Ofçay Lezzet Paketi 19,90tl |Online Kariyer Eğitimi|Swarovski Kolyeler

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 14.11.2012
Tüm Kış İçiniz Ofçay ile Isınsın!
Sertifikalı Online Eğitimlerle Kariyerinize Yön Verin!
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Bu coğrafyanın yüzyıllardır mutfaklarda sıcacık dumanı tüten çay lezzetini Ofçay kalitesi ve tadı ile yaşamak için bugünün Groupon'una göz atın! Dev Ofçay Lezzet Paketi 20'li Ofçay Halisane Ballı Limonlu Adaçayı  (20 adx1,5 gr.) 20'li ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
19,90 TL
Bugünün Groupon'u sizi evinizin konforunda donanımlarınızı zenginleştirmeye ve özgeçmişinize artılar katmaya davet ediyor! İnsan Kaynakları Yönetimi'nden Photoshop'a 39 ayrı eğitim seçeneği ve e-sertifikalar kapınıza geliyor! Dilediğiniz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
71%
Fiyat
89 TL
Swarovski Taşlı Tasarım Kolye ile Göz Kamaştıran Şıklık!

Swarovski kalitesi ve gerçek ışıltı bugünün Groupon'unda! Şıklığın tamamlayıcı parçası olan aksesuarlar sayesinde en sade elbisenizi bile süsleyebilir, tüm gözleri üzerinizde toplayabilir, gecenin en zarif kadını olabilirsiniz. 925 ayar ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
34%
Fiyat
99 TL
Kawai KW-6500 Full HD Uydu Alıcı ile TV Keyfini İki Katına Çıkarın!

Karıncasız yayın keyfini henüz keşfetmediyseniz ya da ikinci televizyonunuzda da berrak bir görüntü ile televizyon izlemek istiyorsanız bu Groupon'la kapınıza gelen Kawai KW-6500 Full HD uydu alıcınızla televizyon keyfiniz kat kat artıyor! ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
129 TL
Çekçekli Orta Boy Valiz 129 TL, Büyük Boy Valiz 139 TL!

Seyahate çıkarken yaşadığınız tüm karmaşalar bu Groupon'la son buluyor! Kolay kullanımı, rahatlığı ve şıklığıyla Hejun marka valizler bir sonraki yolculuğunuzda yanınızda! Yanınıza tüm istediklerinizi alabilir ya da gittiğiniz yerlerden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Çocuklarınız Artık Masal Kahramanı!

Çocuğunuza yılbaşı hediyesi olarak ne alacağınızı bilmiyorsanız, size bir çözüm önerimiz var! Masallardaki kahramanlardan biri neden sizin çocuğunuz olmasın? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız bu Groupon tam size göre! Altı farklı masal ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
249 TL
Reeder 2 Value Pack E-Kitap Okuyucu ile Yepyeni Bir Okuma Deneyimi!

Fotoğraflarınız albümlerde, favori albümleriniz MP3 player'ınızda, en sevdiğiniz kitaplar salonunuzdaki kitaplıkta ise bugünün Groupon'uyla geleneksel alışkanlıklarınıza veda edin, teknolojinin ayrıcalıklarını günlük yaşamınıza taşımanın ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
13 TL
Anılarınıza Hayat Verin!

Çektiğiniz sayısız fotoğraf sanal ortamda kalmasın, bilgisayarınıza atılan format nedeniyle fotoğraflarınız tehlikeye girmesin! Bu Groupon'la ölümsüz kıldığınız anılarınıza dijital kalitede hayat verin! Baskı kalitesindeki iddiası ile ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
29,90 TL
Kış Yatak Odanıza Uğramasın!

Bugünün Groupon'u evinde, özellikle de yatak odasında şıklığı ve konforu arayanları, kaliteyle buluşturuyor! Yatak odanıza hareket katın; Sonbahar, Gül, Lale ve birçok model ile şıklık ve konforu bir arada yaşayın! Tek ve çift kişilik ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
189 TL
Verbatim USB 2.0 2TB Harici Bellek ile Tüm Verilerinizi Güvenle Saklayın!

Depolamak istediğiniz dosya ve belgeler için omega 3 alarak ya da boş zamanlarınızda kare bulmaca çözerek hafızanızı güçlendirmeye çalışıyorsanız bugünün Groupon'uyla teknoloji yardımınıza koşuyor! 2 TB Verbatim harici bellek tüm ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
545 TL
Avantajlı Altın Alışverişi Groupon'da!

Altın alışverişlerinizde karlı çıkmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! 3'lü, 6'lı ve 10'lu set seçenekleriyle çeyrek altınlar adresinize geliyor. Üstelik tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla! Yatırım yapmak ya da özel günlerde ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
299 TL
Kawai 5+1 Ev Sinema Hoparlör Sistemi ile Size Özel Sinema Salonu!

Sinemalar, dev ses sistemleriyle izleyici beyaz perdenin içine alır ve kalp atışlarının hızını belirlerler. Bugünün Groupon'uyla evinizin salonunda yalnızca size özel bir sinema dünyası yaratabilir ve görsel heyecanı işitsel ayrıcalıkla ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Bakımına Önem Veren Erkeklere Micro Touch Max Bakım Seti!

Bakımlı olmak için servet ödemenize ya da saatler harcamanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla Micro Touch Max erkek bakım seti sizi kısa sürede etkili bir bakım ile buluşturuyor! Vücudunuzun dilediğiniz bölgesinde kullanabileceğiniz ve ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
14,90 TL
Tam Ortopedik Visco Yastıklar ile Sağlıklı ve Konforlu Uykular!

Kötü yastıklar omurga ve boyun sağlığını, gündelik yaşamın zindeliğini ve uyku kalitesini tehdit eder. Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı ve uyku düzeninizi riske atmayın, tüm dünyada tercih edilen akıllı Visco sünger teknolojisini yatak ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38 TL
iPhone 4 ve 4S ile Uyumlu Kendinden Şarjlı Kılıf ile Kesintisiz İletişim!

Kapanan telefon yüzünden sevgilinizin kalbi kırıldıysa, rekor kırmak üzereyken oyun cihazınız kapandıysa ya da uzaylılarca kaçırılmakta olan arkadaşınızın fotoğrafını biten şarj yüzünden çekemediyseniz, bugünün Groupon'una bir göz atın! ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
En Sevdiğiniz Fotoğraflar ile 2013 Takvimi!

İster yılbaşı için sıradışı bir hediye arıyor olun, ister değerli fotoğraflarınızı sergilemenin ilginç bir yolunu, Türken Dijital'den yaratıcı çözümler bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! En son teknolojiyi ve en kaliteli baskı ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
1370 TL
Samsung i9300 Galaxy S III ile İletişimde Kusursuzluğu Keşfedin

Bugünün Groupon'uyla Samsung GALAXY S III'ü keşfedin! Yepyeni özellikleri, şık tasarımı ve iletişimde konfor sunan donanımıyla Samsung, hayatınıza heyecan katıyor!  Genel Özellikler Akıllı Bekleme: Yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
79 TL
Laptop Masasına Dönüşebilen ve Saklama Hazneli Smart Orta Sehpa!

Hemen her evin salonunda yaşanan dağınıklık kaousunu önleyebilecek iki şey vardır: sabırlı bir anne ya da her detayıyla size konfor ve düzen sağlayan bir sehpa!  Bugünün Groupon'u elinizin altında durmasını ama salonunuzun şık fotoğrafını ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
82 TL
Philips TT2021/36 BodyGroom Erkek Vücut Bakım Kiti ile Mükemmel Hissedin!

Bakımlı olmanın değerini bilen erkekler için Philips BodyGroom'u tasarladı ve tüm dünyada erkeklerin banyo dolaplarında yerini aldı. Siz de mükemmel ve ayrıcalıklı hissetmek, aynada vücudunuzu hayal ettiğini gibi görmek için bugünün ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
13,50 TL
Tavana Işık Yansıtan, Kaplumbağa Gece Lambası ile Neşeli Uyku Saatleri!

Bugünün Groupon'uyla ışık saçan kaplumbağayla tanışmak evdeki miniklerinizi fazlasıyla sevindirecek! Çocuklarınıza eğlenceli bir uyku sunan kaplumbağaları kaçırmayın! Kaplumbağanız renk değiştiren ışıkları ile tavanınızı renkten gökyüzüne ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap