Cinemaximum Bileti|Trendy Kış Botları|Merinos Battaniyeler|iPhone 5

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 08.11.2012
Cinemaximum'larda 1 Yıl Boyunca Sinema Bileti 9,90 TL!
Trendy, Rahat ve Şık Kış Botları!
Fırsata Bak »
İndirim
48%
Fiyat
9,90 TL
Tam 1 yıl boyunca, haftanın 7 günü, dilediğiniz saatte, dilediğiniz filmi izleyebilmenin özgürlüğünü Cinemaximum kalitesi ve Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Mars Sinema, AFM ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
69 TL
Soğuk kış günlerinde ayaklarınızı sıcak ve kuru tutacak, bir yandan da sağlığınızdan ödün vermenize engel olacak bir bot arıyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! İthal termo tabanlı kış botları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla kapınıza ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
44 TL
Merinos Tek Kişilik Pamuklu Battaniyeler ile Yaz Kadar Sıcak Bir Kış!

Soğuk kış günlerinin tek hayali battaniyenin altında kavuşulacak sıcacık bir uykudur. Bugünün Groupon'u Merinos tek ve çift kişilik pamuklu battaniyeler ile tüm kışı tatlı uykular ile buluşturuyor! Merinos kalitesiyle gardırobunuzda her ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
12%
Fiyat
2899 TL
Apple iPhone5 2899 TL!

iPhone 5'i herkesden önce siz keşfedin diye bugünün Groupon'u çığır açan bu teknolojiyi kapınıza getiriyor! Üstelik siyah ve beyaz renk seçenekleri, 2 yıl garantisi, 18 noktada teknik servis hizmeti veren Medcell güvencesi ve Türkiye'nin ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
19,90 TL
Duşta Masaj Keyfi!

Bugünün Groupon'u duş saatlerinizi keyifli ve sağlıklı hale getiriyor. Arıtmalı ve masaj fonksiyonlu BMB duş başlığı Tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla kapınızda! BMB duş başlığı, zararlı maddeleri arıtarak suya sağlık katarken, C vitamini ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Hürrem Puflar ve Koltuklarla Salonunuza Konfor Katın!

Siz de salonunuzda sade fakat modern çizgileri tercih ediyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Evinize klasik çizgilerle zevkli alanlar yaratın! Tay tüyü kumaştan, dört farklı renk seçeneğine sahip Hürrem puflar ve takımlar adresinize ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
99 TL
Çay Tutkunlarına AR374 Arzum Leziz Çelik Çay Robotu

Zamana meydan okuyan ve en çok tüketilen çayın siz de tutkunlarından biriyseniz bugünün Groupon'una göz atın! AR374 Arzum Leziz Çelik çay robotu çay keyfinizi pratik ve hızlı kılıyor! AR 374 Arzum çay robotunu demlik kapağı sayesinde ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
1370 TL
Samsung i9300 Galaxy S III ile İletişimde Kusursuzluğu Keşfedin

Bugünün Groupon'uyla Samsung GALAXY S III'ü keşfedin! Yepyeni özellikleri, şık tasarımı ve iletişimde konfor sunan donanımıyla Samsung, hayatınıza heyecan katıyor!  Genel Özellikler Akıllı Bekleme: Yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
28,90 TL
13'lü iPhone Seti ile Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bir arada! iPhone Süper 13'lü Set ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
24 TL
Dev Markaların Parfümleriyle Baş Döndüren Etki!

Hafızada en çok kalan etkilerden biri olan kokunuz sizin tarzınızı ve karakteriniz hakkında çevrenizdekilere bilgi verir. Siz de kendi kokunuzu parfumya.com'dan seçin ve etrafınızdakileri kokunuzla etkileyin! Bugünün Groupon'u dünyaca ünlü ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
44 TL
Rengarenk Shaggy Halılar!

Evin ruhunu ortaya çıkaran halılar her yenilendiğinde odalarda tepeden tırnağa bir değişim hakim olur. Bugünün Groupon'uyla sizde halılarınızı yenileyin, yepyeni bir eve sahip olun! %100 polipropilen, rengarenk Shaggy halıları adresinize ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
9 TL
Danışmanlık: Geleceğinizi Öğrenmenizi Sağlayacak Yıldızname Yorumlaması!

İşinize yarayacak teknolojik gelişmelerin çoğu gerçekleşti; ancak zaman makinası hala belirsiz. Geleceğe Dönüş, hala sadece bir film olarak hayatımızda yer ederken, geleceğe dair birçok şeyi Bu Groupon ile yıldızname sayesinde ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
37 TL
Pro V Juicer Meyve Sıkacağı Seti ile Tüm Kış Doğal Vitamin Takviyesi!

Doğanın cömertçe sunduğu meyveleri siz de şık sunumlarla misafirlerinizle paylaşmak ya da hızlı ve pratik bir şekilde taze meyve suları sıkabilmek için bugünün Groupon'una göz atın! Fonksiyonel soyma ve süsleme bıçakları, dökme kabı, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
399 TL
Ürün: Evinize Köşe Koltuk Takımları ve Berjerler!

Yoğun bir günden çıktığınızda evinizin şefkatli kollarına sığınır huzur ararsınız. Tüm günün stresinden kurtulmak için koşarak gittiğiniz evinizi, ayaklarınızı uzatmak için sabırsızlandığınız kanepenizi bu Groupon'la daha da güzelleştirin, ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
13,50 TL
Tavana Işık Yansıtan, Kaplumbağa Gece Lambası ile Neşeli Uyku Saatleri!

Bugünün Groupon'uyla ışık saçan kaplumbağayla tanışmak evdeki miniklerinizi fazlasıyla sevindirecek! Çocuklarınıza eğlenceli bir uyku sunan kaplumbağaları kaçırmayın! Kaplumbağanız renk değiştiren ışıkları ile tavanınızı renkten gökyüzüne ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Ürün: H2O Mop X5 Buharlı Temizleyiciyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Boy Aynalı Ayakkabı Dolabı ile Ayakkabılarınız İçin Stil Sahibi Çözüm!

Ayakkabılar kişilikli tarzların tamamlayıcı kahramanları oldukları kadar ehlileştirilemeyen varlıklarıyla da saklama koşullarına meydan okuyarak ev dekorasyonunuzu vahşi bir hale sokabilirler.  Bugünün Groupon'uyla ayakkabılarınızın ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Podocarpus ve Serissa Bonsai ile Evinizi Yeşillendirin!

Koskocaman ağaçların aksine Bonsai'ler, evinizde küçücük bir yer kaplayarak hem şıklığı hem de iç huzurunu bir arada sunarlar. Bugünün Groupon'uyla bin yıllık geçmişe sahip Bonsai geleneğinin bir parçası olun ve kendi Bonsai'nizle huzur ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
49,90 TL
Fakir Diamond Saç Kurutma Makinesiyle Dolgun ve Parlak Saçlar!

Bugünün Groupon'uyla saçlarınız Fakir kalitesiyle dolgun, parlak ve dümdüz! Tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla Fakir Diamond 2200Watt DC saç kurutma makinesi kapınızda! Fakir Diamond 2200 Watt DC 230V-50Hz 2200 Watt uzun ömürlü DC motor 2 hız ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Tüm Anılarınızı Bir Arada Tutmanın En Güzel Yolunu Keşfedin!

Fotoğraflarınızın dili olsa ve konuşsa birbirini tamamlayan film kareleri gibi yan yana gelerek ölümsüz bir sinemaya dönüşmek istediklerini söyleyebilirler.  Bugünün Groupon'uyla fotoğraflarınıza kulak verin, anılarınızı dijital ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
49 TL
Sonbaharda Ferré Milano Şıklığı!

Pencerenin arkasından müthiş romantik bir atmosfer yaratan yağmura dışarıda yakalanmak duygusal değil fiziksel sonuçlara sebep verir. Bugünün Groupon'unu yakalayın, yağmurun duygularınızı ya da  evden çıkmadan önce aynada gördüğünüz son ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap