Avrupa:Bebek Little China'da Noodle Menü 10tl | British Side'da Eğitim

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 19.11.2012
Yeme/İçme: Bebek Little China'da Noodle Menü!
Eğitim: British Side'da 1 Kur Genel İngilizce!
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
10 TL
Bugünün Groupon'u Uzak Doğu mutfağının vazgeçilmez lezzeti noodle'ı Bebek Little China farkıyla sunuyor! Seçeceğiniz 5 çeşit noodle'dan biri ile ister restaurantta, ister evinizde; dilediğiniz yerde noodle'ın tadını çıkarabilirsiniz! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
499 TL
British Side'da 1 kur Genel İngilizce Eğitimi sağlayan Groupon'unuzla İngilizce öğrenmenin tam vakti! Kariyerinizde ve sosyal hayatınızda bir adım öne geçmenizi sağlayacak olan dil eğitimi şansını yakalayın!   2006 yılında eğitimlerine ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Willy Yüzme Okulu ile Yüzme Öğrenin!

Hem yetişkin kadın ve erkekler, hem de çocuklar için geçerli olan bu Groupon 7'den 70'e yüzme severleri Willy Yüzme Okulları'nda buluşturuyor. Su korkusu olanlar ve… "Yüzüyorum ama havada kalamıyorum" "Nefes alamıyorum" "Çabuk yoruluyorum" ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Sevdiklerinizle Kendi Ellerinizle Tatlı Sürprizler Yapın!

Bugünün Groupon'uyla siz de birbirinden leziz ve güzel profiteroller, cupcake'ler, kurabiyeler ve çikolatalar hazırlayabilirsiniz!   Ful Özok'un engin tecrübesi ile kurulan ve hayatınızın tüm güzel analarına tatlı sürprizlerle eşlik etmek ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
11 TL
Eğitime Destek Olun ve Sertab Erener ile Tanışma Fırsatı Yakalayın!

Annesi veya babası vefat etmiş, maddi durumu yetersiz, yetenekli çocuklara eğitimle yeni bir hayat armağan eden Darüşşafaka'nın misyonuna bir destek de Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener'den geliyor. Sertab Erener, 23 Kasım 2012 ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Calvin Klein, Lancome ve Seçkin Markalar Markalonga.com'da!

Bugünün Groupon'uyla dünyaca ünlü kozmetik markalarının en özel ürünlerini indirimlerle alın! Markalonga.com'da Bourjois, Flormar, Max Factor, L'Oreal, Maybellline gibi ünlü markalar, zengin ürün çeşitliliği ile bir tıkla evinize geliyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
6,50 TL
Yeme/İçme: Dürümcü Hacı Usta'nın 6 Şubesinden Lezzet!

Bugünün Groupon'uyla Adana, Urfa veya tavuk şiş lezzetlerinden tercih edeceğiniz biri kapınıza geliyor! Menünüz Adana, Urfa ya da Tavuk Şiş Dürüm Turşu  Salata  İçecek: Kola, ayran, su Hataylı Dürümcü Hacı Usta, 2000 yılında Anadolu ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Bakım: Bebek İsda Body & Soulworks ile Yenilenin!

Bugünün Groupon'u soğuk radyofrekans ile yüz gençleştirme ve vücut şekillendirme, Micro Plus uygulaması ile bölgesel kilo problemine alternatif çözümler sunuyor! Bebek'te hizmet veren İsda Body and Soulworks, uzman ekibi, güler yüzlü ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm Paketleri

Este Sea'de istenmeyen tüylerinizden tamamen kurtulmanızı sağlayacak uygulamalarla bütün kışı rahat geçirip, yaza pürüzsüz bir ten ile "merhaba" diyebilirsiniz!  Farklı bölge ve seans seçenekleri de sunan Este Sea ile teninizi saten ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
119 TL
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Temel Fotoğrafçılık Eğitimi!

Okan Bayülgen, Naz Köktentürk, Tahsin Aydoğmuş, Levent Yalınay, Zekai Demir ve Mithat Bereket gibi fotoğraf aşıklarının desteklediği Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Coca-Cola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Üstelik siparişiniz ile kapınızda! Classic Pizza Pizza Chicago Özel pizza sosu, mozzarella peyniri, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
18 TL
Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden İstinye Park'ta veya Florya'da Balıkev Restaurant'ın zengin menüsüne davetlisiniz! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün yaşatacak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Yeme/İçme: Rouge(aboutwine)'da Eşsiz Tat!

Yemeğin lezzeti, buluşmaya romantizm katar. Bu Groupon ile Taksim'de lezzet, eğlence, keyif Rouge(aboutwine)'da bir arada! Rouge(aboutwine)'da eşsiz yemek keyfine davetlisiniz! Tercih Edebileceğiniz Menüler Menü 1 Kıtır peynir toplar 2 ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
99 TL
B&Y Sağlıklı Yaşam'da E.F.T ve Toksin Testi!

Bugünün Groupon'uyla bedeninizin nelere tepki verip neleri tolere edebildiğini öğrenebilirsiniz! B&Y Sağlıklı Yaşam'da Toksin, E.F.T ve Alerji Testleri sizleri bekliyor! Hayatımızda yaşadığımız önemli travmaların alerjik tepkilerin ortaya ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
6 TL
Yeme/İçme: Şirvan'da Lezzet Şöleni!

Eğer yurtdışına çıktıysanız ve orada "Turkish pizza" olarak adlandırılan lahmacun-pide benzeri yemekten yediyseniz, Türk mutfağının en nefis örneklerinden lahmacunun değerini anlamışsınız demektir. Bu Groupon ile İstanbul'un en leziz ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Bakım: Beyoğlu Grand Haliç Hotel Spa'da Altın Masajı!

Bugünün Groupon'uyla sıradışı bir masaj deneyimi sizleri bekliyor! Altın Masajı ile güzelliğin kapılarını aralayın!   Altın Masajı ve Volkanik Kil Maskesi Altın masaj yağı eski Mısır Kraliçesi Kleopatra'nın sıkça kullandığı bir masaj ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Backhaus Lezzetleri Groupon'da

Almanya'nın Bavyera Bölgesi'nde sevilerek üretilen ve tüketilen fırıncılık, pastacılık ürünlerinin yanı sıra yerel lezzetleri de Türk halkının beğenisine sunan Backhaus'ta Groupon'a özel indirim sizleri bekliyor!   Yüksek kaliteli Avrupa ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Tarkim Havacılık'tan Uçuş Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla bir günlüğüne pilot siz olun ve bu özgürlüğün tadını Tarkim Academy ile çıkarın! 30 dakikalık veya 1 saatlik simülasyonla uçuş eğitimi sizleri bekliyor!   Türkiye'nin ilk özel uçuş okulu olan Tarkim Flight Academy, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
50 TL
Yeme/İçme: Beyoğlu Meclisi Meyhane'de Fasıllı Felekten Bir Gece!

Tüm dertlerinizi, iş koşuşturmalarınızı bir kenara bırakın ve sevdiklerinizle birlikte Meclisi Meyhane'de fasıl eşliğinde kadehlerinizi tokuşturmaya hazır olun! Meclisi Meyhane'de fasıllı, zengin menülü eşsiz bir gece sizi bekliyor! Soya ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: China Stix ile Uzakdoğu'dan Gelen Lezzet!

Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle birlikte tutkunu olduğunuz Çin mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini China Stix farkı ile tadacak, öğünlerinize renk katacaksınız. Çin mutfağının en leziz örnekleri, China Stix'te sizi bekliyor. ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap