5* Dedeman|İstanbul|Bursa|Yılbaşında Berlin|Ada|Green Park|Riva|Atina

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 08.11.2012
Konaklama: Taksim Inn Pera'da Çift Kişi Tatil!
Konaklama: Büyükada'da Doğa İçinde Romantik Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Bütçenize uygun olsun diye İstanbul'un neredeyse sınırında bir otelde kalıp, Taksim'e gelmek için 3 saat yol yapmak yerine bu Groupon'u alın, Taksim Inn Pera'da hem tatil yapın, hem de sunulan imkanlarla eşsiz bir gün geçirin! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Bursa Kitap Evi Otel'de Konaklama, Kahvaltı, Meyve Sepeti ve Alkollü İçecek İkramı

Bugünün Groupon'u sizi Bursa'da unutamayacağınız günler yaşayacağınız bir tatile davet ediyor! M.Ö. tarihe dayanan birçok uygarlınn anılarını taşıyan eserlerini, izlerini sürebileceğiniz, ulu bir şehirde, Bursa' dasınız.  Kitap Evi Otel ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
189 TL
İstanbul The Green Park Hotel Pendik'te Konforlu Tatil!

"İstanbul'u keşfetmek bir ömür sürer; ama bir yerden başlamak lazım" derseniz bu Groupon ile rüya gibi bir İstanbul gecesi yaşayın; keşif gezinize konfor, lüks, şıklık, keyif ve huzur ile başlayın! The Green Park Pendik Hotel sizi ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
177 TL
5* Dedeman Antalya Hotel&Convention Center 'da Konaklama

Bugünün Groupon'uyla Antalya'da eksiksiz bir tatil sizi bekliyor! Kıyıdan denize uzanan burnun üzerinden Akdeniz'in masmavi sularını seyreden Dedeman Antalya, benzersiz bir manzaraya sahip. 5 yıldızlı bir otel olan Dedeman Antalya, ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
129 TL
Sultanahmet Fides Hotel'de Tatil

Şehrin merkezinde, tarih kokulu sokaklarda ve konfor sunan bir otelde sevdiğinizle muhteşem bir gün geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Sultanahmet Fides Hotel sizi bekliyor! Tarihin güzelliğini ve İstanbul'un büyüsünü ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Rhebas Hotel'de Sevdiğinizle Keyif ve Konforu Yaşayın!

Şehir merkezinden uzaklaşmadan dinginlik, mutluluk ve konforla buluşmak isteyenleri bugünün Groupon'u hayallerindeki yerle buluşturuyor!  1986'dan günümüze uzanan deneyimi ile konuklarının vazgeçilmez konaklama noktası Riva Rhebas Hotel, ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1299 TL
Tatil: Yeni Yılın İlk Dakikalarını Berlin'de Geçirin!

Siz de her sene yaptığınız gibi bu yılbaşında da koltuk karşısında çerez yemek istemiyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayarak yeni yılın ilk dakikalarını Berlin'de yaşayabilir, havai fişeklerin ve birbirinden ünlü starların ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
119 TL
İstanbul'un Merkezinde Konfor ve Huzur Bir Arada!

Bugünün Groupon'u ile şehrin orta yerinde Şişli Ar Suites Hotel'de konaklama sizi bekliyor! İstanbul'un merkezi noktalarına, en ünlü mağazalara, restoranlara, gece kulüplerine, sinemalara ve tiyatrolara yakın Ar Suits'te huzurlu bir ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
219 TL
Avrupa'nın Göz Bebeği Barcelona'da Rüya Tatil!

Herkesin en sevdiği Avrupa ülkesi İspanya ve herkesin en sevdiği İspanya şehri Bercelona bugünün Groupon'unda!  Wilson Boutique Hotel'de bir-yedi gün arası konaklayabilir, Avrupa'nın göz bebeği Barcelona'yı yeniden keşfetmek için acele ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42 TL
Atina'yı Bir de Kırmızı Otobüslerden Görün!

Atina'dasınız. Her şey çok güzel gidiyor. Şehre de bayıldınız ama keşke daha çok şey görebilseniz, daha çok yer gezebilseniz ancak vaktiniz kısıtlı! Ne, nerede, nasıl soru baloncukları kafanızda uçuşurken bugünün Groupon'u Hop on Hop off ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Konaklama: Yalova Limak Thermal Boutique Hotel'de Rüya Gibi Tatil!

Bugünün Groupon'u Yalova'da açık ve kapalı havuz kullanımı, Türk Hamamı, sauna, buhar odası kullanımlarıyla birlikte, açık büfe kahvaltılı rüya gibi bir tatil sunuyor!     Oda Özellikleri Balkon 40 kanallı plazma TV TV müzik kanalı Saç ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
129 TL
129 TL'ye İstanbul'un Merkezinde Vizon Hotel'de 2 Kişilik Tatil ve Spa Kullanımı!

Şehirden uzaklaşmadan huzurlu bir tatil yapmak istiyor ve evinizin konforunu arıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! İstanbul'un merkezinde, Osmanbey'de konumlanan Husa Vizon Boutique Hotel'de şehrin ve huzurun tadını çıkarın!  İster ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
163 TL
Atina Civitel Attik Hotel'de Çift Kişi Hafta İçi Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Atina'da rüya gibi bir tatile davetlisiniz! Civitel Attik Hotel'de çift kişi konaklama sizleri bekliyor! Dilerseniz Superior Twin odalarda konaklayabilir, dilerseniz de müsaitlik durumuna göre Junior Suite odada ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
99 TL
Taksim Trio Suites'te Benzersiz Konaklama Deneyimi!

İstanbul'un büyüleyici fotoğrafına duyulan hayranlığın baş kahramanı İstiklal Caddesi'nde konumlanan Trio Suites,  kendini bir masalın kucağına bırakmak isteyenlere kapılarını açıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel lezzetler ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
448 TL
Romantizmi Santorini Senses Boutique Hotel'de Yaşayın!

Santorini Adası'nın en güzel noktasına kurulan İmerovigli kasabasında unutamayacağınız bit tatile hazır olun. Nefes kesen bir gün batımı, kasabanın her köşesine serpiştirilen romantik izler, Ege Denizi'nin içleri ferahlatan büyüsü... Yılın ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
179 TL
Çikolatanın ve Avrupa Birliği'nin Başkenti Brüksel Izan Avenue Louise Hotel'de Tatil!

Eşsiz lezzetler, sanat, kültür ve keyif dolu 4 yıldızlı bir tatil... Belçika'nın başkenti Brüksel'de "tatil" kelimesinin sizin için ifade ettiği her şeyi değiştirecek günler sizi bekliyor! Brüksel'in merkezinde bulunan 4 yıldızlı Izan ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
999 TL
Tur: Konaklama Dahil Milano Outlet Turu!

Bugünün Groupon'u sizi Milano'da alışveriş çılgınlığına davet ediyor!   Tur Programı 1. Gün: İstanbul-Milano Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde RedArena Tur kontuarı önünde 09:30 de buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
29,90 TL
Konaklama/Bakım: Yıldızhan Otel'de İhtiyacınız Olan Her Şey!

İzmir'in kalbinde yer alan dört yıldızlı Yıldızhan Otel'in ister spasında huzur dolu bir gün geçirin, ister lüks odalarında sevdiğinizle birlikte harika bir tatil! Gündelik stresinizden biraz olsun arınabilir, leziz kahvaltıyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Dream Hill Hotel'de Tatil!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da tatile davetlisiniz! Dream Hill Hotel, açık büfe kahvaltı, Türk Hamamı, sauna, fitness ve kapalı havuz kullanımı imkanlarıyla sizleri bekliyor!   Dream Hill Business Deluxe Hotel, İstanbul Anadolu ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
169 TL
Kartepe Green Park'ta Tatil!

Yoğun hayat temponuz karşısında göz altı torbalarınız da bu duruma kayıtsız kalamıyorsa ve sizin için sevgilinizle buluşmak hayal oluyorsa hayatınızı bir kenara bırakın ve sevdiğinizi de yanınıza alarak estetiğin ve konforun bir arada ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap