5* Crowne Plaza|Ağva|Eskişehir|Pamukkale|Taksim|Sheraton|Santorini

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 22.11.2012
İzmir Crowne Plaza'da 2 Kişilik Eşsiz Bir Tatil!
Ağva'da Nehir Kıyısında Romantizm!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
230 TL
Sevdiğinizle beraber unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanız için her şey düşünüldü. Groupon sizi İzmir Crowne Plaza'da unutamayacağınız bir tatile götürüyor! InterContinental Hotels Group zincirine bağlı Crowne Plaza İzmir, körfeze ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
139 TL
Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Nehrin kıyısındaki Nehir Perisi'nde bir ya da iki gecelik eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! Sabahları yemyeşil doğaya tatlı bir ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
89 TL
Taksim Ömer Hayyam Palace'da 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Seçenekleri!

İstanbul'un kalbinde, Taksim'de yer alan Ömer Hayyam Palace çift kişilik konaklama seçenekleriyle ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! Şehir merkezinde yer alan Ömer Hayyam Palace, hareketli İstiklal Caddesi'ne sadece 5 dakikalık ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Kartepe'de Ulaşım Dahil Kayak Turu!

Kışın keyfini sürmek için balkonunuzu rendelediğiniz buz kalıpları ile doldurup, kayak takımlarınızla sağa sola kayabilir ya da bu Groupon ile Türkiye'nin en ünlü kayak merkezlerinde gerçek bir kayak deneyimi yaşayabilir, kış keyfi ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
74 TL
Türkiye'nin Avrupa Kentini Keşfedin!

Bugünün Groupon'uyla Eskişehir-Odunpazarı turu ile sevdiklerinizle birlikte muhteşem bir güne davetlisiniz! Tur Program Hareket Yerleri ve Saatleri 06.00 İncirli Alfemo Mağazası Önü 06.15 Mecidiyeköy Yapı Kredi Önü 06.45 Kadıköy Evlendirme ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
109 TL
Beyoğlu Cezayir Suites ile Ayrıcalıklı Konaklama

Bugünün Groupon'u sizi şehrin merkezinde evinizin konforunu aratmayacak özel bir dünya ile buluşturuyor. Cezayir Suites, ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşayabilmeniz için size kapılarını açıyor!   Beyoğlu Cezayir Sokak'ta yer alan; ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
65 TL
Bakırköy'ün Tarihi Güzelliklerini Keşfedin!

Bugünün Groupon'uyla 4 Mevsim Tatilci ile Bakırköy'de keyif ve keşif dolu bir gün sizi bekliyor! Tur Programı Buluşma Yerleri ve Saatleri Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü 08.30 Mecidiyeköy Bank Asya Önü 09.00 Taksim AKM Önü 09.30 Bakırköy ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
159 TL
Ulaşım Dahil, 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklamalı Pamukkale Turu

Bugünün Groupon'u sizi beyaz cennet ile buluşturuyor! 3 günlük Pamukkale turunda eşsiz anlar sizi bekliyor! UNESCO'nun Dünya Miras Listesi'ne aldığı sıradışı kenti sevdiklerinizle birlikte keşfetmek istiyorsanız bu müthiş davete kulak ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
249 TL
Yılbaşını 5* Crowne Plaza Antalya'da Kutlayın!

Bugünün Groupon'uyla yeni yılın ilk dakikalarını 5 yıldızlı lüks ve muhteşem bir otelde sevdiğinizle birlikte geçirebilir, dış dünyanın yorucu ve yıpratıcı etkisine karşı kendinizi soyutlayarak dinlenebilirsiniz! Estetiği ve konforu bir ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Beyoğlu'nda Romantik Kaçamak!

Taksim Meydanı'na yürüme mesafesindeki konumuyla konuklarına şehrin kalbinde sakin, seçkin ve ayrıcalıklı konaklama deneyimi sunan Ibba Suites bu kez kapılarını yalnızca size özel bir dünya sunmak için açıyor! Ibba Suite Hotel'in odaları ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
239 TL
Yunanistan Thalassa Seaside Resort&Suites'te 2 Kişi Konaklama-Spa Kullanımı

Santorini'nin en mükemmel manzarasına sahip yerinde konumlanan Thalassa Seaside Resort&Suites, sizi hayatınızın sonuna kadar unutamayacağınız, masalsı bir tatile davet ediyor! Odanızdan dışarı adım atarak güneşin sıcaklığını ve kumun ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Tarihi Konakta Çift Kişilik Kapadokya Tatili!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
99 TL
Şişli Listana Hotel'de İkramlarla Dolu Konaklama Deneyimi

"Şehrin içinde, zamanın dışında" sloganıyla konuklarına merkezde şehirden uzaklaşma imkanı sağlayan Şişli Listana Hotel, sizi romantik bir güne davet ediyor! Özenle hazırlanmış modern odalarında bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
24 TL
16 Ülkede Geçerli Araç Kiralama Hizmeti

Bavullarınızı toplayıp şehirden uzaklaşmak ya da toplantılara son model otomobilinizle gitmek için bir aracınız olmasını istiyoranız bu Groupon'a göz atın! Holidayscar ile dilediğiniz ülkede aracınızla gezmenin tadını çıkarabilirsiniz. 125 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Bu Hafta Sonunu Sheraton Maslak'ta Geçirin!

Bırakın, yaşam boyu hatırlayacağınız bir tatilin mimarı Sheraton olsun. Günün Groupon'u sizi bu hafta sonu Maslak Sheraton'a davet ediyor! Sheraton Maslak, 4 Mayıs 2007'den beri İstanbul ziyaretçilerine ev sahipleri yapıyor ve her ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
90 TL
Princess Otel'de Konaklamalı 2 Günlük Sofya - Plovdiv Turu

İhtişamlı mimarisi ile ünlü Avrupa başkentlerinden Sofya'da, en lüks otellerden biri olan 4* Sofia Princess Hotel'de konaklamalı 1 gece 2 günlük ya da 2 gece 3 günlük bir tatil sizi bekliyor! 2 Günlük Tur (Cuma günleri hareket ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
İzmir Megapole Hotel'de Çift Kişilik Eşsiz Konaklama Deneyimi

İzmir'e yolunuz düştüğünde her yere kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde konaklamak, tüm stresi geride bırakıp huzur dolu bir gün geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u size Megapole Hotel'de konforlu bir konaklama sunuyor! "Oteller ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
79 TL
Asmalı'da Felekten Bir Gece! Gümüşyan Hotel&Restaurant'ta Lezzet ve Konfor Bir Arada!

Sizleri Beyoğlu'nun yeni incisi Gümüşyan Hotel&Restaurant ve Cafe de muhteşem bir atmosfer ve yaşama davet ediyoruz! Bina , Ohannes Gumushian tarafından 19 yy'da inşa edilmiş ve yüzyılı aşkın bir süre, içinde ailelerin yaşadığı bir konut ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
99 TL
Taksim Trio Suites'te Benzersiz Konaklama Deneyimi!

İstanbul'un büyüleyici fotoğrafına duyulan hayranlığın baş kahramanı İstiklal Caddesi'nde konumlanan Trio Suites,  kendini bir masalın kucağına bırakmak isteyenlere kapılarını açıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel lezzetler ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
169 TL
Aktivite: Peri Bacaları'na Gökyüzünden Bakın!

Bugünün Groupon'uyla dizi ve filmlerden aşina olduğunuz veya gidip gördüğünüz Peri Bacaları'na bambaşka bir açıdan bakabilirsiniz!   Discovery Balloon'un sizlere sunduğu balon turu ile vadilerin arasından geçip gökyüzüne süzülürken sizi ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap