Avrupa: Grand Haliç'te Altın Masajı 29,90tl | İstenmeyen Tüylere Veda

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 17.11.2012
Bakım: Beyoğlu Grand Haliç Hotel Spa'da Altın Masajı!
İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm Paketleri
Fırsata Bak »
İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Bugünün Groupon'uyla sıradışı bir masaj deneyimi sizleri bekliyor! Altın Masajı ile güzelliğin kapılarını aralayın!   Altın Masajı ve Volkanik Kil Maskesi Altın masaj yağı eski Mısır Kraliçesi Kleopatra'nın sıkça kullandığı bir masaj ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Este Sea'de istenmeyen tüylerinizden tamamen kurtulmanızı sağlayacak uygulamalarla bütün kışı rahat geçirip, yaza pürüzsüz bir ten ile "merhaba" diyebilirsiniz!  Farklı bölge ve seans seçenekleri de sunan Este Sea ile teninizi saten ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Tarabya Chef's Secret'ın Tüm Menüsünde Geçerli Groupon!

Bugünün Groupon'uyla salatalardan, hamburger ve wraplara, pizzalardan makarnalara, et ve tavuk yemekleri dahil Chef's Secret'ın tüm menüsünde geçerli indirim kuponu sizleri bekliyor!   İstanbul'un gözde semtlerinden Tarabya'da konumlanan ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Astoria Coco Clementine'de Açık Büfe Brunch!

Eşsiz bir pazar keyfi deyince ilk olarak aklınıza güzel bir uyku ve ardından leziz bir kahvaltı geliyor değil mi? Bugünün Groupon'uyla zengin lezzetlerle bezeli eşsiz bir kahvaltı Coco Clementine'de sizi bekliyor! Kendine has tarzı ve ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
379 TL
Eğitim: İspanyolca ya da İtalyanca Eğitimi!

Günümüzde dil öğrenmenin yadsınamaz değerinin farkında olmanıza rağmen, bugüne kadar bir girişimde bulunmadıysanız, bugünün Groupon'uyla İspanyolca ya da İtalyanca öğreniminize Amerikan Kültür Derneği VIP Taksim ile başlayabilirsiniz!   ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
"Welcome To Heaven" Parti ile Eğlenceye Hazır Olun!

Bugünün Groupon'uyla eğlencenin sınırlarını zorlamaya hazır olun! Eğlenmek isteyenler 21 Kasım Çarşamba akşamı Valentin'de bembeyaz giyinerek bir araya geliyor! Valentin çarşamba partileri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Backhaus Lezzetleri Groupon'da

Almanya'nın Bavyera Bölgesi'nde sevilerek üretilen ve tüketilen fırıncılık, pastacılık ürünlerinin yanı sıra yerel lezzetleri de Türk halkının beğenisine sunan Backhaus'ta Groupon'a özel indirim sizleri bekliyor!   Yüksek kaliteli Avrupa ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
24,90 TL
Evinizde ve Bahçenizde Turunçgil Ağaçları!

Yemyeşil bir doğa için verilen mücadeleye siz de katılın, bu mücadeleye ilk olarak çevrenizde değişiklik yaparak başlayın. Bu Groupon ile limon ya da kamkat (mandalin) ağaçları ile bahçenizi zenginleştirin! İthal Limon Ağacı Gönderim ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
14 TL
Yeme/İçme: Atlıtur ile Sonbaharda Binicilik Keyfi!

Bugünün Groupon'u sevdiklerinizi de yanınıza alarak şehrin gürültüsünden bir nebze olsun uzaklaşmak, sonbaharla sarıya dönen ağaçların ve yazın bitişini haber veren yaprakların içinden geçip sahile kadar giderek masalsı derecede romantik ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Coca-Cola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Üstelik siparişiniz ile kapınızda! Classic Pizza Pizza Chicago Özel pizza sosu, mozzarella peyniri, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
79 TL
Asmalı'da Felekten Bir Gece! Gümüşyan Hotel&Restaurant'ta Lezzet ve Konfor Bir Arada!

Sizleri Beyoğlu'nun yeni incisi Gümüşyan Hotel&Restaurant ve Cafe de muhteşem bir atmosfer ve yaşama davet ediyoruz! Bina , Ohannes Gumushian tarafından 19 yy'da inşa edilmiş ve yüzyılı aşkın bir süre, içinde ailelerin yaşadığı bir konut ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
18 TL
Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden İstinye Park'ta veya Florya'da Balıkev Restaurant'ın zengin menüsüne davetlisiniz! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün yaşatacak ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
6,50 TL
Yeme/İçme: İstanbul'un Efsanesi Bambi Cafe'de Kumpir Menü

Birçok insan İstiklal Caddesi'nde geceye Bambi Cafe ile son vermiş ya da evde ne yiyeceğini düşünürken "hesaplı ve hızlı" olsun diyerek Bambi Cafe'den sipariş vermiştir. Kendine has lezzetleri ve zengin menüsüyle bugüne kadar pek çok ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
18 TL
Güzellik: Oğuz Yanal Saç Tasarım Kalitesiyle Güzellik

Konu dış görünümleri ise kadınlar kendilerini karakterlerinin en ince ayrıntılarını bile vurgulayabilecek, son trendleri yakalayabilecek, görüntüsü, kalitesi ve vizyonu şehrin önünde yürüyen bir uzmana; şehrin en iyisine teslim etmek ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'uyla Boğaz'ın kalbinde şık ve modern Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de muhteşem bir kahvaltıyla kendinizi şımartın!  Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Tarihi Konakta Çift Kişilik Kapadokya Tatili!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Burnunuza kokusu gelmez ya da ofisinizin çevresindeki restaurantlarda günün menüsünde hiçbir zaman başrolü oynamaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
44 TL
Bakım: Mia Pera Hotel Bagno By Anar Spa'da Rahatlayın!

Sırt ağrılarınızdan, yorgunluğunuzdan arkadaş masajı ile kurtulamaz; hatta belki ağrılı bölgelere zarar bile verebilirsiniz. Oysaki uzmanından keyifli ve rahatlatıcı bir masajın yanı sıra serinleyen havada sıcacık spa keyfi ile ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Mori Bebek'te Sınırsız Sushi Lezzeti!

Japonya'dan dünyaya yayılan eşsiz sushi kültürü ve lezzeti için Mori Bebek sizi bekliyor! Bu Groupon ile Mori Bebek'te sınırsız susi keyfi sizi bekliyor! Son kez yapılan bu kampanyayı kaçırmayın! Menü Seçenekleri 1 ve 2 kişilik menüler: ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de Eşsiz Gece!

Boğaz'ın kalbinde şık, ve modern Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de enfes lezzetlerle bezenmiş bir akşam yemeğine davetlisiniz! Bu Groupon'la sürprizleriniz mutluluğa, akşamlarınız lezzete dönüşüyor! Bugünün Groupon'u sizi Radisson ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap