Kişiye Özel Poster Baskı 7,50tl |Boy Aynalı Takı Dolabı|Visko Yataklar

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 20.11.2012
Kişiye Özel Poster Baskı ile Mutlu Fotoğraf Karelerinizi Devleştirin!
Aynalı Mücevher Dolabıyla Tüm Aksesuarlarınız Şık Bir Ortamda!
Fırsata Bak »
İndirim
70%
Fiyat
7,50 TL
Eşyalarınızı yenilemek gibi büyük kararların yanı sıra bazen küçük bir değişiklikle de evinizi daha özel ve sıcak bir alana dönüştürebilirsiniz. Bugünün Groupon'u evinize o küçük dokunuş şansını sizinle buluşturuyor, mutlu karelerinizi dev ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
219 TL
3 yüzyıl önce aynanın varoluş sırrını bir adada saklayan Venedikliler, Fransızların adadan kaçırdıkları ustalarla sırlarını tüm Avrupa ile paylaşmak zorunda kaldılar.  Bugünün Groupon'uyla bu eğlenceli tarihe ortak olabilir, kendi küçük ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! Uyku ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
69 TL
Trendy, Rahat ve Şık Kış Botları!

Soğuk kış günlerinde ayaklarınızı sıcak ve kuru tutacak, bir yandan da sağlığınızdan ödün vermenize engel olacak bir bot arıyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! İthal termo tabanlı kış botları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla kapınıza ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,90 TL
N-Desk 05 Soğutuculu Katlanabilir Laptop Masasıyla Isınma Problemine Son!

Laptopınızı dizlerinizin üzerinde çalıştıracak cesaretiniz ve dayanıklılığınız olduğunu kanıtlamak için Buffy ile her gece vampir avına çıkmayı düşünüyorsanız bu Groupon ile laptop masası alın, yanan dizlere dair korkularınızdan kurtulun! ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
169 TL
Arçelik Beyaz Porselen Demlikli Semaver ile Daha Lezzetli Çay Keyfi!

Çay tutkunları bugünün Groupon'unu çok sevecek! Çay keyiflerinizi iki katına çıkartacak olan Arçelik K-3285 PI Beyaz Porselen Demlikli Semaver, bugünün Groupon'uyla evlerinize geliyor! Geniş hacimli gövdesi sayesinde bir anda gelen ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Shinelco L110 Pratik Manikür Cihazı ile Kısa Sürede Bakımlı Tırnaklar!

Rutin manikür uygulamaları için kuaför randevularına harcadığınız uzun zaman dilimleri yerine evde kendi kişisel manikür cihazınızla kısa sürede bakımlı tırnaklara sahip olabilirsiniz. Hem hijyenik koşullarda, hem dilediğiniz anda hem de ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
Musluk ve Bataryaları ile Banyo ve Mutfaklarınızı Renklendirin!

Bugünün Groupon'uyla banyo ve mutfaklarınızda kullandığınız modası geçmiş, uzun süredir kullanıldığı için aksamaya başlayan muslukları değiştirmenin tam zamanı! Kaliteli üretim ve malzemeler ile evlerinize gelecek olan bu musluk ve ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
999 TL
iPad Mini 16 GB'ı Keşfedin!

Tüm dünyada heyecanla beklenen iPad Mini'yi bugünün Groupon'uyla keşfedin! 5 cm. küçülen ekranı, yüzde 53 hafifleyen ağırlığı, gelişmiş Wi-Fi teknolojisi ve çok daha fazlasıyla siyah ve beyaz seçeneklerinden dilediğiniz iPad Mini ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
184 TL
ADATA CH11 1 TB Harici Bellek ile Depo Alanınızı Genişletin!

Depolamak istediğiniz dosya ve belgeler için omega 3 alarak ya da boş zamanlarınızda kare bulmaca çözerek hafızanızı güçlendirmeye çalışıyorsanız bugünün Groupon'uyla teknoloji yardımınıza koşuyor!  DataStar, 1 TB Adata harici belleği tüm ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
16 TL
Samsung Galaxy S III Flip Cover Deri Kılıflar ile Telefonunuza Maksimum Koruma!

Bir Samsung Galaxy S III'ü ilk günkü şık haliyle uzun süre korumak için ihtiyacınız olan tek şey darbelere dayanıklı bir kılıftır. Bugünün Groupon'uyla Galaxy S III'ünüz hep yeni kalacak, daha şık görünecek ve üstelik maksimum koruma ... devamını gör.

İndirim
26%
Fiyat
699 TL
Yepyeni Sony PlayStation®3 500 GB Ultra Slim ile Eğlence Dünyasında Sınırları Aşın!

PlayStation®3 sizi sınırsız eğlence ile buluşturuyor! Ultra Slim tasarımı, 500 GB depo hafızası, görkemli High Definiton kalitesi ile Sony ile benzersiz eğlence anlayışının keyfini sürmek için acele edin! Sony PlayStation®3 500 GB Ultra ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
43,90 TL
Esse ile Mutfağınıza Sağlık ve Ayrıcalık Katın!

Bugünün Groupon'u konuk olduğu her evin mutfağına değer katan Esse'nin birbirinden şık, nitelikli ve seçkin ürünlerini sizinle buluşturuyor. Siz de Esse ile mutfağınızı özel bir dünyaya dönüştürmek istiyorsanız Esse Özel dükkanını ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
49 TL
1 Km. Menzilli Antenli Kablosuz USB Ağ Adaptörü ile Sınırları Aşın!

Bugünün Groupon'u Dark RangeMax 1 Km. menzilli USB ağ adaptörünü kapınıza getiriyor.  Yüksek sinyal kalitesi, geniş kapsama alanıyla Dark RangeMax ile sınırları aşın, dilediğiniz noktadan internete bağlanma keyfini doyasıya sürün! Dark ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,90 TL
Shmuggle ile Kış Boyu Sıcacık Kalın!

Bugünün Groupon'uyla siz de bir Shmuggle'a sahip olarak tüm kışı sıcacık atlatabilir, üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz giyilebilir, kollu battaniyenizle özgürce hareket ederken aynı zamanda dürüm gibi görünmekten kurtulabilirsiniz. ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
39,90 TL
Route66 Follow Me Navigasyon Yazılımı ile 104 Ülkede Aradığınız Adresler Elinizin Altında!

Ne zaman yolculuklarınızda esnaf, yaya ve taksi duraklarından yol ya da yön tarifi alsanız kendinizi civardaki çıkmaz sokaklardan birinde buluyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, Route 66 Follow Me Navigasyon yazılımı ile varacağınız ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Isıya Göre Renk Değiştiren, LED Işıklı, Arıtmalı Duş Başlığı ile Keyifli Banyo Saatleri!

Oyuncak ördekle yapılan banyo keyfini tarihin tozlu sayfalarında bırakmış yetişkinler için BMB, banyolara sıradışı bir eğlence anlayışı getiriyor. Isıya duyarlı, renk değiştiren, LED ışıklı duş başlıklarıyla banyolarınız rengarenk bir duş ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
194 TL
Braun 560 ContourPro Tıraş Makinası ile Birkaç Hamlede Kusursuz Tıraş!

Siz de bakımınıza önem veriyor, yeni tıraş olmuş pürüzsüz bir cildin rahatlığından vazgeçemiyor ve tıraş olmayı keyfe çeviren, kaliteli bir tıraş makinesi arıyorsanız, bugünün Groupon'uyla kişisel bakımda lider markalardan Braun ile ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
14,90 TL
Kişiye Özel, Fotoğraf Baskılı, Sihirli Kupa ile Sevdiklerinizi Şaşırtın!

Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinize sıradışı bir hediye sunun! Görünümü sıradan bir kupadan farklı olmayan sihirli kupanız, çevrenizdeki herkesi hayrete düşürecek! Sihirli Kupa Çay - Kahve keyfinizi şimdi daha değerli hale ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
59 TL
Yatak Odanızda Şehir Rüzgarları!

Yatak odası evinizin en cömert alanıdır. Bugünün Groupon'uyla siz de yatak odanıza bir cömertlik yapın ve Fabress'in birbirinden şık nevresim takımlarıyla onu baştan çıkartın! Rahat ve sağlıklı uyku konusunda getirdiği yeniliklerle City In ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
139 TL
Q88 7" Android 4.0 Tablet Bilgisayar ile İhtiyacınız Olan Her Şey Elinizin Altında!

Laptop'ınızın omuzlarınıza yüklediği ağırlığa veda edin; hafif, şık ve akıllı Android tabletlerin muhteşem dünyasını keşfetmek için harekete geçin! Bugünün Groupon'u sizi Q88 Android 4.0 tablet bilgisayarı sunuyor! Q88 ile e-posta gönderip ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap