Avrupa: Backhaus Lezzetleri Groupon'da | Atlıtur ile Sonbaharda Safari

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 16.11.2012
Backhaus Lezzetleri Groupon'da
Yeme/İçme: Atlıtur ile Sonbaharda Binicilik Keyfi!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Almanya'nın Bavyera Bölgesi'nde sevilerek üretilen ve tüketilen fırıncılık, pastacılık ürünlerinin yanı sıra yerel lezzetleri de Türk halkının beğenisine sunan Backhaus'ta Groupon'a özel indirim sizleri bekliyor!   Yüksek kaliteli Avrupa ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
86%
Fiyat
14 TL
Bugünün Groupon'u sevdiklerinizi de yanınıza alarak şehrin gürültüsünden bir nebze olsun uzaklaşmak, sonbaharla sarıya dönen ağaçların ve yazın bitişini haber veren yaprakların içinden geçip sahile kadar giderek masalsı derecede romantik ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
49%
Fiyat
6,50 TL
Yeme/İçme: İstanbul'un Efsanesi Bambi Cafe'de Kumpir Menü

Birçok insan İstiklal Caddesi'nde geceye Bambi Cafe ile son vermiş ya da evde ne yiyeceğini düşünürken "hesaplı ve hızlı" olsun diyerek Bambi Cafe'den sipariş vermiştir. Kendine has lezzetleri ve zengin menüsüyle bugüne kadar pek çok ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
18 TL
Güzellik: Oğuz Yanal Saç Tasarım Kalitesiyle Güzellik

Konu dış görünümleri ise kadınlar kendilerini karakterlerinin en ince ayrıntılarını bile vurgulayabilecek, son trendleri yakalayabilecek, görüntüsü, kalitesi ve vizyonu şehrin önünde yürüyen bir uzmana; şehrin en iyisine teslim etmek ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Spor: 40 Derece Bikram Yoga'da Huzur Bulun!

Hayatınıza huzuru yerleştirmek için önce iç huzuru sağlamanız gerekir. Bunu yaparken de aynı zamanda forma girebilir, vücudunuzu güçlendirebilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla 40 Deece Bikram Yoga'da yoga dersleri sizinle! Yoganın Faydaları ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Coca-Cola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Üstelik siparişiniz ile kapınızda! Classic Pizza Pizza Chicago Özel pizza sosu, mozzarella peyniri, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Tiyatro: Yanlışlıklar Komedyası ile Sanat Dolu Bir Gece!

Bugünün Groupon'u sizi, Sadri Alışık Tiyatrosu Oyuncuları'nın sahnelediği; Shakespeare'in Yanlışlıklar Komedyası Oyununa davet ediyor! Olaylar eski çağlarda cinlerin perilerin büyücülerin ana yurdu olarak bilinen Efes'te geçer. Çılgın ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
18 TL
Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden İstinye Park'ta veya Florya'da Balıkev Restaurant'ın zengin menüsüne davetlisiniz! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün yaşatacak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Bu Hafta Sonunu Sheraton Maslak'ta Geçirin!

Bırakın, yaşam boyu hatırlayacağınız bir tatilin mimarı Sheraton olsun. Günün Groupon'u sizi bu hafta sonu Maslak Sheraton'a davet ediyor! Sheraton Maslak, 4 Mayıs 2007'den beri İstanbul ziyaretçilerine ev sahipleri yapıyor ve her ... devamını gör.

İndirim
26%
Fiyat
89 TL
Eğitim: Her Güne Bir Mutfak!

Dünyaca ünlü şeflerin ve Türkiye'nin en maharetli mutfak ustalarının eğitim verdiği Istanbul Culinary Institute, sizi her gün bir dünya mutfağının en muhteşem lezzetlerini keşfetmeye davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla tüm sevdikleriniz, ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'uyla Boğaz'ın kalbinde şık ve modern Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de muhteşem bir kahvaltıyla kendinizi şımartın!  Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
50 TL
Yeme/İçme: Beyoğlu Meclisi Meyhane'de Fasıllı Felekten Bir Gece!

Tüm dertlerinizi, iş koşuşturmalarınızı bir kenara bırakın ve sevdiklerinizle birlikte Meclisi Meyhane'de fasıl eşliğinde kadehlerinizi tokuşturmaya hazır olun! Meclisi Meyhane'de fasıllı, zengin menülü eşsiz bir gece sizi bekliyor! Soya ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Kumpiri'nin 5 Şubesinde Kumpir Menü!

Sıcak patatesin en nefis örneklerinden biridir kumpir. Yalnızca bize özel olan; yaratıcılığınıza ve damak tadınıza bağlı lezzetiyle gününze tat katacak eşsiz bir yemek. Bugünün Groupon'uyla Kumpiri'nin 5 şubesinde enfes sınırsız malzemeli ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi Lezzeti!

Japonya'dan dünyaya yayılan eşsiz sushi kültürü ve lezzeti için Mori Bebek sizi bekliyor! Bu Groupon ile Mori Bebek'te sınırsız susi keyfi sizi bekliyor! Son kez yapılan bu kampanyayı kaçırmayın! Menü Seçenekleri 1 ve 2 kişilik menüler: ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
34 TL
Yeme/İçme: Glass Garden'da Zengin Açık Büfe Kahvaltı ile Güne Lezzetli Bir Başlangıç!

Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi Sarıyer'deki şık mekanıyla misafirlerini adeta müdavimi haline getiren Glass Garden'da yeni güne lezzetli bir başlangıç yapmanız için geliyor! Kurulduğu günden bu yana siz değerli misafirlerinin ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
44 TL
Bakım: Mia Pera Hotel Bagno By Anar Spa'da Rahatlayın!

Sırt ağrılarınızdan, yorgunluğunuzdan arkadaş masajı ile kurtulamaz; hatta belki ağrılı bölgelere zarar bile verebilirsiniz. Oysaki uzmanından keyifli ve rahatlatıcı bir masajın yanı sıra serinleyen havada sıcacık spa keyfi ile ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
85 TL
Yeme/İçme: Egeli Meyhane'de Eğlenceli Bir Gece!

İstanbul'da olduğunuza mutlu olduğunuz anlardan biri, Boğaz'a karşı Egeli Meyhane'de gerçekleşiyor. Kireçburnu'nda yer alan Egeli Meyhane'de, bu Groupon'la lezzet, eğlence ve keyif bir araya geliyor!  Sevdiklerinizle beraber gönlünüzce ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Burnunuza kokusu gelmez ya da ofisinizin çevresindeki restaurantlarda günün menüsünde hiçbir zaman başrolü oynamaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de Eşsiz Gece!

Boğaz'ın kalbinde şık, ve modern Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de enfes lezzetlerle bezenmiş bir akşam yemeğine davetlisiniz! Bu Groupon'la sürprizleriniz mutluluğa, akşamlarınız lezzete dönüşüyor! Bugünün Groupon'u sizi Radisson ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap