Avrupa:Etiler Uludağ Kebapçısı'nda İskender|Levent Dogmania Lezzetleri

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 22.11.2012
Yeme/İçme: Etiler Uludağ Kebapçısı'da İskender Kebap Lezzeti!
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!
Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
48 TL
Etiler Uludağ Kebapçısı'nın 48 yıllık lezzet geleneğini bugünün Groupon'uyla siz de tadın! Cemal-Cemil Usta'nın geleneğiyle 1964 yılından bugüne kadar gelen iskender lezzetini kaçırmayın!   Menünüz Bir porsiyon iskender Özel turşu Şıra ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Yeme/İçme: Levent Dogmania'dan Tüm Menü!

Enfes hotdog, burger, leziz malzemelerle bezeli salatalar, el yapımı soslar ve dahası ile tadına doyulmaz bir öğün için Dogmania bugünün Groupon'unda! Dilerseniz Dogmania'da, dilerseniz paket servis imkanıyla istediğiniz yerde yiyin! ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
34%
Fiyat
29,90 TL
Konser: MFÖ Matine 216'da Sahnede!

"Ali Desidero" ile eğlendiğimiz, en agresif günlerimizde "Mazeretim Var Asabiyim Ben" ile şarkısıyla güldüğümüz, sevgilimizle tartıştığımızda "Ah Bu Ben"i dinleyip battaniyelerimize sarıldığımız günlerde yanımızda hep onlar vardı… ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14 TL
Aktivite: 212 AVM Flash Ice Buz Pisti'nde Gerçek Buzda Keyif!

Kış aylarında kar yağdığında önünüzde yürüyen amca kaydığında gülmek yerine ona bunun bir spor olduğunu anlatabilirsiniz. Bu Groupon ile Flash Ice Buz Pisti'nde gerçek buzda buz pateni keyfine davetlisiniz! Flash Ice Buz Pisti  2010 Eylül ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
10%
Fiyat
8,90 TL
Yeme/İçme: Tavvuk'ta Yarım Piliç Çevirme Menü!

Çok acıktınız ya da canınız kızarmış tavuğun o efsanevi lezzetinden istedi; o zaman dikkat lezzet çıkabilir! Bugünün Groupon'uyla Tavvuk'un 4 şubesinde nefis yarım piliç çevirme menü sizinle! Keskinoğlu Tavukçuluk grubunun kuruluşu olan ve ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
19,50 TL
Yeme/İçme: Ataköy Marina Değirmen Cafe'de Enfes Kahvaltı!

İstanbul'un en güzel taraflarından biri de güne deniz kıyısında iyot kokuları eşliğinde enfes lezzetlerle başlama imkanıdır. Bu Groupon ile Ataköy Marina Değirmen Cafe'de nefis bir kahvaltı ile siz de gününüzü taçlandırabilirsiniz! 1982 ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
38 TL
Yeme/İçme: Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Şık Yemek!

Keyifli ve şık bir yemek için doğru adres Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro! Bugünün Groupon'uyla kebaptan tavuğa, makarnadan pizzaya ana yemek seçenekli zengin menü sizinle! Menünüz Başlangıç Zeytinyağı, özel ekmek çeşitleri ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Spor: Yeniköy Aura Yoga ve Dans Okulu'nda Sağlık Kazanın!

Esneklik kazanmak, selülitlerinizden kurtulmak ve sağlık kazanmak istiyorsanız bu Groupon tam size göre! Yeniköy Aura Yoga ve Dans Okulu'nda yoga paketleri sizinle! 4 ve 8 seanslık yoga paketleri ile sağlıklı bir hayata merhaba deyin! Yoga ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
20 TL
Etkinlik: Jolly Joker Konserlerini Kaçırmayın!

Bugünün Groupon'u Jolly Joker'deki yıldızlar geçidine bilet sunuyor! 22-23-24 Kasım'daki konserlere biletiniz bugünün Groupon'uyla karşınızda!   22 Kasım Pilli Bebek Bugüne farklı oluşumlarla gelen Pilli Bebek'in kadrosu, gitar ve vokalde ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
45 TL
Güzellik: MD Beauty Life'ta Pürüzsüzlüğü Keşfedin!

Pantolonları, uzun etekleri, kalın çorapları bir kenara bırakın ve kalıcı pürüzsüzlüğü bugünün Groupon'uyla Md Beauty Life'ta pürüzsüzlüğün keyfine varın! 15 bölgeden seçeceğiniz birinde 6 seanslık uygulama ile siz de mini eteklerle, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Emirgan, Rumeli Hisarı Fincan ve Arnavutköy Revma by Fincan'da Leziz Kahvaltı!

İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
31,90 TL
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
219 TL
Aynalı Mücevher Dolabıyla Tüm Aksesuarlarınız Şık Bir Ortamda!

3 yüzyıl önce aynanın varoluş sırrını bir adada saklayan Venedikliler, Fransızların adadan kaçırdıkları ustalarla sırlarını tüm Avrupa ile paylaşmak zorunda kaldılar.  Bugünün Groupon'uyla bu eğlenceli tarihe ortak olabilir, kendi küçük ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Esentepe Park Adana Kebap'ta Geleneksel Lezzetleri Tadın!

Acıkmanın en güzel yanı, enfes bir sofranın başında sevdiklerinizle bu keyfi yaşamaktır. Bu Groupon ile Esentepe Park Adana Kebap'ta leziz bir sofranın tadını çıkarın! Mezelerden ana yemeğe leziz bir sofra sizi bekliyor! Menünüz Mezeler ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Willy Yüzme Okulu ile Yüzme Öğrenin!

Hem yetişkin kadın ve erkekler, hem de çocuklar için geçerli olan bu Groupon 7'den 70'e yüzme severleri Willy Yüzme Okulları'nda buluşturuyor. Su korkusu olanlar ve… "Yüzüyorum ama havada kalamıyorum" "Nefes alamıyorum" "Çabuk yoruluyorum" ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Pizzabulls'ta Dilediğiniz Çeşit Pizza ve Coca-Cola 15,90 TL!

Groupon bugün size, Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve yanında pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor!  Üstelik siparişiniz ile kapınızda! Classic Pizza Pizza Chicago Özel pizza sosu, mozzarella peyniri, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Backhaus Lezzetleri Groupon'da

Almanya'nın Bavyera Bölgesi'nde sevilerek üretilen ve tüketilen fırıncılık, pastacılık ürünlerinin yanı sıra yerel lezzetleri de Türk halkının beğenisine sunan Backhaus'ta Groupon'a özel indirim sizleri bekliyor!   Yüksek kaliteli Avrupa ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Notebook Kullanımını Keyifli Hale Getiren Eye-Q Notebook Seti!

Laptop ve netbook bilgisayarlara göre kullanımı daha rahat olan notebooklar ve sahipleri için bugünün Groupon'u kaçırılmayacak bir set sunuyor! Notebook kullanımınızı daha etkili, daha keyifli ve notebookun zarar görmemesi için daha ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap