Nicer Dicer Plus 32,90tl|Eye-Q Notebook Set|Dual Shaper İncelme Kemeri

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 21.11.2012
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!
Dual Shaper İncelme Kemeriyle Yorulmadan Zayıflayın!
Fırsata Bak »
İndirim
82%
Fiyat
31,90 TL
Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Aldığınız kilolardan sonra en sevdiğiniz pantolona sığabilmek için verdiğiniz mücadele kemerlerinizi yıpratıyorsa bugünün Groupon'uyla yepyeni bir kemerle tanışın, tüm fazlalıklarınızdan kurtulun!    Dual Shaper titreşimli incelme kemeri ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
6%
Fiyat
548 TL
Avantajlı Altın Alışverişi Groupon'da!

Altın alışverişlerinizde karlı çıkmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! 5 gr. ve 10 gr. seçenekleriyle külçe altınlar adresinize geliyor. Üstelik tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla! Yatırım yapmak ya da özel günlerde ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Notebook Kullanımını Keyifli Hale Getiren Eye-Q Notebook Seti!

Laptop ve netbook bilgisayarlara göre kullanımı daha rahat olan notebooklar ve sahipleri için bugünün Groupon'u kaçırılmayacak bir set sunuyor! Notebook kullanımınızı daha etkili, daha keyifli ve notebookun zarar görmemesi için daha ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Kışkırtıcı ve Cesur Paco Rabanne Kokularını Keşfedin!

Kızgın bir güneş ışığı ya da yatıştırıcı bir lodos... Doğa yumuşak döngüsüyle vücudunuza haz verebilir, siz de doğanıza kulak verin; Paco Rabanne ile gerçek hazzı keşfedin! Bugünün Groupon'u parfüm ya da bakım koleksiyonunuza seçkin bir ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
93 TL
Lindam Sure Shot Axis Bebek Güvenlik Kapısı ile Bebeğiniz Güvende!

Hayatınızın en özel ve en güzel günü bebeğinizin dünyaya geldiği gündü. İçinize sığmayan sevgisi ve hissettiğiniz  büyük sorumluluk ilk andan itibaren sizi gerçek bir ebeveyn  yaptı, dünyanızı baştan aşağıya değiştirdi. Onun ilk adımlarını ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
10 TL
iPad-Tablet PC Standı 11 TL!

Bugünün Groupon'uyla iPad ve Tablet PC'lerini çok daha rahat ve konforlu kullanabilirsiniz. Her boyuttaki tablet PC'ye uygun standı dilediğiniz yere götürün, tabletinizle çalışırken konforun keyfini sürün! iPad-Tablet PC Stand iPad ve ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
219 TL
Aynalı Mücevher Dolabıyla Tüm Aksesuarlarınız Şık Bir Ortamda!

3 yüzyıl önce aynanın varoluş sırrını bir adada saklayan Venedikliler, Fransızların adadan kaçırdıkları ustalarla sırlarını tüm Avrupa ile paylaşmak zorunda kaldılar.  Bugünün Groupon'uyla bu eğlenceli tarihe ortak olabilir, kendi küçük ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! Uyku ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
7,50 TL
Kişiye Özel Poster Baskı ile Mutlu Fotoğraf Karelerinizi Devleştirin!

Eşyalarınızı yenilemek gibi büyük kararların yanı sıra bazen küçük bir değişiklikle de evinizi daha özel ve sıcak bir alana dönüştürebilirsiniz. Bugünün Groupon'u evinize o küçük dokunuş şansını sizinle buluşturuyor, mutlu karelerinizi dev ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
69 TL
Trendy, Rahat ve Şık Kış Botları!

Soğuk kış günlerinde ayaklarınızı sıcak ve kuru tutacak, bir yandan da sağlığınızdan ödün vermenize engel olacak bir bot arıyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! İthal termo tabanlı kış botları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla kapınıza ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Isıya Göre Renk Değiştiren, LED Işıklı, Arıtmalı Duş Başlığı ile Keyifli Banyo Saatleri!

Oyuncak ördekle yapılan banyo keyfini tarihin tozlu sayfalarında bırakmış yetişkinler için BMB, banyolara sıradışı bir eğlence anlayışı getiriyor. Isıya duyarlı, renk değiştiren, LED ışıklı duş başlıklarıyla banyolarınız rengarenk bir duş ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
139 TL
Q88 7" Android 4.0 Tablet Bilgisayar ile İhtiyacınız Olan Her Şey Elinizin Altında!

Laptop'ınızın omuzlarınıza yüklediği ağırlığa veda edin; hafif, şık ve akıllı Android tabletlerin muhteşem dünyasını keşfetmek için harekete geçin! Bugünün Groupon'u sizi Q88 Android 4.0 tablet bilgisayarı sunuyor! Q88 ile e-posta gönderip ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,90 TL
N-Desk 05 Katlanabilir Laptop Masasıyla Isınma Problemine Son!

Laptopınızı dizlerinizin üzerinde çalıştıracak cesaretiniz ve dayanıklılığınız olduğunu kanıtlamak için Buffy ile her gece vampir avına çıkmayı düşünüyorsanız bu Groupon ile laptop masası alın, yanan dizlere dair korkularınızdan kurtulun! ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
959 TL
iPad Mini 16 GB'ı Keşfedin!

Tüm dünyada heyecanla beklenen iPad Mini'yi bugünün Groupon'uyla keşfedin! 5 cm. küçülen ekranı, yüzde 53 hafifleyen ağırlığı, gelişmiş Wi-Fi teknolojisi ve çok daha fazlasıyla siyah ve beyaz seçeneklerinden dilediğiniz iPad Mini ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Boy Aynalı Ayakkabı Dolabı ile Ayakkabılarınız İçin Stil Sahibi Çözüm!

Ayakkabılar kişilikli tarzların tamamlayıcı kahramanları oldukları kadar ehlileştirilemeyen varlıklarıyla da saklama koşullarına meydan okuyarak ev dekorasyonunuzu vahşi bir hale sokabilirler.  Bugünün Groupon'uyla ayakkabılarınızın ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
1370 TL
Samsung i9300 Galaxy S III ile İletişimde Kusursuzluğu Keşfedin

Bugünün Groupon'uyla Samsung GALAXY S III'ü keşfedin! Yepyeni özellikleri, şık tasarımı ve iletişimde konfor sunan donanımıyla Samsung, hayatınıza heyecan katıyor!  Genel Özellikler Akıllı Bekleme: Yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
Musluk ve Bataryaları ile Banyo ve Mutfaklarınızı Renklendirin!

Bugünün Groupon'uyla banyo ve mutfaklarınızda kullandığınız modası geçmiş, uzun süredir kullanıldığı için aksamaya başlayan muslukları değiştirmenin tam zamanı! Kaliteli üretim ve malzemeler ile evlerinize gelecek olan bu musluk ve ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
169 TL
Arçelik Beyaz Porselen Demlikli Semaver ile Daha Lezzetli Çay Keyfi!

Çay tutkunları bugünün Groupon'unu çok sevecek! Çay keyiflerinizi iki katına çıkartacak olan Arçelik K-3285 PI Beyaz Porselen Demlikli Semaver, bugünün Groupon'uyla evlerinize geliyor! Geniş hacimli gövdesi sayesinde bir anda gelen ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
184 TL
ADATA CH11 1 TB Harici Bellek ile Depo Alanınızı Genişletin!

Depolamak istediğiniz dosya ve belgeler için omega 3 alarak ya da boş zamanlarınızda kare bulmaca çözerek hafızanızı güçlendirmeye çalışıyorsanız bugünün Groupon'uyla teknoloji yardımınıza koşuyor!  DataStar, 1 TB Adata harici belleği tüm ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap