Esse Seramik Tencere ve Tavalar|Android Tablet 139 tl |Seiko Saatler

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 17.11.2012
Esse ile Mutfağınıza Sağlık ve Ayrıcalık Katın!
Yatak Odanızda Şehir Rüzgarları!
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
43,90 TL
Bugünün Groupon'u konuk olduğu her evin mutfağına değer katan Esse'nin birbirinden şık, nitelikli ve seçkin ürünlerini sizinle buluşturuyor. Siz de Esse ile mutfağınızı özel bir dünyaya dönüştürmek istiyorsanız Esse Özel dükkanını ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
34%
Fiyat
59 TL
Yatak odası evinizin en cömert alanıdır. Bugünün Groupon'uyla siz de yatak odanıza bir cömertlik yapın ve Fabress'in birbirinden şık nevresim takımlarıyla onu baştan çıkartın! Rahat ve sağlıklı uyku konusunda getirdiği yeniliklerle City In ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
139 TL
Q88 7" Android 4.0 Tablet Bilgisayar ile İhtiyacınız Olan Her Şey Elinizin Altında!

Laptop'ınızın omuzlarınıza yüklediği ağırlığa veda edin; hafif, şık ve akıllı Android tabletlerin muhteşem dünyasını keşfetmek için harekete geçin! Bugünün Groupon'u sizi Q88 Android 4.0 tablet bilgisayarı sunuyor! Q88 ile e-posta gönderip ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
69%
Fiyat
24,90 TL
Portatif Elektrikli Isıtıcı ile Dilediğiniz Alanda Isınma Kolaylığı!

Kombiniz bozulduğunda, yöneticiniz istifa ettiğinde ya da daha kötü bir senoryayla Rusya doğalgaz vanasını kapattığında ısınmak için bir planınız olsun istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Multibox Power Of Technology Gama Quartz ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
279 TL
Her Tarza Uygun Seiko Saatler ile Şıklığınızı Tamamlayın!

Saat teknolojisinin efsane ismi ve yenilikçi markası Seiko ile stil sahibi bir şıklık yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! En nitelikli modelleri sizin için bir araya getiren Groupon, incelikli ve titiz çalışmalarla ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
iPad ile Uyumlu Kablosuz Klavyeli Deri Kılıf Kapınızda!

Bugünün Groupon'uyla iPad'inize hem uzun süreli ve maksimum koruma sağlayın, hem de onu şık bir klavye ile buluşturun! Rogadis YJTICS189 kablosuz klavyeli deri kılıf ile iPad'inizin bir klavyesi olmasını istiyorsanız acele edin! Özellikler ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
17 TL
360 Derece Dönebilen Ayakkabı ve Çanta Düzenleyici ile Alandan Tasarruf Edin!

Kadınların en büyük sorunlarından biri giydikleri kıyafete uygun çanta ve ayakkabı bulabilmektir. Her kıyafete uygun çanta ve ayakkabı arayışıysa bir süre sonra odanızda başedilemez bir karmaşa yaratabilir. Bugünün Groupon'u çantalarınızı, ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
24,90 TL
Evinizde ve Bahçenizde Turunçgil Ağaçları!

Yemyeşil bir doğa için verilen mücadeleye siz de katılın, bu mücadeleye ilk olarak çevrenizde değişiklik yaparak başlayın. Bu Groupon ile limon ya da kamkat (mandalin) ağaçları ile bahçenizi zenginleştirin! İthal Limon Ağacı Gönderim ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
129 TL
Guess Yağmur Çizmeleri ile Sonbahar Şıklığı Ayağınıza Geliyor!

Yumuşak renkleri ve hiç bitmeyen yağmuruyla sonbahar sizin de favori mevsimiz olabilir. Ama bu pastel mevsimin yağmurlarıyla baş edebilmek için ayakkabı gardırobunuzda da ideal bir çift yağmur çizmesi sizi bekliyor olmalı! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tefal Yoğurtçum Kompakt Yoğurt Makinesi ile Doğal Yoğurt Lezzeti!

Organik yaşam için evinizin bir odasını seraya çevirebilir, bir sahil kasabasına yerleşip domates biber ekebilir ya da şehir değiştirmeye gerek kalmadan evinizde kendi çözümleri üretebilirsiniz! Bugünün Groupon'uyla Tefal Yoğurtçum yoğurt ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
233 TL
Dark Android MiniBOX Medya PC ile TV, İnternet, Oyun ve Daha Fazlası Bir Arada!

Sirkler; farklı gösterilerin bir aradaki heyecanını barındıran vazgeçilmez eğlence merkezleridir. Bugünün Groupon'u Dark Android Mini Box medya PC ile teknolojinin büyük gösterilerini sizin için bir araya getiriyor ve kendi kişisel eğlence ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
99 TL
BabaSling Bebek Taşıyıcısı ile Bebeğiniz Her An Yanınızda!

Bebeği için her zaman en iyisini isteyen anne ve  babalar, bugünün Groupon'u sizi BabaSling ile buluşturuyor! BabaSling sayesinde bebeğiniz her an gözünüzün önünde, içiniz rahat olacak! Neden BabaSling? Bebeğinizi kanguru ile taşımak onun ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
13,90 TL
İçecek Mataraları ile Soğuk Kış Günlerinde İçinizi Isıtacak İçeceğiniz Hep Yanınızda!

Yaklaşan soğuk kış günlerinde içeceğiniz her an cebinizde olsun istiyorsanız; bu Groupon'u kaçırmayın! Şık tasarımlı mataralar ile ister alkollü, ister soft içeceklerinizi gittiğiniz her yere götürün. Soğuk ya da sıcak içecekleri ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
329 TL
Sofralarınıza Şık Yemek Masası Takımlarıyla Ayrıcalık Katın!

Yemek yemek bir zevktir ve bu zevkin değerini bilenler sofralarını da kusursuz bir biçimde hazırlamaya özen gösterirler.  Bugünün Groupon'uyla siz de sofralarınızı zevkli çizgilerle buluşturmak istiyorsanız açılır-kapanır masalı ve dört ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
79 TL
Dreamwood Orta Sehpa ile Salonunuza Modern Çizgiler Katın!

Salonunuzda fonksiyonel kullanım alanları yaratmak istiyor ve şık bir mobilyaya ihtiyaç duyuyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Etraftaki tüm dağınıklığı tek bir alana toplayacak, misafirlerinize sunduğunuz ikramlar için kullanışlı ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
22,90 TL
Portatif Araç İçi Süpürge ile Aracınız Kısa Sürede Tertemiz!

Koltuğunuzun altına düşen bozuk paralarınızı ilerde işinize yarar diye biriktirmiyorsanız ya da yemek kırıntılarını olası bir savaşa karşı acıkınca çıkartmayı düşünmüyorsanız otomobilinizin temizliği için bir yardımcıya ihtiyaç ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Anahtarlık ve Kalem Şeklinde Kameralar ile Hiçbir Önemli Anı Kaçırmayın!

Kameranızı her türlü önemli ayrıntıyı yakalamak için sürekli yanınızda taşımak ya da arada bir dedektifçilik oynayarak hayatınıza biraz olsun heyecan katmak isterseniz, bugünün Groupon'uyla anahtarlık ya da kalem şeklinde bir kameraya ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
Yatak Odanıza Zarif Dokunuş!

Bugünün Groupon'u yatak odasına özen gösterenlerin beklentilerini karşılıyor. Tek ve çift kişilik seçeneklerle birbirinden zarif, mikrofiber yatak örtülerini kapınıza getiriyor. Ev tekstili alışverişlerinin en zevkli tarafı yatak odası ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Warner Bros Lisanslı Kaykaylar ile Spor ve Eğlence Bir Arada!

Çocuklarınıza sıradışı, beklentilerinden farklı ve eğlenceli bir hediye sunmak isterseniz bugünün Groupon'una göz atın!  Finspor, dört ayrı model seçeneğiyle Warner Bros lisanslı kaykayları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinize ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
889 TL
Arçelik 9485 FI Ankastre Bulaşık Makinesi 889 TL!

Mutfağınız vazgeçilmez parçalarından biri olan bulaşık makinenizi yenilemenin zamanı geldiğiniz düşünüyorsanız; bu Groupon'u kaçırmayın! Arçelik 9485 FI Ankastre Bulaşık Makinesi, ev hanımlarının saatlerce uğraşmadan ve yorulmadan tertemiz ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap