Sultanahmet|Prag|Bursa|Yeni Yıl|Romanya|Kayak|Sofya|İzmir|Kapadokya

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 20.11.2012
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri
İzmir Megapol Hotel'de Çift Kişilik Eşsiz Konaklama Deneyimi
Fırsata Bak »
İndirim
71%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
109 TL
İzmir'e yolunuz düştüğünde her yere kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde konaklamak, tüm stresi geride bırakıp huzur dolu bir gün geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u size Megapole Hotel'de konforlu bir konaklama sunuyor! "Oteller ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Beyoğlu'nda Romantik Kaçamak!

Taksim Meydanı'na yürüme mesafesindeki konumuyla konuklarına şehrin kalbinde sakin, seçkin ve ayrıcalıklı konaklama deneyimi sunan Ibba Suites bu kez kapılarını yalnızca size özel bir dünya sunmak için açıyor! Ibba Suite Hotel'in odaları ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
99 TL
Şişli Listana Hotel'de İkramlarla Dolu Konaklama Deneyimi

"Şehrin içinde, zamanın dışında" sloganıyla konuklarına merkezde şehirden uzaklaşma imkanı sağlayan Şişli Listana Hotel, sizi romantik bir güne davet ediyor! Özenle hazırlanmış modern odalarında bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99 TL
Yarım Pansiyon Konaklamalı Kartalkaya-Kartepe Kayak Turu

Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşıp sevdiklerinizle birlikte keyif, heyecan ve macera dolu 2 gün yaşamak istemez misiniz? Bugünün Groupon'uyla Kartalkaya ve Kartepe'de kışın en güzel anları sizi bekliyor! Vals Tur sizi 2 ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Tarihi Konakta Çift Kişilik Kapadokya Tatili!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
156 TL
Prag Hotel Stary Pivovar'da Çift Kişilik Zengin Konaklama Paketi!

Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, tüm büyüsüyle sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Hotel Starý Pivovar'da keyifli bir tatile çıkın! Prag'ın en sakin ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
24 TL
17 Ülkede Geçerli Araç Kiralama Hizmeti

Bavullarınızı toplayıp şehirden uzaklaşmak ya da toplantılara son model otomobilinizle gitmek için bir aracınız olmasını istiyoranız bu Groupon'a göz atın! Holidayscar ile dilediğiniz ülkede aracınızla gezmenin tadını çıkarabilirsiniz. 125 ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Bursa Gold Hotel Business Elmasbahçeler'de Gecelik Oda Kahvaltı Konaklama

Bugünün Groupon'uyla Bursa'da tarih ve konfor ile iç içe bir tatil sizi bekliyor! Bursa'nın merkezinde yer alan Gold Hotel Business Elmasbahçeler, Kapalı Çarşı'ya arabayla 10 dakikadan daha kısa bir mesafede modern konaklama olanağı ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
149 TL
Romanya Castelul Printul Vanator Hotel'de 2 Gece Konaklama ve Kahvaltı

Macera dolu, egzotik ve farklı bir tatil yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Romanya'da muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Efsane ve uygarlıklar vahasında, kale kapılarından geçerek bambaşka çağın içinde keşif dolu bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
90 TL
Princess Otel'de Konaklamalı 2 Günlük Sofya - Plovdiv Turu

İhtişamlı mimarisi ile ünlü Avrupa başkentlerinden Sofya'da, en lüks otellerden biri olan 4* Sofia Princess Hotel'de konaklamalı 1 gece 2 günlük ya da 2 gece 3 günlük bir tatil sizi bekliyor! 2 Günlük Tur (Cuma günleri hareket ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
449 TL
5* Malpas Hotel Kıbrıs'ta Tatil! Gidiş-Dönüş Uçak Biletleri, Transferler Dahil!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi Kıbrıs'ta konforun kollarına teslim edin! 5* Malpas Hotel Kıbrıs, size nefis Akdeniz manzarası eşliğinde doğayla iç içe rahatlama imkanı sunuyor! Girne'nin eteklerinde konumlanan otelin eşi benzeri olmayan ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
999 TL
Yılbaşında Aşıklar Kenti Venedik veya Prag'a Yolculuk!

Yılbaşında aşıklar kenti Venedik'te ya da Prag'da unutulmaz bir tatil yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Yeni yıla aşıklar kenti Venedik'te ya da Prag'ta girin; büyüleyici tarihe sahip olan ülkelerden birinde 3 gün ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
159 TL
Holiday Inn Hotel Bursa'da Çift Kişilik Konaklama ve Spa Keyfi

Şehrin merkezinde konuklarına ayrıcalıklı bir tatil imkanı sunan Holiday Inn Hotel Bursa, hafta sonları çift kişilik konaklama paketiyle bugünün Groupon'unda! Bursa'da 12 yılı aşkın süredir hizmet veren Holiday Inn Hotel, hem konaklama hem ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
79 TL
Asmalı'da Felekten Bir Gece! Gümüşyan Hotel&Restaurant'ta Lezzet ve Konfor Bir Arada!

Sizleri Beyoğlu'nun yeni incisi Gümüşyan Hotel&Restaurant ve Cafe de muhteşem bir atmosfer ve yaşama davet ediyoruz! Bina , Ohannes Gumushian tarafından 19 yy'da inşa edilmiş ve yüzyılı aşkın bir süre, içinde ailelerin yaşadığı bir konut ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
199 TL
5* Ramada Plaza İzmit'te Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Bugününü Groupon'u sizi Ramada Plaza İzmit'te lüks bir tatile davet ediyor!  Uluslararası Ramada Oteller Zincirinin 5 yıldızlı otel konseptinin yüksek standartları ile tasarlanmış olan Ramada Plaza İzmit, sizleri ileri teknoloji, konfor ve ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
49 TL
Volley Hotel İzmir'de Konfor ve Lezzet Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla dilerseniz sevdiğinizi dilerseniz arkadaşlarınızı çağırın, Volley Hotel İzmir'de müthiş bir akşam yemeği sizi bekliyor!  Volley Hotel İzmir, muhteşem lezzetler tadıp romantizmin tadını çıkarmak isteyenlerin ilk ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
169 TL
İstanbul'un Kalbinde Taksim Park City Hotel'de Konaklama!

Bu hayat dolu şehrin içinde, sakin bir mekanda İstanbul'un keyfini çıkarın! Mükemmel hizmet kalitesi, rahat ve şık tasarlanmış odalar ile gerçek misafirperverliği yaşamak için İstanbul'un kalbi Taksim Meydan'ındaki City Park Hotel sizleri ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Günübirlik Sapanca, Maşukiye, Kartepe Turu ve Green Blue Restaurant'ta Serpme Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla Kartepe'de muhteşem bir pazar günü sizi bekliyor! Havanın soğumasıyla birlikte kayak yapma zamanını kollayıp duruyorsanız size süper bir teklifimiz var! Tüm haftanın yorgunluğunu kenara atacağınız bir pazar günü ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
169 TL
The Green Park Taksim'de Oda Kahvaltı Konaklama ve Tüm Gün Spa Kullanımı

Bugünün Groupon'uyla Taksim'de Green Park Hotel kalitesi ile benzersiz bir konaklama deneyimi sizi bekliyor!   İstanbul'un kalbi olarak kabul edilen Taksim'in oteller bölgesi Talimhane'de yer alan The Green Park Hotel Taksim bu özelliği ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Bu Hafta Sonunu Sheraton Maslak'ta Geçirin!

Bırakın, yaşam boyu hatırlayacağınız bir tatilin mimarı Sheraton olsun. Günün Groupon'u sizi bu hafta sonu Maslak Sheraton'a davet ediyor! Sheraton Maslak, 4 Mayıs 2007'den beri İstanbul ziyaretçilerine ev sahipleri yapıyor ve her ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap