Anadolu: Beylerbeyi Bosphorus Palace'ta Romantizm, Hamamı'nda Masaj

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 01.11.2012
Konaklama: Tarihi Binada Romantik Buluşma!
Bakım: Tarihi Beylerbeyi Hamamı'nda Sultanlara Layık Bir Gün!
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
299 TL
Bugünün Groupon'u sevdiğinizle başbaşa geçirebileceğiniz romantik bir gün sunuyor! Boğaz'ın tüm güzelliğine tanıklık eden tarihi bina Bosphorus Palace Hotel; sevdiğinizle romantizm dolu bir gün geçirmeniz için doğa ve deniz manzaralı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
37,50 TL
Bugünün Groupon'u bedeninizi tazeleyecek, ruhunuzu arındırıp dinlendirecek! Tarihi Beylerbeyi Hamamı'na kadınlara özel giriş, kese ve masaj uygulamaları sizlerle!   Tarihi hamamda dilediğiniz gibi bir gün geçirmenizi sağlayacak günlük ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
16,25 TL
Pizza Pizza'dan Büyük Boy Pizza ve 1 Lt. Coca-Cola Yarı Fiyatına!

Dumanı üstünde, çıtır çıtır, gerçek pizza lezzeti için İtalya'da Napoli'ye, Türkiye'de Pizza Pizza'ya gitmelisiniz! Bugünün Groupon'uyla 1 Şubat 2013'e dek Pizza Pizza'ya gitmenize gerek yok, kendine has enfes pizza çeşitlerini Pizza Pizza ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Konser: Pinhani 4 Kasım'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde!

Bugünün Groupon'uyla Pinhani'nin en sevdiğiniz şarkılarına eşlik etme imkanı bulacaksınız! 4 Kasım'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde konsere davetlisiniz!   Pinhani 2004 yılında Zeynep Eylül Üçer ve Sinan Kaynakçı tarafından kurulduktan ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
48 TL
Kurs: Cama Hayat Vermenin Tekniklerini Öğrenin!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi ifade etmenin en orijinal yollarından biri ile tanışabilirsiniz!     Cam şekillendirme teknikleri workshopu ile el becerilerinizi geliştirin, yaratıcılığınızı konuşturun!     Resmi olarak 2006 yılında ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
48 TL
Bakım: Cildinize Uygun Bakım Paketleriyle Cildiniz Pırıl Pırıl!

Güzellik tüm kadınların ortak tutkusu. Ne var ki bu güzelliği korumak oldukça çaba gerektiriyor. Bugünün Groupon'u cilt gençleştirme ve detaylı bir bakım paketini birlikte sunuyor! Güzellik sektöründeki yerini ilk kez, yaklaşık 15 yıl önce ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Eğitim: Tenis Club @ Conrad'da Tenis Öğrenin!

Sharapova ile tanışmak için kort çıkışlarında beklemek yerine tenis öğrenmeyi deneyin; belki kazanacağınız derece ile onunla maç yapma şansına bile erişebilirsiniz. Bu Groupon ile Tennis Club @ Conrad'da tenis öğrenin! Enok Eskinazi, Ömer ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Tüm Anılarınızı Bir Arada Tutmanın En Güzel Yolunu Keşfedin!

Fotoğraflarınızın dili olsa ve konuşsa birbirini tamamlayan film kareleri gibi yan yana gelerek ölümsüz bir sinemaya dönüşmek istediklerini söyleyebilirler.  Bugünün Groupon'uyla fotoğraflarınıza kulak verin, anılarınızı dijital ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
64,90 TL
Yeme/İçme: Ara Sokak Restaurant'ta Akşam Yemeği!

Bugünün Groupon'u sevdiğinizle başbaşa geçirdiğiniz akşamınıza lezzet katıyor! Ara Sokak Restaurant'ta 1 şişe şarap eşliğinde leziz menü sizleri bekliyor! Caddebostan'daki konumuyla ulaşım kolaylığı sağlayan eski adıyla Cafe Lamartine, ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
13 TL
Tiyatro: Metin Zakoğlu ile Kahkaha Tufanı!

Metin Zakoğlu ile kahkaha tufanına davetlisiniz! Kimi zamanlar olur, bunun yalnızca bir gösteri olduğunu bilseniz de doyasıya, düşünmeden gülmek istersiniz. Karşınızda bunun için profesyonel birinin olduğunu bilmek bu açıdan içinizi ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
3 TL
Metro'dan Gidiş-Dönüş Tüm Seferlerde %30 İndirim Sağlayan Groupon 3 TL!

Yolculuklarda, ihtiyaç duyulan konfor, güven ve emniyette şüphenin yer almadığı bir ulaşım anlayışı arıyorsanız, bugünün Groupon'uyla gönül rahatlığıyla arkanıza yaslanabilirsiniz!  Ulaşımın dev ismi Metro Turizm, varmak istediğiniz yerde ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Kadayıf Dolması Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Bakım: The Bostancı Hotel Mia Spa'da Size Özel Bir Gün!

Bugünün Groupon'u sizi stresten arınmış, taze ve rahat bir bedene sahip olmanız için Mia Spa'ya götürüyor!   Yaşadığımız tüm sıkıntıların, stresin, koşturmacanın etkisini azaltmak ve hatta bu etkiden kurtulmak için planlar yapar, ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
9 TL
Hizmet: Altunizade Carwax'tan Aracınızı Kışa Hazırlayacak Uygulamalar!

Bugünün Groupon'u Altunizade Carwax'tan aracınız için temizlik paketleri sunuyor! Aracınınız ilk günkü göz alıcı halinden çok farklı görünüyorsa ve sert geçecek mevsim koşullarına hazırlanmak istiyorsanız, onu uzman ellere bırakarak, eski ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
499 TL
Spor: Sports 2006'dan Fitness Üyeliği!

Bugünün Groupon'uyla forma girmek mümkün! Sports 2006'da 6 veya 12 aylık fitness üyeliği sizleri bekliyor! Çekmeköy'de 2006 yılı başında faaliyete geçen Sports 2006, yaklaşık 1000 m2 alan üzerine, en son teknoloji ile tasarlanmış ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: SaloonS Kuaför'de Tepeden Tırnağa Bakım!

Bugünün Groupon'uyla SaloonS Kuaför, tırnaklarınızdan saçlarınıza bakım ve güzellik sunuyor, solaryum uygulamasıyla yazdan kalma bronz teninizi korumanızı sağlıyor!   Tercih Edebileceğiniz Güzellik Paketleri Spa manikür-pedikür ve el-ayak ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Alevli Günler Oyununa Biletiniz!

Erkan Can, Cem Davran, Bahtiyar Engin ve Selin Yeninci aynı sahnede! Muhteşem bir seyir keyfi için bugünün Groupon'una göz atın, çok konuşulan ve sevilen bir oyun ile gününüze keyif katın! Çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, biri ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Kurs: Cake Plus'tan En Tatlı Kurslar!

Mutfağınızda rengarenk ve farklı tatlara yer vermek, sevdiklerinize lezzet dolu sofralar kurup damaklarını tatlandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Farklı tasarımları en güzel tatlardan yaratabilir, el becerilerinizi ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
13,20 TL
Dolphinarium'da Yunus, Beyaz Balina, Fok ve Morsların Nefes Kesici Gösterisine Hazır Olun!

Avrupa'nın en büyük kapalı yunus gösteri merkezi olan Dolphinarium'da şov başlıyor! Oyuncu yunusların, beyaz balinanın, fok ve morsların nefes kesen gösterilerini izlemeye hazır olun!  Bugünün Groupon'u sizi gösteri dünyasının en sevimli, ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
34 TL
Güzellik: Magic Touch Güzellik'te Sothys Ürünleriyle Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla alanında usta markalardan biri olan Sothys cilt bakımıyla Feneryolu Magic Touch'ta buluşun! Her biri bir buçuk saatten oluşan üç seans cilt bakımınızla yepyeni bir görünüme kavuşabilir, sağlıklı ve ışıltılı cildinizle ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap