Avrupa: Etiler Set Kebap'ta Zengin Menü 29tl | Cinemaximum'dan Bilet

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 26.11.2012
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Sub Hotel Via Vai Cafe'de 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Kahvaltının günün en önemli öğünü olduğunu düşünüp hakkını vererek yaptığınız kahvaltının tüm gününüzü pozitif etkileyeceğini düşünenlerdenseniz, özel tasarım bir otelde güne taptaze kahvaltılıklarla şık bir başlangıç yapmak ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Konser: Uriah Heep 29 Kasım'da, Zakkum 30 Kasım'da Jolly Joker'de!

Yeni haftaya bomba gibi başlamak için bu Groupon'u takip edin; çünkü Jolly Joker 2 muhteşem ismi ağırlıyor, Groupon size biletleri sunuyor! Efsanevi grup Uriah Heep ve Türk rock müziğin son dönemde en beğenilen isimlerinden olan Zakkum, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Ödüllü Fotoğrafçı Aleksi Petridi'den Temel Fotoğrafçılık Eğitimi!

Bugünün Groupon'u ve Marmara Sanat, ödüllü fotoğrafçı Aleksi Petridi'den Temel Fotoğrafçılık Eğitimi sunuyor! Yalnızca elinizin titremesiyle o anı peri masallarına çevirebilir, fotoğrafınıza bir sis perdesi indirebilir ya da ufak bir göz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: "Küçük Adam Ne Oldu Sana?" Oyunu Sahnede!

Bugünün Groupon'u ile sizleri Sadri Alışık Tiyatrosu'ndan ''Küçük Adam Ne Oldu Sana?'' oyununa davetlisiniz! Tüm işlerinize, koşuşturmalarınıza kısa bir ara verin ve kendinize sanat dolu bir gün ayırın! Sanat dünyasının en öneli ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Aksesuar ve Takılarınız İçin Fonksiyonel Aynalı Mini Mücevher Dolabı!

Stil sahibi her kadının vazgeçilmez ihtiyaçlarının başında aksesuar ve takılar geliyorsa, aksesuarların ihtiyaç duyduğu en önemli şey de doğru saklama koşullarıdır. Bugünün Groupon'u kadınların hayatına konforlu bir dokunuş sunuyor ve tüm ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
7,50 TL
Yeme/İçme: Dünya Kahveleri ve Pastalar Kahve Diyarı'nda

Bugünün Groupon'uyla Kahve Diyarı'nda kendinize bir keyif molası verin, enfes içeceklerin ve leziz pastaların tadını çıkarın! Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var diyenlerdenseniz size kırk yıl unutamayacağınız bir teklifimiz var! Koyu ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Eğitim: Cake Plus ile Mutfaktaki Yaratıcılığınızı Ortaya Çıkarın!

Mutfağınızda rengarenk ve farklı tatlara yer vermek, sevdiklerinize lezzet dolu sofralar kurup damaklarını tatlandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Birbirinden çeşitli malzemelerle işin püf noktalarını öğrenecek, ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Gerçek İtalyan Pizzası Lezzetini Santa Lucia ile Yakalayın!

Bugün kendinize lezzetli bir keyif molası ayırın ve pizza sevginizi Santa Lucia Italian Food'n gerçek İtalyan lezzetleri ile ikiye katlayın! İtalyan mutfağının vazgeçilmez örneklerini Teşvikiye'deki restoranında tutkunlarıyla buluşturan ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
32 TL
Yeme/İçme: Ye' Beşitaş'ta 2 Kişilik Zengin Menü!

Bugünün Groupon'uyla Beşiktaş Çarşı'da nefis bir menü sizi bekliyor! Ye' Beşiktaş ile gününüzü lezzetlendirebileceğiniz bol seçenekli menüler sizlerle! Menünüz Seçeneğiniz Çorba: Mercimek, Ezogelin, Yayla, Domates, Tavuk Suyu   Seçeneğiniz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Emirgan, Rumeli Hisarı Fincan ve Arnavutköy Revma by Fincan'da Leziz Kahvaltı!

İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
22,50 TL
Aktivite: Metin Uca "Hakuna Matata" Oyunuyla Sahnede!

Güncel haberleri izleyicilerini kahkahalara boğarak eleştiren Metin Uca, tek perdelik komedi oyunu "Hakuna Matata" için düzenlediği turne kapsamında Beşiktaş Kültür Merkezi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi sahnelerinde! Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
50 TL
Yeme/İçme: The North Shield Sultanahmet'te 2 Kişilik Sınırsız Menü!

Bugünün Groupon'uyla  The North Shield sizi heyecan dolu maç günlerinde, stresli ofis akşamlarınızda sınırsız alkollü ya da alkolsüz içecek ve atıştırma tabağı ile keyif dolu bir akşam geçirmenizi vaad ediyor! Tüm gün ofiste iş stresi ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
48 TL
Yeme/İçme: Etiler Uludağ Kebapçısı'da İskender Kebap Lezzeti!

Etiler Uludağ Kebapçısı'nın 48 yıllık lezzet geleneğini bugünün Groupon'uyla siz de tadın! Cemal-Cemil Usta'nın geleneğiyle 1964 yılından bugüne kadar gelen iskender lezzetini kaçırmayın!   Menünüz Bir porsiyon iskender Özel turşu Şıra ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi Lezzeti!

Japonya'dan dünyaya yayılan eşsiz sushi kültürü ve lezzeti için Mori Bebek sizi bekliyor! Bu Groupon ile Mori Bebek'te sınırsız susi keyfi sizi bekliyor! Son kez yapılan bu kampanyayı kaçırmayın! Menü Seçenekleri 1 ve 2 kişilik menüler: ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'uyla Boğaz'ın kalbinde şık ve modern Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de muhteşem bir kahvaltıyla kendinizi şımartın!  Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Burnunuza kokusu gelmez ya da ofisinizin çevresindeki restaurantlarda günün menüsünde hiçbir zaman başrolü oynamaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Eğitim: Tenis Club @ Conrad'da Tenis Öğrenin!

Sharapova ile tanışmak için kort çıkışlarında beklemek yerine tenis öğrenmeyi deneyin; belki kazanacağınız derece ile onunla maç yapma şansına bile erişebilirsiniz. Bu Groupon ile Tennis Club @ Conrad'da tenis öğrenin! Enok Eskinazi, Ömer ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Coca-Cola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Üstelik siparişiniz ile kapınızda! Classic Pizza Pizza Chicago Özel pizza sosu, mozzarella peyniri, ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap