Avrupa Turları | THY | Sultanahmet | Ada | Taksim | Gezinet | Kıbrıs

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 29.11.2012
Sultanahmet Ayasofya Hotel'de Çift Kişilik Konaklama Paketleri
Uçak Bileti ve Konaklama Dahil 5 Günlük İtalya-Venedik-Roma Turu
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
79 TL
Hergün önünden geçtiğiniz halde muhteşem atmosferi göremeyecek kadar şehrin dışındaysanız, hayatın ritmine fazlasıyla kapıldığınız için kendinize biraz romantizm, bolca lezzet, fazlaca İstanbul barındıran bir mola vermek istiyorsanız ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
699 TL
Romantizmin, tarihin ve sanatın krallığı olan şehirlerde her saniyesinde heyecan duyacağınız unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? Bugünün Groupon'u bitmesini istemeyeceğiniz bir turu ayaklarınızın altına seriyor! Tur Programı 1. Gün ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
99 TL
10 Suites Taksim'de 2 Kişilik Konaklama

Bugünün Groupon'uyla 10 Suites'te yalnızca size özel dakikaların tadını çıkarın! Taksim Meydanı'na sadece 300 metre uzaklıkta hizmet veren 10 Suites modern konaklama birimleri sunmaktadır. Tesis İstiklal Caddesi'ne ve Pera-Beyoğlu'nun ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
799 TL
Paris&Benelux&Amsterdam Turu! THY ile Uçak Bileti ve 4 Gece Konaklama Dahil!

Bugünün Groupon'uyla "Hayatımın tatiliydi!" diyebileceğiniz, rüya gibi 5 gün geçirebileceğiniz, THY güvencesiyle uçacağınız, Paris'ten Amsterdam'a sokak sokak gezeceğiniz, konforlu otellerde konaklayacağınız dört dörtlük bir tur sizi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye Taksim Lemon Residence Hotel'de 2 Kişilik Konaklama

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un kalbinde, Taksim'de yer alan Lemon Residence Hotel sizi benzersiz bir konaklama deneyimine davet ediyor! Lemon Residence Hotel, şık ve modern mimari ve dekorasyona sahip odalarıyla hem turistik hem iş ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
69 TL
Sultanahmet'in Tarihi Atmosferinde 2 Kişilik Konaklama ve Kahvaltı

Tarihi yarımadanın en keyifli köşelerinden Preferred Hotel Old City'de eğlence ve heyecan dolu bir gün geçirmek, leziz açık büfe kahvaltıların tadını çıkarmak istiyorsanız Groupon'unuzu hemen alın! Sirkeci tramvayı ve Ayasofya'ya 5 dakika ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Osmanbey Nil Hotel'de 2 Kişilik Konaklama Paketleri

Bugünün Groupon'uyla şehrin merkezinde size özel bir dünya sunan Nil Hotel 'de benzersiz konaklama deneyimi sizi bekliyor! Taksim Meydanı ile İstanbul Kongre ve Sergi Merkezi'ne yürüme mesafesinde yer alan Nil Hotel konuklarına ücretsiz ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
169 TL
Titanic Business Hotel Kartal'da Çift Kişi Gecelik Konaklama, Kahvaltı ve Spa Kullanımı

İstanbul'da keyifli ve unutulmaz günler yaşamaya hazır olun. Bu Groupon ile Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de muhteşem bir tatilin tadına varın! Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı, şirket ofisleri ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
74 TL
Büyükada'da Huzur Bulun! Butik Ada Otel'de 2 Kişilik Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Butik Ada ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
188 TL
Santorini Blue Diamond Bay'de Mavi-Beyaz 2013 Tatili!

Santori'de bir aile işletmesi olan Blue Diamond Bay sizi "Google Görseller"de gördüğünüz ve orada olmayı hayal ettiğiniz mavi beyaz binalarıyla bir ada tatile davet ediyor.  Santorini Perissa'da bulunan Blue Diamond Bay'in kendine ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
1239 TL
Dilediğiniz Ülkede 7 Gece 8 Kişilik Lüks Villalarda Konaklama

Otellerin olanaklarıyla kendinizi sınırlamak istemiyor ve tatilde evinizin konforunu aratmayacak bir rahatlık arıyorsanız Solmar Villas'ın lüks villaları sizi bekliyor! Bugünün Groupon'u egzotik ve güzel bir tatil geçirmek için tercih ... devamını gör.

İndirim
99%
Fiyat
1 TL
Gezinet'ten Ekstra 200 TL İndirim Sağlayan Groupon 2 TL!

Yaz tatiline çıkmak için kara kara düşünmenize, uzun planlar yapmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla tatilinizi Gezinet ile erkenden planlayabilir, hesaplı ve keyif dolu günlerin tadını çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz şehri ve oteli seçin, ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
89 TL
Balat Residence'ta Çift Kişilik Deniz Manzaralı Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un en güzel semtlerinden birinde, tarihi ve elit bir otelde konaklama sizlerle! Balat Residence, deniz manzaralı, suite ve dublex suite odalarıyla sizi bekliyor! Geçmişi 19. yüzyıla kadar uzanan tarihi bir ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
109 TL
Ağva Club Grand Bécassier'de Çift Kişi Bir Gece Konaklama ve Kahvaltı

"İki dere arasına kurulmuş köy" manasına gelen Ağva, Milattan önceye dayanan tarihi ve birçok uygarlığın izini taşımasıyla her zaman çekici gelmiştir. Yeşilin, mavinin ve toprağın her renginin buluştuğu Ağva sizi muhteşem bir tatile ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Comfort Suite Taksim'de 2 Kişi Gecelik Konaklama Paketleri!

İstanbul'un kalbinde, Taksim'de yer alan Comfort Suites; çift kişilik konaklama paketleriyle ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! Comfort Suite, merkezi konumu sayesinde Taksim Meydanı'na ve İstiklal Caddesi'nin hareketli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
230 TL
İzmir Crowne Plaza'da 2 Kişilik Eşsiz Bir Tatil!

Sevdiğinizle beraber unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanız için her şey düşünüldü. Groupon sizi İzmir Crowne Plaza'da unutamayacağınız bir tatile götürüyor! InterContinental Hotels Group zincirine bağlı Crowne Plaza İzmir, körfeze ve ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Tarihi Konakta Çift Kişilik Kapadokya Tatili!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Tophane Home Culture'da Çift Kişilik Konaklama Paketleri

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da aradığınız her yere yakın Tophane Home Culture'da evdeymişçesine eşsiz bir gece geçirin! İstanbul'un merkezi neresidir, diye sorulsa, eminiz herkes farklı cevaplar verir.  Eminönü; çünkü tarih orada soluk ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
89 TL
Taksim Ömer Hayyam Palace'da 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Seçenekleri!

İstanbul'un kalbinde, Taksim'de yer alan Ömer Hayyam Palace çift kişilik konaklama seçenekleriyle ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! Şehir merkezinde yer alan Ömer Hayyam Palace, hareketli İstiklal Caddesi'ne sadece 5 dakikalık ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap