Anadolu: Çöpçü'de Meşhur Çöp Şiş 9,90tl | Ada 216'da Fasıl ve Yemek

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 12.11.2012
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!
Yeme/İçme: Ada 216'da Canlı Fasıl Eşliğinde Akşam Yemeği!
Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Ümraniye şubesinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine varabilirsiniz! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Cuma ve Cumartesi akşamları canlı fasıl eşliğinde enfes bir menü için A'da 216 Karen Restoran sizi bugünün Groupon'uyla çağırıyor! Menünüz 4 çeşit meze Salata Seçmeli ana yemek: Limon soslu ızgara palamut Yaprak ciğer  Sütlü cevizli irmik ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
13,90 TL
Yeme İçme: Boğaz'a Nazır Kahvaltı Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Boğaz'ın masalsı manzarası eşliğinde, leziz bir kahvaltıya davetlisiniz! İstanbul'un tarihi ve nezih semtlerinden Beykoz Yalıköy de hizmet veren Nam-ı Diyar Cafe Restaurant, yazın terasında Boğaz manzarası eşliğinde ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Kola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Kola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Pizzabulls'un; Classic Pizza, Pizza Chicago, Pizza New York, Pizza Los Angeles, Pizza Boston, Pizza ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Zengin Ocakbaşı'ndan Zengin Menü!

Taptaze lezzetlerin, mezelerin, tatlıların ve özenli hizmetin tadına varacağınız muhteşem bir lezzet yolculuğu için Zengin Ocakbaşı, bugünün Groupon'uyla sizi samimi bir sofraya davet ediyor!   Zengin Ocakbaşı, Anadolu yakasındaki eğlence ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Tuzla Balıkhane'de Balık Menü!

Tuzla Balıkhane'de enfes balıklar, çeşit çeşit mezeler ve bol vitaminli salatalar sofranızda!   Alkollü veya alkolsüz içecek ile tercih edebileceğiniz zengin balık menünüz bugünün Groupon'uyla sizlerle!   Alkolsüz İçecekli Menünüz Kuver: ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
9 TL
Online Sinema Platformu MUBI.com''da Binlerce Film Bir Tık Uzağınızda!

Uzun zamandır izlemek istediğiniz sinema filminin TV'de yayınlanacağı gece dünyanın bütün saçma ihtimalleri karşınıza çıkabilir. Sevgiliniz patronunu yemeğe davet eder, üst kat komşunuz gürültülü bir parti verir ya da elektrikler kesilir.  ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme: Adam's Pizza'dan Büyük Boy Pizza!

Pizzanın enfes lezzetini özlediğinizde ilk olarak İtalya'ya uçak bileti alıp valiz hazırlamanıza gerek yok. Bugünün Groupon'uyla nefis pizzanız, bir tıkla evinize geliyor! Dilediğiniz büyük boy pizza ile siz de gününüze tat katabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Roncato Ciak 4 Tekerlekli, Kabin Boy Valiz ile Konforlu Seyahatlar!

Seyahatlerin en can sıkıcı tarafı kesinlikle çanta hazırlamak ve çanta boşaltmak. Neyi nereye koyacağınızı bilemez, her seferinde açıkta kalan eşyalarınızı bir yerlere sığdırmaya çalışırsınız. Bugünün Groupon'u, sizi bu dertlerden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Bakım: The Bostancı Hotel Mia Spa'da Size Özel Bir Gün!

Bugünün Groupon'u sizi stresten arınmış, taze ve rahat bir bedene sahip olmanız için Mia Spa'ya götürüyor!   Yaşadığımız tüm sıkıntıların, stresin, koşturmacanın etkisini azaltmak ve hatta bu etkiden kurtulmak için planlar yapar, ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
330 TL
Eğitim: Anadolu Kariyer'de Bilinçaltı Tekniği ile Yabancı Dil Öğrenin!

Dil, genel anlamda insanlar arasında anlaşmayı sağlayan doğal bir araç, kendisine özgü kuralları olan ve ancak bu kurallar içerisinde gelişen canlı bir varlık. Öğrendiğimiz her yeni dil, bizi bambaşka kültüre ve dünyaya açılan bir kapıya ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın!   İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
23,90 TL
Yeme/İçme: Zengin Cağ Kebebı Menüsü

Türk Mutfağı'nın eşsiz lezzetleriyle süslediği sofraları; yetenekli ustaları ve güleryüzlü personeliyle adeta bir şölene çeviren Cağ'da Et, bugünün Groupon'uyla sizi Erzurum'un en ünlü lezzeti Cağ Kebabı'nı tatmaya davet ediyor! "Yatık ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Dream Hill Hotel'de Tatil!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da tatile davetlisiniz! Dream Hill Hotel, açık büfe kahvaltı, Türk Hamamı, sauna, fitness ve kapalı havuz kullanımı imkanlarıyla sizleri bekliyor!   Dream Hill Business Deluxe Hotel, İstanbul Anadolu ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
9 TL
Danışmanlık: Geleceğinizi Öğrenmenizi Sağlayacak Yıldızname Yorumlaması!

İşinize yarayacak teknolojik gelişmelerin çoğu gerçekleşti; ancak zaman makinası hala belirsiz. Geleceğe Dönüş, hala sadece bir film olarak hayatımızda yer ederken, geleceğe dair birçok şeyi Bu Groupon ile yıldızname sayesinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Konaklama: Yalova Limak Thermal Boutique Hotel'de Rüya Gibi Tatil!

Bugünün Groupon'u Yalova'da açık ve kapalı havuz kullanımı, Türk Hamamı, sauna, buhar odası kullanımlarıyla birlikte, açık büfe kahvaltılı rüya gibi bir tatil sunuyor!     Oda Özellikleri Balkon 40 kanallı plazma TV TV müzik kanalı Saç ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
48 TL
Kurs: Kariyer Eğitim Kurumlarında Profesyonel Makyaj Eğitimi!

Kariyer Eğitim Kurumları'nın Bakırköy ve Kadıköy şubelerinde kişisel makyaj workshop'una katılın; 2012 makyaj trendlerini öğrenin! Gece ve gündüz makyajlarından cilt yapısı ve yüz şekillerine uygun tüm teknikler bu eğitimde! Kariyer Eğitim ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Giritli by Theo'da Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor!   Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
37,50 TL
Bakım: Tarihi Beylerbeyi Hamamı'nda Sultanlara Layık Bir Gün!

Bugünün Groupon'u bedeninizi tazeleyecek, ruhunuzu arındırıp dinlendirecek! Tarihi Beylerbeyi Hamamı'na kadınlara özel giriş, kese ve masaj uygulamaları sizlerle!  Tarihi hamamda dilediğiniz gibi bir gün geçirmenizi sağlayacak günlük giriş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
13,90 TL
Yeme/İçme: Kavacık Gül Mutfağı'ndan Sınırsız Çay ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla ekranlardan tanıdığımız Gül Mutfağı'nda enfes bir kahvaltıya davetlisiniz!    Sıcacık atmosferi ve güler yüzlü ekibiyle rahat bir ortamda enfes kahvaltılıklarla güne harika bir başlangıç yapın!   Ege evlerini andıran ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
189 TL
İstanbul The Green Park Hotel Pendik'te Konforlu Tatil!

"İstanbul'u keşfetmek bir ömür sürer; ama bir yerden başlamak lazım" derseniz bu Groupon ile rüya gibi bir İstanbul gecesi yaşayın; keşif gezinize konfor, lüks, şıklık, keyif ve huzur ile başlayın! The Green Park Pendik Hotel sizi ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap