Avrupa: STF Akademi'de Temel Fotoğraf Eğitimi | Rouge'da Gurme Menü

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 18.11.2012
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Temel Fotoğrafçılık Eğitimi!
Yeme/İçme: Rouge(aboutwine)'da Eşsiz Tat!
Fırsata Bak »
İndirim
63%
Fiyat
119 TL
Okan Bayülgen, Naz Köktentürk, Tahsin Aydoğmuş, Levent Yalınay, Zekai Demir ve Mithat Bereket gibi fotoğraf aşıklarının desteklediği Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Yemeğin lezzeti, buluşmaya romantizm katar. Bu Groupon ile Taksim'de lezzet, eğlence, keyif Rouge(aboutwine)'da bir arada! Rouge(aboutwine)'da eşsiz yemek keyfine davetlisiniz! Tercih Edebileceğiniz Menüler Menü 1 Kıtır peynir toplar 2 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
92%
Fiyat
99 TL
B&Y Sağlıklı Yaşam'da E.F.T ve Toksin Testi!

Bugünün Groupon'uyla bedeninizin nelere tepki verip neleri tolere edebildiğini öğrenebilirsiniz! B&Y Sağlıklı Yaşam'da Toksin, E.F.T ve Alerji Testleri sizleri bekliyor! Hayatımızda yaşadığımız önemli travmaların alerjik tepkilerin ortaya ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Coca-Cola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Üstelik siparişiniz ile kapınızda! Classic Pizza Pizza Chicago Özel pizza sosu, mozzarella peyniri, ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Tarkim Havacılık'tan Uçuş Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla bir günlüğüne pilot siz olun ve bu özgürlüğün tadını Tarkim Academy ile çıkarın! 30 dakikalık veya 1 saatlik simülasyonla uçuş eğitimi sizleri bekliyor!   Türkiye'nin ilk özel uçuş okulu olan Tarkim Flight Academy, ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Kumpiri'nin 5 Şubesinde Kumpir Menü!

Sıcak patatesin en nefis örneklerinden biridir kumpir. Yalnızca bize özel olan; yaratıcılığınıza ve damak tadınıza bağlı lezzetiyle gününze tat katacak eşsiz bir yemek. Bugünün Groupon'uyla Kumpiri'nin 5 şubesinde enfes sınırsız malzemeli ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Arı Bilgiden Temel ya da İleri Düzey Microsoft Excel Eğitimi!

İş başvurularında sorulan bilgisayar bilgisi, elbette sosyal ortamlarda ne kadar vakit geçirdiğiniz değil. Kariyerinizde biraz daha yükselmek için bu Groupon ile Arı Bilgi'de dilediğiniz eğitimi alın! Akademik eğitimler, kurumsal eğitimler ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Bakım: Beyoğlu Grand Haliç Hotel Spa'da Altın Masajı!

Bugünün Groupon'uyla sıradışı bir masaj deneyimi sizleri bekliyor! Altın Masajı ile güzelliğin kapılarını aralayın!   Altın Masajı ve Volkanik Kil Maskesi Altın masaj yağı eski Mısır Kraliçesi Kleopatra'nın sıkça kullandığı bir masaj ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
18 TL
Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden İstinye Park'ta veya Florya'da Balıkev Restaurant'ın zengin menüsüne davetlisiniz! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün yaşatacak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Backhaus Lezzetleri Groupon'da

Almanya'nın Bavyera Bölgesi'nde sevilerek üretilen ve tüketilen fırıncılık, pastacılık ürünlerinin yanı sıra yerel lezzetleri de Türk halkının beğenisine sunan Backhaus'ta Groupon'a özel indirim sizleri bekliyor!   Yüksek kaliteli Avrupa ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
79 TL
Aktivite: Tandem Uçuşuyla Yerçekimine Meydan Okuyun!

Hayatınıza renk katmak için kahvaltıda sevgilinize omlet yapmak ya da evde müziğin sesini açmak bir çözüm değil. Bu Groupon ile Fly Anatolia'nın profesyonel eğitmenleri eşliğinde tandem uçuşu yapın, hayatınıza farklılık katın! ADAPAZARI ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm Paketleri

Este Sea'de istenmeyen tüylerinizden tamamen kurtulmanızı sağlayacak uygulamalarla bütün kışı rahat geçirip, yaza pürüzsüz bir ten ile "merhaba" diyebilirsiniz!  Farklı bölge ve seans seçenekleri de sunan Este Sea ile teninizi saten ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Tarabya Chef's Secret'ın Tüm Menüsünde Geçerli Groupon!

Bugünün Groupon'uyla salatalardan, hamburger ve wraplara, pizzalardan makarnalara, et ve tavuk yemekleri dahil Chef's Secret'ın tüm menüsünde geçerli indirim kuponu sizleri bekliyor!   İstanbul'un gözde semtlerinden Tarabya'da konumlanan ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
14 TL
Yeme/İçme: Atlıtur ile Sonbaharda Binicilik Keyfi!

Bugünün Groupon'u sevdiklerinizi de yanınıza alarak şehrin gürültüsünden bir nebze olsun uzaklaşmak, sonbaharla sarıya dönen ağaçların ve yazın bitişini haber veren yaprakların içinden geçip sahile kadar giderek masalsı derecede romantik ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'uyla Boğaz'ın kalbinde şık ve modern Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de muhteşem bir kahvaltıyla kendinizi şımartın!  Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: China Stix ile Uzakdoğu'dan Gelen Lezzet!

Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle birlikte tutkunu olduğunuz Çin mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini China Stix farkı ile tadacak, öğünlerinize renk katacaksınız. Çin mutfağının en leziz örnekleri, China Stix'te sizi bekliyor. ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
18 TL
Güzellik: Oğuz Yanal Saç Tasarım Kalitesiyle Güzellik

Konu dış görünümleri ise kadınlar kendilerini karakterlerinin en ince ayrıntılarını bile vurgulayabilecek, son trendleri yakalayabilecek, görüntüsü, kalitesi ve vizyonu şehrin önünde yürüyen bir uzmana; şehrin en iyisine teslim etmek ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Burnunuza kokusu gelmez ya da ofisinizin çevresindeki restaurantlarda günün menüsünde hiçbir zaman başrolü oynamaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
44 TL
Bakım: Mia Pera Hotel Bagno By Anar Spa'da Rahatlayın!

Sırt ağrılarınızdan, yorgunluğunuzdan arkadaş masajı ile kurtulamaz; hatta belki ağrılı bölgelere zarar bile verebilirsiniz. Oysaki uzmanından keyifli ve rahatlatıcı bir masajın yanı sıra serinleyen havada sıcacık spa keyfi ile ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi Lezzeti!

Japonya'dan dünyaya yayılan eşsiz sushi kültürü ve lezzeti için Mori Bebek sizi bekliyor! Bu Groupon ile Mori Bebek'te sınırsız susi keyfi sizi bekliyor! Son kez yapılan bu kampanyayı kaçırmayın! Menü Seçenekleri 1 ve 2 kişilik menüler: ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap