Livemocha ile 38 Dilde Online Eğitim 24,90tl | Yataklı Kanepeler 299tl

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 28.11.2012
Livemocha.com ile 38 Dilde Online Eğitim!
Eko Yataklı Kanepeler ile Evinizin Konforunu Arttırın!
Fırsata Bak »
İndirim
76%
Fiyat
24,90 TL
Yabancı dil bilmiyor ya da yeni bir dil daha öğrenmek istiyor; fakat kursa gidecek vakit bulamıyorsanız bu Groupon size evinizin konforunda üstelik Livemocha kalitesinde 38 yabancı dilden birini öğrenme fırsatı sunuyor!   İş hayatının ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
299 TL
Tüm günün stresinden kurtulmak için sığındığınız yerdir ev. Bugünün Groupon'uyla sığınağınızı özgün çizgiler ve konforun hakim olduğu kanepeler ile güzelleştirin! Yaşam alanlarınızda konforunuzu yükseltmek, misafirlerinizi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
34 TL
Isımat Ayak Isıtıcı ile Tüm Kış Ayaklarınıza Maksimum Sıcaklık!

Bugünün Groupon'u Isımat ayak ısıtıcı ile tüm kış ayaklarınıza maksimum sıcaklık sunuyor. Taşınabilir boyutlarıyla sayısız alanda kullanım için ideal ve oldukça ekonomik Isımat ile hastalıklara meydan okuyun ve kışın keyfini üşümeden ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Daha Sağlıklı Bir Mutfak İçin Jowissa JWS 1330 Buharlı Pişirici!

Aynı pişirme tekniklerinin aşina olduğunuz sonuçlarına veda edin, bugünün Groupon'uyla mutfağınıza yepyeni bir adım atın, buharlı pişirme teknolojisiyle tanışın! Jowissa JW 1330 buharlı pişirici tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
9 TL
Organik Rareblossom 3'lü Güzellik Setiyle Bakımda Doğallığın Keyfini Sürün!

Bugünün Groupon'uyla doğadan gelen doğal güzelliği keşfedin! Avrupa'nın en saygın kuruluşlarından Ecocert Greenlife Organik Sertifikasına sahip Rareblossom güzellik seti ile göz alıcı ışıltıyı kozmetik rafınızla buluşturmak istiyorsanız ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
249 TL
Sony CyberShot DSC-W620 Fotoğraf Makinesiyle Üstün Kaliteli Görüntüleri Deneyimleyin!

Etkileyici kareler, iyi sahneler ve sevdiğiniz tüm anları dondururken maksimum donanım istiyorsanız Sony Cyber-Shot DSC-W620'yi keşfetmeye hazır olun! Bugünün Groupon'uyla nefes kesen görüntüler objektifinizin ucunda! Sony CyberShot ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
69,90 TL
2,5" TFT LCD Ekran Dijital Kayıt Cihazı Kapınızda!

Üst komşularınızı güvenliğinizden sorumlu tutmanız; sizin için dürbün, işaret fişeği, fener gibi ekipmanlarla apartmanınıza bir gözlemevi kuracakları anlamına gelmez.  Bugünün Groupon'uyla komşularınızı özgür bırakın, evinizde, aracınızda, ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
19,90 TL
Tavana Işık Yansıtan Uğur Böceği Gece Lambası Çocuklarınızın Yeni Uyku Arkadaşı!l

Uykuya dalmakta zorlanan çocuklara bugünün Groupon'undan yepyeni bir gece arkadaşı geliyor! Tavana ışık yansıtan gece lambası uğur böceği ile uykuya dalmakta direnen çocuklar, artık bir an önce yatağına girmek isteyecek! Siz de ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
229 TL
Aynalı Portmanto ya da Ayakkabılıklar ile Şık Saklama Alanları!

Yazın daha kolay depolanan küçük eşyalar kışın ağırlığıyla beraber daha büyük alanlara ihtiyaç duyarlar. Bugünün Groupon'u kışın evinizin birçok alanını işgal edebilecek kaban, palto, bot, çizme, şemsiye gibi kişisel ihtiyaçlarınız için ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
5 TL
Dünyaca Ünlü Tablolarla Modern Çizgiler!

Başyapıtlar, parçalı tablolar, panorama modeller... Duvarlarınız PlusCanvas.com ile yeniden hayat buluyor, yaşam alanlarınız modern çizgilerle renkleniyor!  3 cm. kenar kalınlıkta özel olarak kurutulmuş ağaçtan yapılmış kasnak üzerine ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Autowax'ten Aracınıza Detaylı Kış Bakımı!

Yaz-kış derken aracınız mevsimsel değişimlerden etkileniyor ve yıpranıyorsa, bu Groupon ile detaylı bakım paketiyle aracınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
14,90 TL
İkos ile Göz Kamaştırın!

Bugünün Groupon'uyla Avrupa'nın dev markası IKOS'un birbirinden seçkin ve kullanışlı kozmetik ürünleriyle güzelliğinizin altını çizin! Doğal içerikleri, benzersiz bileşenleri ve şık görünümleriyle IKOS ürünleri makyaj rafınızın ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
16 TL
Enfes Bisküvilerle Sevdiklerinizi Şaşırtın!

Güzel ve lezzetli bisküviler, kuru pastalar ve kurabiyeler yapmak için restaurant şefi olmanıza gerek yok! Evinizde kendi ellerinizle pastaneden alınmış kadar şık ve leziz bisküviler yapabilir, sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz. ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
129 TL
Verilerinizi Samsung Kalitesiyle Saklayın!

Gittiğiniz her yerde bilgisayardaki önemli belge ve arşivlerinizi yanınızda taşımak ya da bilgisayarınızı yedekleyerek dökümanlarınızı güvence altına almak istiyorsanız, bugünün Groupon'uyla Samsung 500 GB ya da 1 TB harici sabit diskler ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! Uyku ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Aksesuar ve Takılarınız İçin Fonksiyonel Aynalı Mini Mücevher Dolabı!

Stil sahibi her kadının vazgeçilmez ihtiyaçlarının başında aksesuar ve takılar geliyorsa, aksesuarların ihtiyaç duyduğu en önemli şey de doğru saklama koşullarıdır. Bugünün Groupon'u kadınların hayatına konforlu bir dokunuş sunuyor ve tüm ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Ürün: H2O Mop X5 Buharlı Temizleyiciyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
31,90 TL
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Isıya Göre Renk Değiştiren, LED Işıklı, Arıtmalı Duş Başlığı ile Keyifli Banyo Saatleri!

Oyuncak ördekle yapılan banyo keyfini tarihin tozlu sayfalarında bırakmış yetişkinler için BMB, banyolara sıradışı bir eğlence anlayışı getiriyor. Isıya duyarlı, renk değiştiren, LED ışıklı duş başlıklarıyla banyolarınız rengarenk bir duş ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49,90 TL
Şıklığınıza Şıklık Katacak Birbirinden Güzel Çantalar!

Bugünün Groupon'unun sunduğu birbirinden şık çantalarla hem dolabınızı yenileyebilir, hem de sevdiklerinize kullanışlı bir hediye sunabilirsiniz. Üstelik siparişiniz tüm Türkiye'ye kargo imkanı ile adresinize teslim! Çantanız ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap