Avrupa: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi | Kumpiri Şubelerinde Kumpir Menü

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 10.11.2012
Yeme/İçme: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi Lezzeti!
Yeme/İçme: Kumpiri'nin 5 Şubesinde Kumpir Menü!
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Japonya'dan dünyaya yayılan eşsiz sushi kültürü ve lezzeti için Mori Bebek sizi bekliyor! Bu Groupon ile Mori Bebek'te sınırsız susi keyfi sizi bekliyor! Son kez yapılan bu kampanyayı kaçırmayın! Menü Seçenekleri 1 ve 2 kişilik menüler: ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
7,25 TL
Sıcak patatesin en nefis örneklerinden biridir kumpir. Yalnızca bize özel olan; yaratıcılığınıza ve damak tadınıza bağlı lezzetiyle gününze tat katacak eşsiz bir yemek. Bugünün Groupon'uyla Kumpiri'nin 5 şubesinde enfes sınırsız malzemeli ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
79%
Fiyat
138 TL
Hizmet: İstanbul'un Her Yerine Taşının!

Taşınmak için bakkaldan kutu istemek, mahalleden arkadaşları toplamak yeterli bir çözüm olmayabilir. Bu Groupon ile elinizi bile sürmeden kolayca ve kısa sürede taşınamk için Uluöz Nakliyat sizi davet ediyor! Tüm İstanbul'da kolayca ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Güzellik: New York Güzellik'te İstenmeyen Tüylerden Kurtulun!

Bugünün Groupon'u sizi büyük bir zahmetten kurtaracak tüy ve batık giderici paketlerle buluşturuyor! İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak için çok özel bir paket hazırlayan New York Güzellik'te aradığınızı bulacaksınız!  İstanbul'un en şık ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
85 TL
Yeme/İçme: Egeli Meyhane'de Eğlenceli Bir Gece!

İstanbul'da olduğunuza mutlu olduğunuz anlardan biri, Boğaz'a karşı Egeli Meyhane'de gerçekleşiyor. Kireçburnu'nda yer alan Egeli Meyhane'de, bu Groupon'la lezzet, eğlence ve keyif bir araya geliyor!  Sevdiklerinizle beraber gönlünüzce ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, haftanın 7 günü, dilediğiniz saatte, dilediğiniz filmi izleyebilmenin özgürlüğünü Cinemaximum kalitesi ve Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Mars Sinema, AFM ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlu Beni Yeniden Sev ile Sahnede!

Ali Poyrazoğlu ve güçlü oyuncu kadrosunun yeni oyunu "Beni Yeniden Sev", 13 Kasım 20:30'da Ataköy Yunus Emre Salonu'nda seyircisi ile buluşacak. Hep çok beğenilen oyunlarla seyircisini buluşturan Ali Poyrazoğlu yine efsane olacak bir ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
48 TL
Taksim Hotel Crystal Aqua Plus Spa Ottoman Deluxe'te Size Özel Bir Gün!

Her sabah ağrılarla yorgun uyanıyor ve gününüzden yeterince verim alamıyorsanız, koşturmacanın içinde bir an durun ve kendinize bakın. Ruhunuzu temizlemek, bedeninizi dinlendirmek için yalnızca size özel bir masaja ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
28,90 TL
13'lü iPhone Seti ile Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bir arada! iPhone Süper 13'lü Set ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme: Adam's Pizza'dan Büyük Boy Pizza!

Pizzanın enfes lezzetini özlediğinizde ilk olarak İtalya'ya uçak bileti alıp valiz hazırlamanıza gerek yok. Bugünün Groupon'uyla nefis pizzanız, bir tıkla evinize geliyor! Dilediğiniz büyük boy pizza ile siz de gününüze tat katabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
79 TL
Bakım: Çift Olmanın Tadını Hotel Crystal Aqua Plus Spa Ottoman Deluxe'te Çıkarın!

Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle birlikte kendinizi şımartabileceğiniz bir güne kucak açabilir, keyif içinde geçireceğiniz dakikalarda aşk tazeleyebilirsiniz! Kent yaşamının kalabalığından sıyrılıp kendinizi modern bir cennetin içinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34 TL
Yeme/İçme: Galata Kulesi'nde İstanbul Manzarası ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla güne Galata Kulesi'nde leziz bir serpme kahvaltıyla başlayın! 1500 yıl öncesinde ruhunu kazanan bir mekanın parçası olmak, güne tarih boyunca oradan geçen tüm insanların bıraktığı enerjiyle başlamak benzersiz bir ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38,90 TL
Yeme/İçme: Teras 6'da Haliç Manzarasına Karşı Keyif!

Bugünün Groupon'uyla Teras 6, değerli konuklarını Beyoğlu'nun orta yerinde, muhteşem Haliç manzarası ile ağırlıyor! Muhabbetinize keyif katacak sınırsız bira ve eşlikçisi atıştırma tabağı eşliğinde İstanbul manzarasına karşı ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Burnunuza kokusu gelmez ya da ofisinizin çevresindeki restaurantlarda günün menüsünde hiçbir zaman başrolü oynamaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Aktivite: Çikolata Fabrikası'nda Yılbaşına Özel Cupcake Süsleme veya Çikolata Workshop''u!

Bugünün Groupon'uyla tatlıları farklı bir şekilde keşfetmeye ne dersiniz? Siz de yılbaşında kendiniz ya da sevdikleriniz için çikolata yapmak, rengarenk cupcakeler süslemek ister misiniz? Eğlenceli vakit geçirirken hem yaratıcılığınızı ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
12,90 TL
Aktivite: Bab Bowling'de Bowling Keyfi!

Heyecan yaratmak için apartman zillerine basıp kaçmak bir çözüm değil. Bu Groupon ile Bab Bowling'de arkadaşlarınızla unutulmaz bir macera sizi bekliyor! Bab Bowling size sevdiklerinizle muhteşem bir gün sunuyor! 1997 yılından beri hizmet ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
12 TL
Konser: Güvenç Dağüstün, Ünlü, Eflatun ve Dahası Urban Bug Sahnesinde!

Eşsiz gecelerin, unutulmaz konser performansların, doyumsuz müzik ziyafetinin adı Urban Bug'da sevdiğiniz sanatçıların konserleri sizi bekliyor! Ünlü, Eflatun, Güvenç Dağüstün, Kevin Yost, 123, Giom, Deniz Sipahi konserleri ile doyasıya ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
69 TL
Bakım: Maia Day Spa ile Masaj Keyfi!

Köpeğinizin sırtınızı çiğnemesini sağlamaya çalışmak ya da sevgilinizi çaktırmadan masaj konusunda eğitmek, masaj yaptırdığınız anlamına gelmez. Bugünün Groupon'uyla Maia Day Spa'da gerçek bir masaj deneyimini yaşamaya hazır olun! Sıcak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de Eşsiz Gece!

Boğaz'ın kalbinde şık, ve modern Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de enfes lezzetlerle bezenmiş bir akşam yemeğine davetlisiniz! Bu Groupon'la sürprizleriniz mutluluğa, akşamlarınız lezzete dönüşüyor! Bugünün Groupon'u sizi Radisson ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: China Stix ile Uzakdoğu'dan Gelen Lezzet!

Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle birlikte tutkunu olduğunuz Çin mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini China Stix farkı ile tadacak, öğünlerinize renk katacaksınız. Çin mutfağının en leziz örnekleri, China Stix'te sizi bekliyor. ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
24 TL
Güzellik: Kış Aylarında da Bronz Kalın!

Yaz aylarında elde ettiğiniz o çikolata rengini kış aylarında da korumak için sürekli ışığın altında durmak ya da havuç yağı ile artık akraba olmak çözüm değil. Bu Groupon ile Sunpark Solarium'da istediğiniz kadar bronzlaşın! Artık her ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap