa kullanımıyla birlikte kese-köpük, aromaterapi, klasik veya İsveç masajı ya da kahve ve bal ile tüm vücut peelingi sizleri bekliyor! Sizi, günlük monotonluktan uzaklaşmak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın!   İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
22,50 TL
Yeme/İçme: Katibim Restaurant'ta Boğaza Karşı Balık Keyfi!

Boğazın keyfini en güzel şekilde yaşamanın sırlarından biri de manzaraya karşı eşsiz sofralarda sevdiklerinizle geçen güzel zamanları yakalamaktır. Bu Groupon ile Üsküdar Katibim Restaurant'ta manzara eşliğinde keyifli bir balık sofrası ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Ara Sokak Restaurant'ta Keyifli Saatler!

Romantizm için mum ışığından ve sıcak çikolatadan fazlasına ihtiyacınız olur bazen. Bu Groupon ile Bağdat Caddesi Ara Sokak Restaurant'ta sevdiğinize romantik bir sürpriz yapabilir ya da arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
9,90 TL
Güzellik: Uğurkan Kuaför ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'u ve Uğurkan Kuaför kendinizi baştan yaratmanızı sağlayacak bakım ve güzellik paketleri sunuyor!   Dilerseniz kaş tasarımı ile bakışlarınıza derinlik kazandırabilir, dilerseniz de boya, bakım ve fön paketiyle saçlarınıza ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Bakım: Viento Spa'da Dilediğiniz Masajla Arının, Rahatlayın!

Sıcak suyun altında 1 saat boyunca beklemek ya da her arkadaşınıza yalvarır gözlerle bakarak sihirli dokunuşları ummak bir çözüm değil. Bu Groupon ile Viento Spa'da dilediğiniz masajla rahatlayın, arının, rahatlığın keyfine varın! ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
9 TL
Danışmanlık: Geleceğinizi Öğrenmenizi Sağlayacak Yıldızname Yorumlaması!

İşinize yarayacak teknolojik gelişmelerin çoğu gerçekleşti; ancak zaman makinası hala belirsiz. Geleceğe Dönüş, hala sadece bir film olarak hayatımızda yer ederken, geleceğe dair birçok şeyi Bu Groupon ile yıldızname sayesinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Konaklama: Yalova Limak Thermal Boutique Hotel'de Rüya Gibi Tatil!

Bugünün Groupon'u Yalova'da açık ve kapalı havuz kullanımı, Türk Hamamı, sauna, buhar odası kullanımlarıyla birlikte, açık büfe kahvaltılı rüya gibi bir tatil sunuyor!     Oda Özellikleri Balkon 40 kanallı plazma TV TV müzik kanalı Saç ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
48 TL
Kurs: Kariyer Eğitim Kurumlarında Profesyonel Makyaj Eğitimi!

Kariyer Eğitim Kurumları'nın Bakırköy ve Kadıköy şubelerinde kişisel makyaj workshop'una katılın; 2012 makyaj trendlerini öğrenin! Gece ve gündüz makyajlarından cilt yapısı ve yüz şekillerine uygun tüm teknikler bu eğitimde! Kariyer Eğitim ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Giritli by Theo'da Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor!   Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
99 TL
Bakım: The Nail Job'da Tüylerinizden Kurtulun!

Işıl ışıl bir tene sahip olmak, pürüzsüzlüğün tadını çıkarmak için bugünün Groupon'uyla Nişantaşı ve Bağdat Caddesi The Nail Job'a davetlisiniz! Ağda, tüy dökücü krem gibi uygulamalarla cildinize zarar vermeyin, boşuna masraf yapmayın; ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap