Avrupa: Autowax'ten Detaylı Araç Bakımı 19,90tl | Acemoğlu'nda Masaj

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 27.11.2012
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!
Bakım: Acemoğlu Hamamı'nda Arının, Rahatlayın!
Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
66%
Fiyat
59 TL
Arkadaşlarınıza binbir rica ile masaj yaptırmak yerine bu Groupon ile 5 yıldızlı  Acemoğlu Hamamı'na gelin, 6 çeşit masajdan seçeceğiniz biri ile rahatlayın, ağrılarınızdan kurtulun! 60 dakikalık olan masajlar şu şekildedir; Aromaterapi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
96%
Fiyat
44 TL
Güzellik: StrongLife ile Sağlıklı İncelme!

Bugünün ve StrongLife size Groupon'u sağlıkla incelmenin püf noktalarını sunuyor!   Güzelliğinize en az sizin kadar değer veren profesyonel kadrosu, son teknoloji bakım üniteleri ve hijyenik ortamıyla hizmet veren Stronglife'ta ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
118 TL
Yeme/İçme: WOW Hotels'de Enfes 2 Kişilik Yemek Menüsü

Bugünün Groupon'u ile sizleri Wow Hotels Choppers Point İstanbul'da  enfes bir akşam yemeği bekliyor! Devamlı gittiğiniz müdavimi olduğunuz restauranttan sıkıldınız ya da sevgilinize  farklı bir yerde akşam yemeği ile süpriz yapmak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
39 TL
Konser: Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio Trump Towers'ta!

Türkiye'de caz denince akla ilk gelen iki isim; Fatih Erkoç ve Kerem Görsev ile muhteşem bir konser sizi bekliyor! Müziğin eşsiz tınısı, usta sanatçılar ile hayat buluyor! Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio birçok caz standardının yer aldığı ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
149 TL
Eğitim: Daylight'tan 1 Kur İngilizce Eğitimi!

Game of Thrones'un sonraki bölümlerinde neler olacağını öğrenmek ve gönül rahatlığı ile "Kitabı daha iyiydi" diyebilmek için bu Groupon ile Daylight'ta İngilizce öğrenin, kitapların çevrilmesini beklemeyin! Groupon'unuz ile 1, 2 veya 3 kur ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29,90 TL
İstanbul Fit Center'da Oksijenli Cilt Bakımı!

Cilt bakımınızı yaptırmak, güzelliğinizi tazelemek ve kısa sürede profesyonel bir hizmetle tüm bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız İstanbul Fit Center'a gelin, değişimi uzmanlarla yakalayın! Cilt Bakımı Cildimiz 28-30 günde bir ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
129 TL
Verilerinizi Samsung Kalitesiyle Saklayın!

Gittiğiniz her yerde bilgisayardaki önemli belge ve arşivlerinizi yanınızda taşımak ya da bilgisayarınızı yedekleyerek dökümanlarınızı güvence altına almak istiyorsanız, bugünün Groupon'uyla Samsung 500 GB ya da 1 TB harici sabit diskler ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Sub Hotel Via Vai Cafe'de 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Kahvaltının günün en önemli öğünü olduğunu düşünüp hakkını vererek yaptığınız kahvaltının tüm gününüzü pozitif etkileyeceğini düşünenlerdenseniz, özel tasarım bir otelde güne taptaze kahvaltılıklarla şık bir başlangıç yapmak ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Konser: Uriah Heep 29 Kasım'da, Zakkum 30 Kasım'da Jolly Joker'de!

Yeni haftaya bomba gibi başlamak için bu Groupon'u takip edin; çünkü Jolly Joker 2 muhteşem ismi ağırlıyor, Groupon size biletleri sunuyor! Efsanevi grup Uriah Heep ve Türk rock müziğin son dönemde en beğenilen isimlerinden olan Zakkum, ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
7,50 TL
Yeme/İçme: Dünya Kahveleri ve Pastalar Kahve Diyarı'nda

Bugünün Groupon'uyla Kahve Diyarı'nda kendinize bir keyif molası verin, enfes içeceklerin ve leziz pastaların tadını çıkarın! Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var diyenlerdenseniz size kırk yıl unutamayacağınız bir teklifimiz var! Koyu ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Ödüllü Fotoğrafçı Aleksi Petridi'den Temel Fotoğrafçılık Eğitimi!

Bugünün Groupon'u ve Marmara Sanat, ödüllü fotoğrafçı Aleksi Petridi'den Temel Fotoğrafçılık Eğitimi sunuyor! Yalnızca elinizin titremesiyle o anı peri masallarına çevirebilir, fotoğrafınıza bir sis perdesi indirebilir ya da ufak bir göz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Emirgan, Rumeli Hisarı Fincan ve Arnavutköy Revma by Fincan'da Leziz Kahvaltı!

İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Eğitim: Cake Plus ile Mutfaktaki Yaratıcılığınızı Ortaya Çıkarın!

Mutfağınızda rengarenk ve farklı tatlara yer vermek, sevdiklerinize lezzet dolu sofralar kurup damaklarını tatlandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Birbirinden çeşitli malzemelerle işin püf noktalarını öğrenecek, ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
48 TL
Yeme/İçme: Etiler Uludağ Kebapçısı'da İskender Kebap Lezzeti!

Etiler Uludağ Kebapçısı'nın 48 yıllık lezzet geleneğini bugünün Groupon'uyla siz de tadın! Cemal-Cemil Usta'nın geleneğiyle 1964 yılından bugüne kadar gelen iskender lezzetini kaçırmayın!   Menünüz Bir porsiyon iskender Özel turşu Şıra ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi Lezzeti!

Japonya'dan dünyaya yayılan eşsiz sushi kültürü ve lezzeti için Mori Bebek sizi bekliyor! Bu Groupon ile Mori Bebek'te sınırsız susi keyfi sizi bekliyor! Son kez yapılan bu kampanyayı kaçırmayın! Menü Seçenekleri 1 ve 2 kişilik menüler: ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Coca-Cola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Üstelik siparişiniz ile kapınızda! Classic Pizza Pizza Chicago Özel pizza sosu, mozzarella peyniri, ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap